Треба ще мобільний, користуюсь з модема інтернет парою, вона тут входить у тариф.А якщо розвести домашній інтернет та мобільний звязок? в мене ді 125 грн, мобільний 50 грн що дешевше ,чим все разом.
Треба ще мобільний, користуюсь з модема інтернет парою, вона тут входить у тариф.А якщо розвести домашній інтернет та мобільний звязок? в мене ді 125 грн, мобільний 50 грн що дешевше ,чим все разом.
тоді продавець напевно не перевірений@dzidzio, @slavik, не вгадали, телефон з Андроїд 12.
В iPhone стоїть сім для другого телефону, смс відправляє для реєстрації, а приходить на основну сім... Я і хочу зробити щоб не відправлялися і не приходили ніякі смсiPhone 13 Pro MiPhone? Реєстрація iMessage відбувається при кожному ввімкнені, самий не знаю як з цим боротися. В службі підтримки підказали змінити номер смс центру, тоді смс не будуть відправлятися взагалі, але на iPhone 6 plus не знайшов як це зробитиНе знаю, в яку тему по КС правильніше написати про випадок, то ж залишу тут, а модери най перенесуть в разі потреби.
Отже, в лютому приїхав смартфон зі Штатів. Брався б/у, ніби в перевіреного продавця. Зі смартом все супер, але в перший день настройки, після відновлення ~130 додатків та установки декількох нових, раптово прийшла СМС, що з рахунку було списано 10грн за пакет із 10 СМС закордон. В додатку МКС в актівіті є та операція, і номер штатівський, на який нібито була відправлена СМС.
Передивилися всі додатки, не знайшли нічого кримінального, провсяк випадок обмежили доступ до прав на СМС усього кільком додаткам, які точно не можуть бути "зловрєдами". Минає кілька тижнів, і ситуація повторюється, тільки номер відрізняється на пару останніх цифр.
Звернулися на 466, запитали чи можна блоканути відправку міжнародних СМС, але там відповіли, що заблочити можна лише відправку повністю, шлахом написання заяви із паспортом, що є незручним варіантом.
Провсяк випадок, із вбудованого СМС-додатку відправили на обидва номера "ти перший", так як пакет "СМС закордон" вже уплочений до кінця доби, а заблокувати номери без жодного СМС програма не давала. Додали обидва номера в чорний список.
Минає ще кілька тижнів, і ситуація повторюється, мінус 10 грн на той же номер, що і в перший раз.
Номер по гуглу б'ється лише в одному корисному посиланні,Ю де люди пишуть про аналогічну проблему - https://www.telefonnyjdovidnyk.com.ua/nomer/17749934586
Питання до спільноти:
* чи є варіант заблокувати закордонні СМС, по типу як є опція заборони дзвінків усюди, окрім домашньої країни?
* чи є інші пропозиції, як вирахувати "злодія"
Після перезавантаження нічого не просить активовувати
При переході на есім лиш попросило ще раз активувати і все. З того часу нічого не знімає після перезавантаження
дуже просто. зареєструватись в iMessage за допомогою ел. пошти, а номер там видалитисамий не знаю як з цим боротися
будеА прийматися буде?
Киевстар залез и украл пакеты с полки, а те которые лежали на столе оставил? Это не нормально.а это нормально, что киевстар ворует полочные пакеты?
с остальными такого не было
Мені тп кс так і казала - це нормально, якщо у вас нема довго активності по номеру (3місяці) система може відібрати номер. Тому залишайтесь на контрактіа это нормально, что киевстар ворует полочные пакеты?
с остальными такого не было
Я це лікую таким чином,- підключаю безкоштовну послугу "ми разом", та переадресацію (на цей же номер).якщо у вас нема довго активності по номеру
Термін дії номера подовжується у всього ланцюга?Я це лікую таким чином,- підключаю безкоштовну послугу "ми разом", та переадресацію (на цей же номер).якщо у вас нема довго активності по номеру
І так декілька номерів між собою, з виходом на один, де приймаю дзвінки.
Хто телефонує? Можу й сам.
Ну за рік, вони бувають в телефонах, тому експеримент не чистий.Термін дії номера подовжується у всього ланцюга?
Попробуйте отписаться от этих СМС. Для этого нужно позвонить коллекторам которые присылают эти СМС, и попытаться им объяснить, что вы не имеете отношения к этому боргу. Если повезёт, то получение этих СМС, на ваш телефонный номер прекратиться.Клопостар розсилає повідомлення про борги на мобільні номери інших операторів. Пряма мова: "Зверніть увагу, необхідно сплатити заборгованість у розмірі грн, щоб продовжити користуватись послугами зв'язку надалі. Поповнюйте рахунок за тел. 899 (безкоштовно з України) або на pay.kyivstar.ua". Я не клієнт!
Post automatically merged:
Давайте влаштуємо гон з цього приводу )))
Спати не можу, їсти не можу, свідомість втрачаю, бо у мене, б***, БОРГ перед "КЛОПОСТАРОМ"!!!!
Самый радикальный способ, это сменить телефонный номер. Если ничего не помогает.Двічі вже пояснював ))
Скорее всего, они звонят предыдущему владельцу номера, который набрал кредитов и выкинул свою сим карту. А номер потом оператор перевыпустил, и его купил уже новый владелец. Такое бывает часто, при покупке новой сим карты.Так нехай змінюють собі! Я їм яким дишлом притерся?