Система «Мій Київстар»

AVR

Місто
Одесса
Телефон
iPhone

Мій Київстар​

1 Поповнюйте рахунок без комісії
У застосунку це зручно та швидко — жодної комісії, коли поповнюєте свій номер за допомогою Google Pay чи Apple Pay.

2 Керуйте Суперсилами
Підключайте та змінюйте Суперсили — послуги на вибір, які доступні без доплат у більшості тарифів. Вибирайте свою в застосунку!

3 Змінюйте тариф
Стежте за вигідними пропозиціями та вибирайте собі тариф. Ми завжди порадимо той, що підійде вам якнайкраще.

4 Заощаджуйте з промокодами
Отримуйте персональні знижки від наших партнерів — Uklon, WOG, ДІЛА, Rozetka, Yakaboo, Нова Пошта, Glovo та багатьох інших.

5 Допомагайте близьким
Додавайте номери близьких у профіль — підключайте та змінюйте їхні тарифи, керуйте послугами, поповнюйте рахунки чи перевіряйте залишки.

6 Контролюйте витрати
Переглядайте, на що пішли гроші з рахунку для кожного номера у профілі. Жодних очікувань на лінії у контакт-центрі — усі витрати перед вами.

1670680880591.png 1670680913701.png 1670680940075.png
1670680971876.png 1670680996422.png 1670681018324.png

Детальніше про систему...

Служба підтримки: [email protected]

Причина: вебверсія — R. I. P.
Останнє редагування модератором:

студент

Злий модератор!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20
Є таке
Вже досить давно. На різних телефонах. Нічого не робив, бо ті кружечки не натискаю, але сам факт.

• Like
Реакції: fnm
Місто
Kosiv
Щось для poco x7 pro не можуть полагодити додаток вже більше місяця
Знести і заново встановити, почистивши кеш спробуйте. У мене не такий але тільки так зміг вирішити проблему.
Випустили оновлення 7 квітня, я прогавив :)
Вже працює

Cusko

Бувалий
Місто
Запоріжжя
Оновлення для Android
1. Тепер ще детальніше розповідаємо, що саме перевіряємо під час діагностики проблем з Домашнім Інтернетом. Завжди будьте в курсі, що сталося та як це виправити
2. Попрацювали над якістю та швидкістю підключення послуг
3. Влаштували велике весняне прибирання — баги закинули в торбочки та винесли на смітник. В додатку одразу стало затишніше!

студент

Злий модератор!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20
На главной странице при нажатии на любой из кружків вверху все картинки с разной инфой (економте, що нового, акції итд.) проскакивают галопом за 1-3 секуды. Уже пара раз обновлений ничего не изменилось. У всех так?
З останнім оновленням на IOS, вчорашнім, здається, пофіксили.

Cusko

Бувалий
Місто
Запоріжжя
Оновлення
1. Поки всі мили вікна до Великодня (ви ж помили, правда?), ми покращували додаток. Він тепер аж блищить!
2. Маєте додатковий номер? Відтепер його можна змінити, призупинити чи відновити просто в додатку
3. Промокод на –10% від INTERTOP — купуйте досхочу
4. Знижка від Фора: отримайте додатково –10% на замовлення продуктів онлайн на суму від 1500 грн і –30% на готову продукцію від ФораCafe

Місто
Жовті Води
Себастьян Перейро, так можливо.
Post automatically merged:

Не можу добавити до номера у додатку , номер особового рахунку домашнього інтернету.В чаті у додатку з трьома «спеціалістами»так і не вирішили цю проблему. Кожен «спеціаліст »висував свою версію, перевстановлював додаток, потім зайти на особистий рахунок інтернету, у додаток можна додати 10 номерів, у мене 6. Підтримка працює по шаблонах, мізки вмикати не хочуть.

Останнє редагування:

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Себастьян Перейро, андроїд чи айфон?
Post automatically merged:

Додати віджет і вже там обираєте номер і що потрібно вибрати смс, інтернет, хвилини.
андрюша. віджит додав, але не бачу можливості, щось обирати

Останнє редагування:
Місто
Львів
Безкоштовна призупинка номеру, коли будуть доступні вхідні смс та дзвінки, вже в додатку. От це бімба) Для контракту
Це, мабуть, для якихось конкретних контрактних тарифів? Бо в послугах щойно оновленої андроїд версії додатку 3.144.0 на контракті "LOVE UA База 2024" її не знаходжу.

DeHuC

Местный мистер дизлайк
Місто
Киев
Телефон
Xiaomi 11T
Матвєй, а відновити роботу теж можна буде в додатку чи як раніше, тільки в ЦОА?
  • Номер, що був призупинений «‎через втрату SIM-карти», відновити можна тільки в магазині Київстар або через чат (якщо ви за кордоном). Будь ласка, візьміть із собою документи (або Дію).
Важливий нюанс: при блокуванні номера через втрату SIM, номер не буде реєструватися в мережі і, відповідно, не будуть доступні вхідні та вихідні активності.

• Номер, що був заблокований за «‎‎іншими причинами», можна відновити через Мій Київстар за номерами 466, 477, 0800300466, а також у магазині.
Важливий нюанс: при блокуванні номера за «іншої причини‎»‎, номер продовжує реєструватися в мережі, доступні вхідні SMS, дзвінки на екстрені служби та на номери довідкової служби Київстар.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
а до чого блокування, якщо це призупинення за власним бажанням?
Хіба це не воно Тимчасове призупинення надання послуг?
Номер, що був заблокований за іншими причинами: продовжує реєструватися в мережі, доступні вхідні SMS, вхідні дзвінки по Україні, дзвінки на екстрені служби та на номери довідкової служби Київстар.
Блокування - призупинення - хіба не одне й те саме в цій послузі?

Останнє редагування:
Зверху