Отвык я давно паяльник в руках держать. Хотя в принципе.... А какие релюхи использовать? Автомобильные пойдут? Я так понимаю нужно такое что б одновременно по одной линии отключало по др. включало. При чем что бы работало и с переменкой и постоянкой на 2 линии отдельно. Ещё есть идея, ради экономии поставить реле циклическое, что бы время от времени включало и выключало нагрузку по цепи 12в. Боюсь только по току не ориентируюсь. Ну понятно что котел где то ампер 7 потребляет. Но я так пониманию в момент включения ток значительно больше. Здесь вопрос с каким значением по А брать реле времени?Вик Влад швидше буде на релюхах зібрати під твої задачі.
Ти путаєш лінію 220 та 12в. Порахуй який ток буде по лінії 12В з 150Вт. Хоча в мене котел пише 90вт. 90/12=7 з лишнім А. Да в мене маленький вимикач на корпусі. Але я не планував лізти до тієї кнопки. Просто зробити розрив в проводі і туди вставити релє.Вик Влад це все робиться "по місцю". Я б зробив по принципу кнопка "працювати!!!" і лампочка "працюю"
Як в тебе інвертор запускається? Маленький вимикач на корпусі? Треба дивитися, на скільки він контактів і підпаюватися до нього.
Автошні релюхи підійдуть. А краще знайти реле на 4 групи, можна буде обійтися одним.
7А це майже 1,5 кВт! Може ти хотів сказати 0,7А? Ширпотрєбний двухконтурний турбокотел ±150Вт бере.
Їх на вихід з інвертора, правильно? Бо на 12В струм буде ого, доп контакти зазвичай на менший струм від основних розраховані. Контактори є і з двома парами рівнозначних по навантаженню контактів. При подачі напруги на котушку замикаються верхні, напруга пропала - силою тяжіння нижні.доп контактами
Просто так не буде працювати, погана порада.Почему нет - есть. Генератор
Чому від генератора не буде, якщо у нього чиста синусоїда?Просто так не буде працювати, погана порада.
Підкажіть, чим можна закріпити на стіні (шпалери та водоемульсійна фарба) LED-стрічку і тонкі дроти до неї.
Скотч? Двосторонній скотч? Які ще варанти?
Є спецпрофіль, як кабель канал, тільки з матовою кришкою, з ним стрічка виглядає досить пристойноПідкажіть, чим можна закріпити на стіні (шпалери та водоемульсійна фарба) LED-стрічку і тонкі дроти до неї.
Скотч? Двосторонній скотч? Які ще варанти?
Тому шо землю ще треба, якої в генератора нема Тіко витратив на це майже 10куЧому від генератора не буде, якщо у нього чиста синусоїда?
Ну земля потрібна і для інвертора+батареї і для ДБЖ)Тому шо землю ще треба, якої в генератора нема Тіко витратив на це майже 10ку
А в чём смысл? Умертвить котёл особо изощрённым способом?А кто то пробовал отключить внутренний насос котла? Принимает ли это мозги котла?