Ну вот просто так больше стала батарея держать, ну не верю. Любая оптимизация в сторону энергосбережения выливается в торможении скорости работы, хоть и не значительно видимом.Да не рассказывайте, ничего не тормозили.
Ну вот просто так больше стала батарея держать, ну не верю. Любая оптимизация в сторону энергосбережения выливается в торможении скорости работы, хоть и не значительно видимом.Да не рассказывайте, ничего не тормозили.
А что нужно)А что скажете за Nord N10 5G? Как он по камере?
Да вот неспешно присматриваю замену Нокии до 10 кгрн (ей уже больше 2 лет, аккум не айс, не всегда до вечера хватает), один из главных критериев - хорошая камера (смотрел на Пиксель, вылезает из бюджета)А что нужно
Я наоборот считал, что у ванпласов всё гуд по камерам, иначе за что такой ценник?У ванпласа всегда камеры были не топчик. Просто нормальные
За бренд.за что такой ценник
Зараз вже не ясно за що. Раніше - адекватна ціна за Оксіджен ОС і топове залізо. І тоді не найкраща камера прощалась, бо ГуглКамера рятувала (досі). Мені лиш ширіка не вистачає в 6Т.Я наоборот считал, что у ванпласов всё гуд по камерам, иначе за что такой ценник?
Я наоборот считал, что у ванпласов всё гуд по камерам, иначе за что такой ценник?У ванпласа всегда камеры были не топчик. Просто нормальные
Ні він перетворюється в Оппу. Камера значно гірша ніж у Хуавея чи Самсунга, прошивка яка буда ідельною до 9 андроїда стала портитися на 10 і перетворилась в ХЗ що на 11ванплас в Самсунг начал превращаться)
Посередня, як на мене єдиний мінус цієї моделі. Та для мене це не суттєво, користуюсь камерою десь раз на місяць, фотографуючи якийсь текст на паперіКак он по камере?
У меня нормально, что за модель?Встановив я таки 11 андроїд - гнати треба його локалізаторів
Переглянути вкладення 40335
Наприклад:Встановив я таки 11 андроїд - гнати треба його локалізаторів
Переглянути вкладення 40335
6T? Це якийсь кастом?Встановив я таки 11 андроїд - гнати треба його локалізаторів
6Т. Офіційна бета6T? Це якийсь кастом?Встановив я таки 11 андроїд - гнати треба його локалізаторів
Та ще весною обіцяли "до кінця літа видати стабільну 11 "Я вже навіть не чекав 11. Думав вони похоронили в цьому плані 6Т. Варте воно того (ну крім такої локалізації)?
А даркмоуд для додатків, що не підтримуються раніше був?Із плюсів