Місто
Полтава
Liquid Glass та iOS 26.X
По відгуками на YT та скріншотам в Інтернеті можна зрозуміти, настільки рагульски (вибачте за повтори) воно виглядає. Тому донька вирішила приєднатися до тих 65% власників iPhones, хто вирішив залишитись на iOS 18.

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
Ябко - це дуже погана контора вони обмаюють покупців та партнерів
Купив там вже оберемок нових айфонів, мак, ейрподси, годинник.
Безкоштовна доставка, 3 місяці халявної "оплати частинами" від Моно, швидко подзвонили, в той самий день зробили гравіювання на мак, і в той же день відправили. При чому це був день після масованого обстрілу. Як на мене шикарний клієнтський експірієнс.
На щастя, поки що не стикався з гарантійним обслуговуванням, можливо там не все так "радужно", але поки що 10/10.

Місто
Одеська область
Телефон
poco x3 pro, iP 15 P.M.
dzidzio, справа була у тому що у ябко був випадок коли хтось купував нібито новий iphone у пломбах всі діла, гарантія, час гарантії пройшов потім розбили дисплей чи щось таке, і коли iphone попав на ремонт а він оказався відновлений китайцями навіть батарея стояла китайська

Місто
тернопіль
Свого часу замовляв сестрі піксель 7 наложкою на НП, гниди не дали відкрити звонив їм сказали платіть гроші і можете відкривати дивитись я в свою чергу сказав а якщо там цегла, на що була відповідь у вас є 14 днів на повернення, ну і відповідно ці ідійоти були послані лісом і телефон був куплений по місцю в магазині новий з гарантією, а те що вони дурять то відгуків вагон.

Останнє редагування:

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
По відгуками на YT та скріншотам в Інтернеті можна зрозуміти, настільки рагульски (вибачте за повтори) воно виглядає.
Паваротті - та він взагалі співати не вмів - а ви слухали? - мені Ізя по телефону наспівав.. :LOL: Мені особисто зайшло, лишатись на древній прошивці, якщо девайс підтримує новішу - не айс..))

Місто
тернопіль

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Купував в Ябку оригінальний гарміновський браслет. Ну так, не айфон, навіть близько не схожий. Але оригінальний і ношу вже два роки і хоч би як. :trollface:

Зверху