Соседи: проблемы и пути решения.

Місто
Чернігів
Привіт. Маю шумних сусідів- живуть молодики, близько 20 років, майже кожну ніч караоке, голосні розмови на балконі, під вікнами. Приходять до них і інші ,такі ж. Я новий в цьому домі,тому ще повної інформаціі про них, як інші сусіди ставляться не знаю. Який алгоритм дій в таких ситуаціях?

Перемедон

Тиха украинская ночь,но..
Місто
Південь України.
Телефон
iP 13, Px 6, Sg S23
Привіт. Маю шумних сусідів- живуть молодики, близько 20 років, майже кожну ніч караоке, голосні розмови на балконі, під вікнами. Приходять до них і інші ,такі ж. Я новий в цьому домі,тому ще повної інформаціі про них, як інші сусіди ставляться не знаю. Який алгоритм дій в таких ситуаціях?
Аби не гадати на кофейній гущі - хто/кого/чим, викликайте поліцію.

Місто
Закарпатская обл.
Телефон
Redmi Note 8 & 11 Pro
Kayano, Варианта два - либо смириться и терпеть, либо регулярно вызывать полицию/приглашать друга в форме с пачкой флаеров звонить им в дверь.

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
Є спільні стіни чи підлога з ними?

Місто
Дніпропетровська область
Телефон
Lenovo z5s
як інші сусіди ставляться не знаю
я навіть не знаю кому сподобається така поведінка вночі. якщо адекватні хоч трохи, то можна поговорити, якщо ні, то поліція нехай говорить. В мене також бувають гульки, але ж раз на 3 місяці. Це не кретично наразі, але якщо декілька раз на тиждень, то вибачте, ви не самі живете в багатоквартирному будинку, купуйте хату десь на окраїні та гульбенте хоч кожного дня, якщо здоров"я дозволяє

Останнє редагування:
Місто
Чернігів
Є спільні стіни чи підлога з ними?
немає

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Першотравенськ / Шахтарське (Січеславщина)
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Kayano, з власного досвіду: і лаявся, і умовляв по-доброму, і двері вибивав, і навіть одного разу побився... Алкаш з компанієй поверхом вище. Це було років 10. Сусідам було похєр. Дільничому - теж (я звертався). Аж поки щось не здохло в міліції, і вони таки розігнали ту компанію. А власник з'їхав у прийми. Про якісь технічні засоби боротьби з такими гультяями - то все інтернетівська фігня. Або бити морду (але тут дуууже багато нюансів), або задовбати ворогів спокію поліцією. Все інше - неефективно.

Місто
Жовті Води
Военкома пригласи
И получи скидку от военкомата по акции "приведи друга" :))
Якщо там сцикуни 20 річні, то їм це не загрожує. У Вашому місті не має режиму тиші? В нашому ввели з 20. 00 до 8.00 забороняється гучна музика.

Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
Дуже складно боротися, особливо якщо іншим сусідам по барабану. Легально - майже нереально.
Була у мене на зйомній поверхом нижче сусідка-рибка. Рибка - бо щоночі або майже щоночі в 2-3 години врубала музон, приходив звонив в двері, вона дуже дивувалася, що чутно, виключала музон, але на наступну ніч все повторялося.

Останнє редагування:
Місто
Киев
Телефон
Samsung Galaxy XCover 5
У Вашому місті не має режиму тиші? В нашому ввели з 20. 00 до 8.00 забороняється гучна музика.
Незалежно від міста маємо Правила користування приміщеннями житлових будинків і гуртожитків (https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/572-92-п#Text, не скасовувалися). Там читаємо:
"9. У приміщеннях житлових будинків і гуртожитків заборонено:
...
голосно співати і кричати, користуватися звуковідтворювальною апаратурою та іншими джерелами побутового шуму з двадцять другої до восьмої години;
проводити у робочі дні з двадцять першої до восьмої години, а у святкові та неробочі дні цілодобово ремонтні роботи, що супроводжуються шумом. Власник, наймач (орендар) приміщення, в якому передбачається проведення ремонтних робіт, зобов'язаний повідомити мешканців прилеглих квартир, житлових приміщень у гуртожитку про початок зазначених робіт. За згодою мешканців усіх прилеглих квартир, житлових приміщень у гуртожитку ремонтні та будівельні роботи можуть проводитися також у святкові та неробочі дні. Рівень шуму, що утворюється під час проведення будівельних робіт, не повинен перевищувати санітарних норм;
...".

Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
Правила то є, але поки ти викличеш поліцію, поки вони там з мигалками приїдуть-позвонять у двері, то ті вже можуть повиключати все і заявити що у них просто раз каструля впала.
Мордобій може допомогти але ж може бути і як в анекдоті - а нас за що?

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
по своему многолетнему опыту могу сказать вот что: в Украине с шумными соседями ты НИЧЕГО не сделаешь законными способами. Только менять хату. А лучше - страну.
А незаконных способов гора и тележка. Но все они так или иначе сводятся к физическому внушению,
или даже к отжиму хаты (переписал как то алкаш шумный хату на одного нашего знакомого...)

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone 14
Що робити якщо сусід завів їб@нутого джек рассела, і те кончане гавкає годинами на муху/комара/сонце/місяць/самдосебе, а сусіду пох?
В нормальних країнах поліція змушує собаці зробити надріз голосових зв'язок, чи є в нас такі прецеденти?

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Що робити якщо сусід завів їб@нутого джек рассела, і те кончане гавкає годинами на муху/комара/сонце/місяць/самдосебе, а сусіду пох?
В нормальних країнах поліція змушує собаці зробити надріз голосових зв'язок, чи є в нас такі прецеденти?
Їбанутий сусід, а не джек-рассел. Цій породі потрібно багато активності, і якщо сусід достатньо не вигулює собаку і не дає достатньої активності - то так, собака буде дуріти вдома. І тут треба не калічити собаку надрізом зв'язок а забирати у сусіда.

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone 14
Їбанутий сусід, а не джек-рассел. Цій породі потрібно багато активності, і якщо сусід достатньо не вигулює собаку і не дає достатньої активності - то так, собака буде дуріти вдома. І тут треба не калічити собаку надрізом зв'язок а забирати у сусіда.
Мова йде про приватний сектор, де їб@нутий джек рассел ганяє по подвір'ю скільки хоче. Проблем з активністю в нього точно нема.
В цієї породи характерна особливість дуже голосно і дуже дохyR зніхyR гавкати і з@йобув@ти всіх навколо.

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
у нас была продавщица у которой был такой пёс. Так она жила на 4-м этаже! Над магазином. Это чудовище гавкало так шо просто кабздец... Я хз как там соседи жили... Ненавидели её просто дико. А ей было тупо похуй. 🤦‍♂️

Set

Місто
Хмельницкий
Мова йде про приватний сектор, де їб@нутий джек рассел ганяє по подвір'ю скільки хоче. Проблем з активністю в нього точно нема.
В цієї породи характерна особливість дуже голосно і дуже дохyR зніхyR гавкати і з@йобув@ти всіх навколо.
анриал, это ж даже не квартира

Зверху