Місто
Dnipro
Телефон
Samsung Galaxy A55 5G
Да не рассказывайте, ничего не тормозили.
Ну вот просто так больше стала батарея держать, ну не верю. Любая оптимизация в сторону энергосбережения выливается в торможении скорости работы, хоть и не значительно видимом.

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T
А что скажете за Nord N10 5G? Как он по камере? В остальном вроде как достойно

Янус

S/1979 S 2
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
Pixel 6a
А что скажете за Nord N10 5G? Как он по камере?
А что нужно)
У ванпласа всегда камеры были не топчик. Просто нормальные
А тут как быдо должно быть чуть хуже, чем "просто нормальная", отому что не флагман

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T
Да вот неспешно присматриваю замену Нокии до 10 кгрн (ей уже больше 2 лет, аккум не айс, не всегда до вечера хватает), один из главных критериев - хорошая камера (смотрел на Пиксель, вылезает из бюджета)
Я наоборот считал, что у ванпласов всё гуд по камерам, иначе за что такой ценник?

Lorn

Заблокирован
Місто
Чернівці
Телефон
OnePlus 6T
Я наоборот считал, что у ванпласов всё гуд по камерам, иначе за что такой ценник?
Зараз вже не ясно за що. Раніше - адекватна ціна за Оксіджен ОС і топове залізо. І тоді не найкраща камера прощалась, бо ГуглКамера рятувала (досі). Мені лиш ширіка не вистачає в 6Т.

Янус

S/1979 S 2
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
Pixel 6a

А у них все гуд по камерам, просто не топчик)
Ценник за топовые железяки и хорошую оптимизацию (так по крайней мере было раньше, ща не знаю, ванплас в Самсунг начал превращаться)

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
ванплас в Самсунг начал превращаться)
Ні він перетворюється в Оппу. Камера значно гірша ніж у Хуавея чи Самсунга, прошивка яка буда ідельною до 9 андроїда стала портитися на 10 і перетворилась в ХЗ що на 11

Останнє редагування:

lsd

Місто
Киев
Телефон
OP10Pro, S23U, S24U
Дюрі-бачі, не согласен, на 11 наконец-то убрали спонтанные засыпания gms, которые длились начиная с 9, что приводило к ошибкам для пушей. В общем, на 11 серьезных проблем не наблюдаю, наляпано все, абы как, но это сейчас такая тенденция. В ногу со временем.

Місто
Одеса
Телефон
Oneplus Nord N10
Посередня, як на мене єдиний мінус цієї моделі. Та для мене це не суттєво, користуюсь камерою десь раз на місяць, фотографуючи якийсь текст на папері

• Sad
Реакції: GAS

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
1+ остаточно скотився: для 8/8Т/9 буде використовуватися спільна кодова база з ОРРО.
Press F

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Встановив я таки 11 андроїд - гнати треба його локалізаторів
Screenshot_20210709-102954.jpg

Останнє редагування:

Янус

S/1979 S 2
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
Pixel 6a
Встановив я таки 11 андроїд - гнати треба його локалізаторів
Переглянути вкладення 40335
Наприклад:
Please keep in mind that this is beta software. These builds are not as stable as our official OTAs. By installing this update, you accept the potential risks.

А також

Lorn

Заблокирован
Місто
Чернівці
Телефон
OnePlus 6T
Я вже навіть не чекав 11. Думав вони похоронили в цьому плані 6Т. Варте воно того (ну крім такої локалізації)?

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Із плюсів: Always on display (ностальгія по Nokia), віджет вибору карти оплати Android pay у меню вимкнення, нарешті запрацював пульс замість світодіода, камера фоткає помітно краще, але до Гугл камери не дотягує.
Із мінусів локалізація + народ пише що іноді бувають баги з NFC, GPS, але особисто в мене їх нема...
Post automatically merged:

Я вже навіть не чекав 11. Думав вони похоронили в цьому плані 6Т. Варте воно того (ну крім такої локалізації)?
Та ще весною обіцяли "до кінця літа видати стабільну 11 "

• Like
Реакції: Lorn

Янус

S/1979 S 2
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
Pixel 6a
Теж оновився, гарненька
Тільки за вибір карти по кнопці живлення ++