Місто
Киев
Андрюх@dp.ua, а операторы какие используются? Заметил на нескольких девайсах, не только Моторолерах, ЛС валит батарею при любых вариациях. Ставишь КС/ВФ совсем чуть.

babakiurii

Україна Назавжди
Місто
м.ЗБАРАЖ Тернопільська обл.
Телефон
Moto G84 5G
Андрюх@dp.ua, а операторы какие используются? Заметил на нескольких девайсах, не только Моторолерах, ЛС валит батарею при любых вариациях. Ставишь КС/ВФ совсем чуть.
А у мене навпаки,Лайф жире по мінімуму,а вимикаєш сім лайфа і вмикаєш тільки КС,то батарея тане на очах...

Місто
Харків
Підвищене споживання електроенергії може бути коли слабкий сигнал мережі оператора зв'язку. У такому разі телефон вмикає передавач на повну потужність для забезпечення зв'язку з базовою станцією.

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Підвищене споживання електроенергії може бути коли слабкий сигнал мережі оператора зв'язку. У такому разі телефон вмикає передавач на повну потужність для забезпечення зв'язку з базовою станцією.
Перегружав телефон разів 5. До речі, так, постійно пропадає мобільний інтернет. В телефоні Водафон і Київстар. Інтернет водафонівський. Доки доїхав додому, лишилось 39% заряду. Вдома наче нормально споживає. Зараз знову зарядив до 100%,подивлюсь, що буде вранці.

Місто
Kyiv region
Не повірите, але у коментарях на сайті Комфі є люди з такою ж проблемою на g86 power.
Думаю це з контролером батареї вже проблема

Місто
Киев
Андрюх@dp.ua, Спробуйте встановити Аккубаттері та прослідкувати, який додаток висаджує батарею.
Их столько перековырял, что даже не представляешь. Дело не в этом.
Думаю це з контролером батареї вже проблема
YuriyP, наблюдается и на других ТМ смартов. Ставится 2 сим разных операторов. Конкретно у меня за 10 часов погибель АКБ от наличия ЛС на 45-50%, от КС/ВФ на 7% максимум, а то и меньше обычно. Использование одинаковое. И даже без использования моб инета ни от кого, все условия равнозначны.

Місто
Харків
Можна поставити на ніч телефон у режим літака і подивитися скільки телефон тягне без мереж. Щоб повністю відкинути програмні проблеми, можливо треба зробити скид на заводські налаштування. Якщо проблема апаратна, а не програмна, можливо акумулятор починає глючити. На б/в телефонах не раз стикався з тим, що рівень заряду може різко змінюватися, але тоді це помітно і під час зарядки.
Для локалізації пошкодження треба перевіряти всі можливі варіанти.

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Місто
Житомир
Телефон
Samsung A17
Motorola G55, також останнім часом шалений жор батареї, і в режимі, з яким працюю з Самсом А17, у мотора батарея йде майже в нуль годин за 14-15 (в самса ще близько 50 відсотків лишається). Оновлення системи останнє січневе, андроїд 15. Плюс вчора чомусь постійно збивався час. Телефону трохи більше року, але той же 54 свого часу таких коників не ставив. Якийсь може програмовий збій

Місто
Харьков
Телефон
Iphone Хs+ Huawei P30 PRO
Можна спробувати відкатити Google Сервіси або навпаки встановити останню бета.
Інколи було таке, що вони "косячили"

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
vitalisk, спробуй вирубити взагалі жпс на трубці і поспостерігати. Потім відкоти гугл сервіси і глянь, як ні, то чекати наступного патчу безпеки від мото/гугла

Місто
Маріуполь ⏩ Рівне 🔁 EU
Телефон
Motorola Edge 40
Андрюх@dp.ua, у мене колись був жор батареї через конкретну сімку 3моб. За ніч з'їдало до 40%. Ставив іншу сімку, теж 3моб, 1-2% за ніч. Потім перевів той номер на Лайфсел, і забув.
Може спробувати замінити сім карту?

Місто
Київ
vitalisk, А в налаштуваннях дати та часу у вас вимкнене це налаштування? Може, це якось пов’язане зі вчорашньою атакою, бо в мене вчора дуже погано працював мобільний зв’язок і GPS «заносив» мене в Чилі.
1000011400.jpg

Останнє редагування:
Зверху