Ябко - це дуже погана контора вони обмаюють покупців та партнерівЯбко в Україні
Ябко - це дуже погана контора вони обмаюють покупців та партнерівЯбко в Україні
Купив там вже оберемок нових айфонів, мак, ейрподси, годинник.Ябко - це дуже погана контора вони обмаюють покупців та партнерів
Паваротті - та він взагалі співати не вмів - а ви слухали? - мені Ізя по телефону наспівав..По відгуками на YT та скріншотам в Інтернеті можна зрозуміти, настільки рагульски (вибачте за повтори) воно виглядає.
Все залежить від того хто продає, от через те ябко було послане лісом.toysamiy, якщо телефон в коробці в заводській плівці, навіть Сяомі з ОЛХ за 2 тис. грн. не дозволять розпакувати на НП.
Ну дивися, Алло, Комфі, Фокстрот та інші офіціали купляють iPhone 17 Pro на 256 ГБ (Cosmic Orange) у Асбіс Україна модель MG8H4AF/A. Це конкретна модель конкретно для українського ринку.Купував в Ябку оригінальний гарміновський браслет. Ну так, не айфон, навіть близько не схожий. Але оригінальний і ношу вже два роки і хоч би як.![]()
це для Алжиру.. коли я купляв в iSpace ("преміум партнер"), то у них був айфон для Фінляндії.. більше того, пробив по серійному номеру і він був активований.. спочатку мене запевняли що такого бути не може, а потім коли самі перевірили, то запевняли що це нормально і так і повинно бути..))) купив в іншому місціMG8H4AF/A
одна модель може поставлятися в більше ніж одну країну, якщо що. Так що не треба займатися оцими докопуваннями «для Алжиру, для Фінляндії» і т.д. Офіційному реселлеру нема сенсу продавати сіряк.це для Алжиру
коли я в цьому ж магазині купував айфон, він активованим не був, так що дивна якась ситуація у вас.в iSpace ("преміум партнер")
Ого! Я й дивлюся, коли вперше ввімкнули телефон, то на екрані мінялося "Hello - Привіт".це для Алжиру..