Свавілля Київстар

Місто
Львів
(Інтернет за 20 грн/міс), поповнив на 20 грн на оплату за наступних 30 днів
В мене подібна ситуація трапилася в січні. На той час діяла акція "безлімітний інтернет на 90 днів за 1 грн/30 днів". Тримав на рахунку 1 грн для виконання умов акції, але за день до закінчення першого 30-денного періоду прийшло 20 грн від опитувальної контори, які миттєво злизало за денний пакет інтернету.
Майже одночасно з тим списало і ту 1 грн.

Спочатку теж подумав про шахрайство, але почитав тарифні умови і зрозумів що денну плату 20 грн за інтернет обов'язково злижуть за наявності їх на рахунку, навіть якщо і не користуватися ним, а просто мати увімкнене LTE на смартфоні.

Місто
Limanka
Телефон
MI 9T Pro
(Інтернет за 20 грн/міс), поповнив на 20 грн на оплату за наступних 30 днів
В мене подібна ситуація трапилася в січні. На той час діяла акція "безлімітний інтернет на 90 днів за 1 грн/30 днів". Тримав на рахунку 1 грн для виконання умов акції, але за день до закінчення першого 30-денного періоду прийшло 20 грн від опитувальної контори, які миттєво злизало за денний пакет інтернету.
Майже одночасно з тим списало і ту 1 грн.

Спочатку теж подумав про шахрайство, але почитав тарифні умови і зрозумів що денну плату 20 грн за інтернет обов'язково злижуть за наявності їх на рахунку, навіть якщо і не користуватися ним, а просто мати увімкнене LTE на смартфоні.
Раньше вроде можно было отключить дневную АП на сутки на припейде как раз для таких случаев, чтобы не слизывало по 20-ке со счёта, только не могу найти ни на оф. сайте, ни здесь на форуме для припейда, как это сделать. Может кто подскажет?

Місто
Львів
В додатку Мій київстар - послуги - дії з номером - пауза плати за тариф.
Я нею тоді не скористався, бо не знав коли саме прийде поповнення від опитувальної контори.

студент

Злий модератор!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20
Місто
Киев
Пропала возможность переводить деньги, после того как пополнил счёт на крупную сумму.
Заявку принимать отказывается. Что с ними делать?
MNP на другого оператора + заява на возврат средств.
В магазине сказали, что на препэйде средств не возвращают по MNP, и никаких заявок не принимают на возврат средств.

студент

Злий модератор!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20
cat вже вкотре звертаю увагу на таке явище як Оверквотинг. Або навчись цитувати, або за кожен буде видаватися попередження. Я на форумі 98% з телефону 5,5ʼ, і якось не відчуваю з цим проблем.

Дякую

cat

Місто
Суми
Телефон
iPhone 11, lifecell
cat вже вкотре звертаю увагу на таке явище як Оверквотинг. Або навчись цитувати, або за кожен буде видаватися попередження. Я на форумі 98% з телефону 5,5ʼ, і якось не відчуваю з цим проблем.

Дякую
Пару місяців вжє потерпи. Взагалі перестану писати. Війська рф вжє зовсім поруч.

студент

Злий модератор!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20
Для чого ти сюди війну приплів? Я просто попросив цитувати правильно.
Якщо ти пишеш з окопа ЛБЗ, питань нема.

Останнє редагування:

ГлавБухАрик

Осінт-профанатор
Місто
Kyiv
В магазине сказали, что на препэйде средств не возвращают по MNP, и никаких заявок не принимают на возврат средств
Я повертав гроші з номера передплати, котрий був зареєстрований на паспорт. Ніяких проблем не було взагалі. Написав заяву на повернення коштів, де вказав номер мого банківського рахунку. Через тиждень гроші повернули.

Місто
20
Наскільки я зрозумів, вартість місячного пакету не оплачена і зняло кошти на денну абонплату.
Спрацював пріоритет оплати: спочатку основний рахунок, потім оплата додаткових послуг та акційного наповнення.
В чому суть шахрайства?
Шахрайство в тому, що про цей пріоритет ніде не написано спеціально, щоб люди по декілька разів платили по 20 грн, один раз за денний безліміт, при НАЯВНОМУ Інтернеті, а потім ще раз 20 грн за місячний пакет по акції!

Місто
Львів
Шахрайство в тому, що про цей пріоритет ніде не написано спеціально
Це не зовсім шахрайство, це приховування правди потиху ;). Щось типу дрібного тексту на останній сторінці договору про іпотечний кредит.

Місто
Львів
Шахрайство в тому, що про цей пріоритет ніде не написано спеціально, щоб люди по декілька разів платили по 20 грн, один раз за денний безліміт, при НАЯВНОМУ Інтернеті, а потім ще раз 20 грн за місячний пакет по акції!
Тут я хотів написати про "публічну оферту мобільного оператора", про "факт прийняття публічної оферти", обов'язки сторін і т.п. Але, сенсу це робити? Подавайте в суд і відстоюйте свої права.

Місто
kyiv
“Шановним» shinime i selsdd!
Перед тим як ставити дивні смайли, варто би було пояснити чому свавілля кс їх так веселить!
не ображайтесь реакціям)) але - свавілля!! один раз списали 20грн!! мені здається навіть для багатьох свинорилів 20грн то не велика сума..

Місто
Одеса
на сайті київстара в описах тарифів є таке: "Якщо коштів на рахунку в день оплати тарифу недостатньо, зніметься плата за денний пакет".
А додаткові послуги не впливають на зняття абонплати.

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Шахрайство в тому, що про цей пріоритет ніде не написано
Не хочу шукати, але у всіх операторів акції з коротшим терміном дії, мають пріорітет перед тими де довший термін дії.

Місто
20
“Шановним» shinime i selsdd!
Перед тим як ставити дивні смайли, варто би було пояснити чому свавілля кс їх так веселить!
не ображайтесь реакціям)) але - свавілля!! один раз списали 20грн!! мені здається навіть для багатьох свинорилів 20грн то не велика сума..
Якраз і велика, щоб давати свинорилам, нема за що їм давати.
То тільки 20 грн з мене могли би мати, але не получили принципово. А тисячі таких, що поповнили і нагодували свиней

Місто
kyiv
A.bro, а звідки це Ви? Чому при реєстрації в місто вказано "l21959" ))

Під час проходження реєстрації необхідно заповнити поля:
«Місто» — місто чи населений пункт, в якому ви в основному перебуваєте. Ми цінуємо гумор, але тут краще без нього;

romrom

телеграмм- romrom777
Місто
Харьков
если брать симку "с рук", то лучше ее заменить.
Ну да, придется потратиться на стоимость "пустышки", но спокойствие того стоит.

если номер оформлен на паспорт, то возможно, что замена не поможет

Місто
Киев
В магазине сказали, что на препэйде средств не возвращают по MNP, и никаких заявок не принимают на возврат средств
Я повертав гроші з номера передплати, котрий був зареєстрований на паспорт. Ніяких проблем не було взагалі. Написав заяву на повернення коштів, де вказав номер мого банківського рахунку. Через тиждень гроші повернули.
Вы думаете написаное здесь, как-то повлияет на сотрудника магазина Киевстар?

Зверху