Так не повертає, а користі з тих операторів нуль. Повір якщо дійсно буде проблема оператор тобі не допоможе. Я останнім часом спілкувався мабуть з 15 операторами. Рівень нажаль жахливийОператор сказав, що з березня система вже не повертає денну абонплату. Тепер треба
Ви ж до лайфселл звернулися офіційним листом. То чому запитуєте їх, куди звернутися?або вказати, куди саме можна звернутися із запитом для отримання офіційної інформації щодо цієї зміни.
Оскільки на офіційному сайті відсутня будь-яка офіційна електронна адреса для звернень, я не знав, куди саме писати, тому звернувся до звичайної підтримки в Telegram. У відповіді мені повідомили, що це було рішення компанії, і що мене про це проінформували SMS-повідомленням. На це я відповів, що маю всі SMS за відповідний період, але жодного повідомлення з таким змістом серед них немає. Після цього мені надали електронну адресу [email protected], куди я вже й звернувся, прибравши з тексту попередню згадку про те, куди надсилати звернення.Ви ж до лайфселл звернулися офіційним листом. То чому запитуєте їх, куди звернутися?або вказати, куди саме можна звернутися із запитом для отримання офіційної інформації щодо цієї зміни.
Постійно піднімає тарифи - це по вашому як? Ну і бувають проблеми з телефоном що коди не приходять.Лайфселл дно. Лайфселл допобачення! Сьогодні я подав заявку на зміну оператора з Лайфселл до Інтертелеком.
До недавня мені на мій номер Лайфселла 063 не приходили смс з кодом підтвердження ані з Водафона, ані з Київстара, чи того же Інтертелекома або 3Моба. Мене Лайфселл тупо силоміцю тримав і не відпускав від себе. При тому звичайні смс повідомлення від Info Lifecell або інших абонентів (включно з моїх інших номерів смс надходили успішно як ні в чому не бувало начебто).
А сьогодні нарешті вдалося подати заявку на зміну оператора через послугу MNP. Все що зв'язано з Лайфселлом я хочу забути і викреслити з своєї пам'яті як страшний сон.
Сам номер 063 мій який у мене є старий і давно активований + багато застосунків та банк послуг до нього прив'язаних є на нього тому просто так взяти викинути його я не можу нажаль
Те що Лайфселл зробив від 1 Січня 2026 року це дно дніще.
Увівши платні вхідні дзвінки при яких якщо абонент використає 500хв далі йде платно 2-3 грн за 1хв якщо у абонента закінчиться кошти до нього нереально буде дозвонитися взагалі.
Це є неадекватно таке відчуття що Lifecell вирішив повернутися на 20 років назад така ситуація була в 2005-2006-2007 роках якщо не помиляюсь. Ще одна новина він постійно піднімає тарифи і робить життя для абонента адом нажаль![]()
Перенести основний номер lifecell до MVNO оператора Інтертелеком, в якого навіть ЦОА немає по Україні, крім Одеси. І це через якісь хвилини за вхідні, бо ви не хочете поповнювати рахунок? Ну це хоробрий крок! Для мене Інтертелеком це в першу чергу MVNO оператор, без ЦОА, хамською техпідтримкою (на собі відчув), інтернет 4G з шейпом 3 мбіт/с. Користуюся я lifecell не один рік, і задоволений на всі 100%, тариф "Потужний" 150грн, і у тарифі як ви пишете не піднімають плату. І lifecell з якимось Інтертелекомом MVNO оператором він ніколи не зрівняється.Сьогодні я подав заявку на зміну оператора з Лайфселл до Інтертелеком.
