Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
в
А даркмоуд для додатків, що не підтримуються раніше був?
Напевно не було, не користувався. Тепер намагаюсь відновити запис розмов...
Спробував примусовий темний режим - ну його в баню: в нової пошти він інфертує штрих код і його не читає сканер.

Останнє редагування:

Янус

S/1979 S 2
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
Pixel 6a

Lorn

Заблокирован
Місто
Чернівці
Телефон
OnePlus 6T
Викатили офіційно 11. Із перших вражень - дуже навіть непогано. Очікував гіршого. З локалізацією проблем не помітив. Новий вид галереї трохи підготував до змін. Якісь бульбашки з месенджерів з'явились, але це фішка суто андроїда. Поки не зрозумів потрібно воно чи ні. Гуглокамера не злетіла після оновлення і працює штатно.

Місто
Dnipro
Телефон
Samsung Galaxy A55 5G
Викатили офіційно 11. Із перших вражень - дуже навіть непогано. Очікував гіршого. З локалізацією проблем не помітив. Новий вид галереї трохи підготував до змін. Якісь бульбашки з месенджерів з'явились, але це фішка суто андроїда. Поки не зрозумів потрібно воно чи ні. Гуглокамера не злетіла після оновлення і працює штатно.
Так же изначально было на OnepPlus 7, но они более менее поправили только в 11.0.1.1. То есть, еще 2 выпуска обновлений надо еще ждать нормальной работы. Критические обнаруженые баги они могут поправить выпуском обновления до конца августа.

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
А я кілька днів як накатив 3 бету. На 2 беті почала підводити оплата по NFC. Ну тепер сиджу чекаю нову версію Стабільної бо 11.0.0 старіша від Бети і не дає оновити (

Останнє редагування:

Lorn

Заблокирован
Місто
Чернівці
Телефон
OnePlus 6T
Яку автомобільну зарядку з підтримкою dash charge (чи як там воно по новому зветься) використовуєте? Не знаходжу нас ніде оригінал, лише на Алі.

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
Якщо у тебе був налаштований автоматичний запис розмов на 10ці, то чи не злетіло на 11 ?
Після оновлення (вчора) запис працював. Але декілька хвилин тому вилізло повідомлення і запис пропав взагалі (навіть ручний) ((
2021-08-30_17-51.png

• Like
Реакції: vit

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Якщо у тебе був налаштований автоматичний запис розмов на 10ці, то чи не злетіло на 11 ?
Після оновлення (вчора) запис працював. Але декілька хвилин тому вилізло повідомлення і запис пропав взагалі (навіть ручний) ((
Переглянути вкладення 41546
Я ще раз активував по інструкції і тепер не зникає

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Вернувся з Бети на стабільну прошивку. Трохи геморою із відновленням всіх даних, а толку нема - як глючив NFC так і глючить

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
Дюрі-бачі, я тільки раз зловив глюк з nfc відразу після оновлення на 11 (оф). Вилікував як писали на 4пда - вмк/вимк nfc. Зараз картки обираю через кнопку живлення і глюків немає (але я вмикаю nfc коли треба і вимикаю коли не користуюсь). Зараз є глюк з отриманням пошти gmail - воно не оновлюється і отримання можливе в ручному режимі (потрібно запустити додаток). Після ребуту якийсь час працювало, потім знову перестало (режим економії на додатку вимкнув).

Lorn

Заблокирован
Місто
Чернівці
Телефон
OnePlus 6T
В мене завжди стабілка була. Після оновлення на 11 спочатку рандомно глючив кілька разів саме в Епіцентрі. Потім і в інших магазинах. Але якусь "систему" в плані терміналів чи моїх дій коли це стається так і не вловив. Зараз вже кілька тижнів ніби все ок, але почав раз в тиждень перезавантажувати смартфон.

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
але я вмикаю nfc коли треба і вимикаю коли не користуюсь
Ну в принципі глюк вирішується вимкненням / увімкненням NFC. Просто в мене до цього майже 3 роки він був увімкнений і працював ідеально, а от на беті 2 почав відвалюватися. Відвали рандомні: іноді після 1 оплати відвалиться, а іноді і 7-8 працює.
Вчора спеціально оновився до 11.1.1.1 із повним скиданням всіх налаштувань, а потім пішов в магазин зробити тест з 10 покупок на чистій прошивці, на якій тільки софт з коробки. 5 оплат пройшло, а на 6 знову завис NFC і довелось перевмикати...
Post automatically merged:

Ну у Вас, можливо, і не глючить, або Ви не помічаєте.

Останнє редагування:
Зверху