Написав їм таке )
Шановні представники Lifecell!
Прошу розглянути моє звернення щодо зміни порядку зняття денної абонплати при поповненні рахунку.
Раніше, якщо я поповнював рахунок двома або більше платежами у день зняття абонплати (у день закінчення дії пакета послуг), система тимчасово знімала денну абонплату, але після надходження повної суми кошти за день враховувалися в оплату 28-денного пакета послуг.
Наразі ситуація змінилася: якщо поповнення здійснюється двома і більше платежами (наприклад, 135 грн + 50 грн), Lifecell знімає 25 грн денної абонплати, які не враховуються в оплату пакета послуг на 28 днів. У результаті я змушений поповнювати рахунок на 185 грн замість звичних 160 грн.
Підтримка Lifecell офіційно повідомила, що «починаючи з 05.02.2025 денний пакет більше не враховується в оплату пакета послуг на 4 тижні».
Прошу надати офіційне пояснення або вказати, куди саме можна звернутися із запитом для отримання офіційної інформації щодо цієї зміни.
Зокрема:

Чому було прийнято таке рішення, яке не має жодного технічного чи сервісного обґрунтування, а лише фінансово обтяжує абонентів?

Чому мене, як абонента, не було проінформовано про цю зміну, і чи взагалі Lifecell повідомляв користувачів про неї?
Вважаю, що зміна умов без належного інформування абонентів є недобросовісною практикою та порушує права споживачів.
У разі відсутності офіційної відповіді або повернення коштів залишаю за собою право звернутися зі скаргою до Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації (НКРЗІ).