Я пробував подавати заявку до інших як я писав операторів мене лайфселл тупо не відпускав. Інтертелеком я просто використаю як тимчасовий варіант далі я з нього хочу перестрибнути на 3Моб. Тому що мене з Лайфселла нікуди не відпускало.Перенести основний номер lifecell до MVNO оператора Інтертелеком, в якого навіть ЦОА немає по Україні, крім Одеси. І це через якісь хвилини за вхідні, бо ви не хочете поповнювати рахунок? Ну це хоробрий крок! Для мене Інтертелеком це в першу чергу MVNO оператор, без ЦОА, хамською техпідтримкою (на собі відчув), інтернет 4G з шейпом 3 мбіт/с. Користуюся я lifecell не один рік, і задоволений на всі 100%. І з якимось Інтертелекомом MVNO оператором він ніколи не зрівняється.
Не приходили саме коди підтвердження від операторів яких я подавав через MNP інші смс як я писав приходили успішно як від Info Lifecell так з інших номерів (включно моїх також).Ну і бувають проблеми з телефоном що коди не приходять.
Ого, реально ви легких шляхів не шукаєте))) Я навіть трохи шокований вашою хоробрістю. Основний номер lifecell перенести на Інтертелеком, а потім на 3Mob. Цеж скільки "геморою" і маніпуляцій потрібно зробити щоб пригати по MVNO операторах. Жах, ого.Я пробував подавати заявку до інших як я писав операторів мене лайфселл тупо не відпускав. Інтертелеком я просто використаю як тимчасовий варіант далі я з нього хочу перестрибнути на 3Моб. Тому що мене з Лайфселла нікуди не відпускало.Перенести основний номер lifecell до MVNO оператора Інтертелеком, в якого навіть ЦОА немає по Україні, крім Одеси. І це через якісь хвилини за вхідні, бо ви не хочете поповнювати рахунок? Ну це хоробрий крок! Для мене Інтертелеком це в першу чергу MVNO оператор, без ЦОА, хамською техпідтримкою (на собі відчув), інтернет 4G з шейпом 3 мбіт/с. Користуюся я lifecell не один рік, і задоволений на всі 100%. І з якимось Інтертелекомом MVNO оператором він ніколи не зрівняється.
Post automatically merged:
Не приходили саме коди підтвердження від операторів яких я подавав через MNP інші смс як я писав приходили успішно як від Info Lifecell так з інших номерів (включно моїх також).Ну і бувають проблеми з телефоном що коди не приходять.
Я навіть більше скажу я Інтертелеком і не планую поповнювати просто як темп оператора використаю може максимум на пару номерів здійсню дзвінки не більше.Ого, реально ви легких шляхів не шукаєте))) Я навіть трохи шокований вашою хоробрістю. Основний номер lifecell перенести на Інтертелеком, а потім на 3Mob. Цеж скільки "геморою" і маніпуляцій потрібно зробити щоб пригати по MVNO операторах. Жах, ого.Я пробував подавати заявку до інших як я писав операторів мене лайфселл тупо не відпускав. Інтертелеком я просто використаю як тимчасовий варіант далі я з нього хочу перестрибнути на 3Моб. Тому що мене з Лайфселла нікуди не відпускало.Перенести основний номер lifecell до MVNO оператора Інтертелеком, в якого навіть ЦОА немає по Україні, крім Одеси. І це через якісь хвилини за вхідні, бо ви не хочете поповнювати рахунок? Ну це хоробрий крок! Для мене Інтертелеком це в першу чергу MVNO оператор, без ЦОА, хамською техпідтримкою (на собі відчув), інтернет 4G з шейпом 3 мбіт/с. Користуюся я lifecell не один рік, і задоволений на всі 100%. І з якимось Інтертелекомом MVNO оператором він ніколи не зрівняється.
