Місто
Киев
Андрюх@dp.ua, а операторы какие используются? Заметил на нескольких девайсах, не только Моторолерах, ЛС валит батарею при любых вариациях. Ставишь КС/ВФ совсем чуть.

babakiurii

Україна Назавжди
Місто
м.ЗБАРАЖ Тернопільська обл.
Телефон
Moto G84 5G
Андрюх@dp.ua, а операторы какие используются? Заметил на нескольких девайсах, не только Моторолерах, ЛС валит батарею при любых вариациях. Ставишь КС/ВФ совсем чуть.
А у мене навпаки,Лайф жире по мінімуму,а вимикаєш сім лайфа і вмикаєш тільки КС,то батарея тане на очах...

Місто
Харків
Підвищене споживання електроенергії може бути коли слабкий сигнал мережі оператора зв'язку. У такому разі телефон вмикає передавач на повну потужність для забезпечення зв'язку з базовою станцією.

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Підвищене споживання електроенергії може бути коли слабкий сигнал мережі оператора зв'язку. У такому разі телефон вмикає передавач на повну потужність для забезпечення зв'язку з базовою станцією.
Перегружав телефон разів 5. До речі, так, постійно пропадає мобільний інтернет. В телефоні Водафон і Київстар. Інтернет водафонівський. Доки доїхав додому, лишилось 39% заряду. Вдома наче нормально споживає. Зараз знову зарядив до 100%,подивлюсь, що буде вранці.

Місто
Kyiv region
Не повірите, але у коментарях на сайті Комфі є люди з такою ж проблемою на g86 power.
Думаю це з контролером батареї вже проблема

Місто
Киев
Андрюх@dp.ua, Спробуйте встановити Аккубаттері та прослідкувати, який додаток висаджує батарею.
Их столько перековырял, что даже не представляешь. Дело не в этом.
Думаю це з контролером батареї вже проблема
YuriyP, наблюдается и на других ТМ смартов. Ставится 2 сим разных операторов. Конкретно у меня за 10 часов погибель АКБ от наличия ЛС на 45-50%, от КС/ВФ на 7% максимум, а то и меньше обычно. Использование одинаковое. И даже без использования моб инета ни от кого, все условия равнозначны.

Місто
Харків
Можна поставити на ніч телефон у режим літака і подивитися скільки телефон тягне без мереж. Щоб повністю відкинути програмні проблеми, можливо треба зробити скид на заводські налаштування. Якщо проблема апаратна, а не програмна, можливо акумулятор починає глючити. На б/в телефонах не раз стикався з тим, що рівень заряду може різко змінюватися, але тоді це помітно і під час зарядки.
Для локалізації пошкодження треба перевіряти всі можливі варіанти.

Зверху