Свавілля Vodafone

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Перевірте свої поличкові, ті що спливали в кінці вересня(були подовжені поповненням), але після вчорашніх всраних https://red-forum.com/threads/Система-«my-vodafone».28822/post-2067406 регламентних робіт заблокувались.
Все сгоріло

Місто
Запоріжжя
Добрий вечір, в мене така ситуація, на номер телефону моєї мами підключений номер моєї сестри до особового рахунку, із-за чого коли сестра використовувала мобільний активувалась послуга 20 грн за 300 мб і із-за цього рахунок пішов у мінус зараз вже -460 грн.
В мене 2 питання:
1.Чи нормально це що рахунок йде в мінус? Чому не можна зробити так щоб, якщо немає на рахунку коштів воно не використовувало цю послугу?
2.Ось поповню я номер щоб розблокувати сім карти, як відключити номери від особового рахунку щоб такого більше не було?

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa
1.Чи нормально це що рахунок йде в мінус?
на контракте - целиком нормально.
Чому не можна зробити так щоб, якщо немає на рахунку коштів воно не використовувало цю послугу?
для этого надо пользоваться предоплатой. Контракт - это когда вам настолько важно быть всегда на связи, что вы договариваетесь с оператором об услуге кредита, чтобы даже если вы исчерпаете запас денег на счете, оператор все равно вас не выключал. А вы взамен обязуетесь оплатить свои расходы.
2.Ось поповню я номер щоб розблокувати сім карти, як відключити номери від особового рахунку щоб такого більше не було?
вывести номер сестры или на отдельный лицевой счет (не знаю, есть ли сейчас такая услуга у Vodafone, когда у меня был контракт с несколькими номерами на нем, то услуги не было, точнее что-то было, но для юр лиц), или на предоплату.

razor

место под рекламу
Місто
Винница
Телефон
xiaomi mi 11 ultra
насколько помню, можно регулировать свой собственный лимит и просто выставив его в 0 эмулировать припейд

Зверху