У мене не було іншого вибору Київстар і Водафон надто дорогі для мене уже і Лайфселл став не сильно по кишені.Ого, реально ви легких шляхів не шукаєте))) Я навіть трохи шокований вашою хоробрістю. Основний номер lifecell перенести на Інтертелеком, а потім на 3Mob. Цеж скільки "геморою" і маніпуляцій потрібно зробити щоб пригати по MVNO операторах. Жах, ого.Я пробував подавати заявку до інших як я писав операторів мене лайфселл тупо не відпускав. Інтертелеком я просто використаю як тимчасовий варіант далі я з нього хочу перестрибнути на 3Моб. Тому що мене з Лайфселла нікуди не відпускало.Перенести основний номер lifecell до MVNO оператора Інтертелеком, в якого навіть ЦОА немає по Україні, крім Одеси. І це через якісь хвилини за вхідні, бо ви не хочете поповнювати рахунок? Ну це хоробрий крок! Для мене Інтертелеком це в першу чергу MVNO оператор, без ЦОА, хамською техпідтримкою (на собі відчув), інтернет 4G з шейпом 3 мбіт/с. Користуюся я lifecell не один рік, і задоволений на всі 100%. І з якимось Інтертелекомом MVNO оператором він ніколи не зрівняється.
Лайфселл мій не основний номер доречі. Він у мене як додатковий. Основа у мене 091 Лайкамобайл я навіть у себе в підписі підмітив це.Ого, реально ви легких шляхів не шукаєте))) Я навіть трохи шокований вашою хоробрістю. Основний номер lifecell перенести на Інтертелеком, а потім на 3Mob. Цеж скільки "геморою" і маніпуляцій потрібно зробити щоб пригати по MVNO операторах. Жах, ого.Я пробував подавати заявку до інших як я писав операторів мене лайфселл тупо не відпускав. Інтертелеком я просто використаю як тимчасовий варіант далі я з нього хочу перестрибнути на 3Моб. Тому що мене з Лайфселла нікуди не відпускало.Перенести основний номер lifecell до MVNO оператора Інтертелеком, в якого навіть ЦОА немає по Україні, крім Одеси. І це через якісь хвилини за вхідні, бо ви не хочете поповнювати рахунок? Ну це хоробрий крок! Для мене Інтертелеком це в першу чергу MVNO оператор, без ЦОА, хамською техпідтримкою (на собі відчув), інтернет 4G з шейпом 3 мбіт/с. Користуюся я lifecell не один рік, і задоволений на всі 100%. І з якимось Інтертелекомом MVNO оператором він ніколи не зрівняється.
Ви телефон пробували змінити? Перевірити папку СПАМ у смс?Я ж не винуватий що мене Лайфселл не відпускав до інших операторів робив так звану перешкоду MNP не пускавши смски з інших операторів на мій 063.
А не простіше було змінити номер телефону в усіх застосунках і банках? Чим оце займатися із заявами, фото документів, і не одноразовою біганиною на пошту по сім картки (у 3Mob взагалі доставка сім платна).Якби не застосунки я б 063 давно б викинув б але вирішив через MNP спробувати змінити оператора і на цей раз вийшло.
Я нажаль забув де саме реєстрував 063 але точно пам'ятаю що він у декількох застосунках зареєстрований.А не простіше було змінити номер телефону в усіх застосунках і банках?
Я до Інтера заявку подав через Дію подало одразу взагалі проблем не було.Чим оце займатися із заявами, фото документів, і не одноразовою біганиною на пошту по сім картки (у 3Mob взагалі доставка сім платна).
Замінював телефон (переставляв сімку Lifecell в інший телефон не допомогло нажальВи телефон пробували змінити? Перевірити папку СПАМ у смс?
Да ладно... просто каждым оператором надо уметь пользоваться.Київстар і Водафон надто дорогі
Незадоволені пости стосовно лайки я вже прочитав.Стосовно 3Моб треба буде попаритись але то не сильно то і проблема.
Лайка застряг в 2017-2018 роках навіть тарифи не оновлює.Незадоволені пости стосовно лайки я вже прочитав.Стосовно 3Моб треба буде попаритись але то не сильно то і проблема.
Тепер чекатиму,- "тримоб лайно"...![]()
В лайфа Ґаджет безпека для поличкового теж недорогий, можна вициганити за 50%, але там тре вміти петляти.дешеві тарифи має
откуда двое суток?2) Счастливый день - всего за 1 грн. безлим интернета на 2 суток