Стосунки між чоловіком і жінкою

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Матвєй, та нє, Кочевник правий, дуже часто не витримує саме гаманець... :LOL:

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Maxxx, ну так тре брати таких, котрі ще на гаманець не дуже звертають увагу. Те, що вони там інстаграмів надивились, не всіх(дякуючи Богам) максимально відбиває від реальності.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
тре брати таких, котрі ще на гаманець не дуже звертають увагу.
Матвєй, ну це ти ж "за систему" - за шаблоном - всі молоді хочуть, щоб багато грошей заробляли і на них витрачали. Подивись відосики "скільки має заробляти хлоп, щоб ти з ним зустрічалась?" :LOL:

Місто
Kyiv
Телефон
Samsung
для серйозних стосунків чоловіки собі теж обирають жінок по-старше і

Не все и не всегда :)

У каждого возраста есть свои сильные и слабые стороны.

Юная девушка плюсы:

-будет смотреть, открыв рот. Мужчина (который старше) выступает для нее в роли учителя и знатока. Он все знает, про все может рассказать и объяснить. Богатый житейский опыт.
-тело, фигура. Хотя сейчас можно хорошо выглядеть и в будучи постарше. Было бы желание :)
-престиж. Мужчине льстит внимание молоденьких девушек. Статус, что ли, повышается.

Юная девушка минусы:

-совсем не факт, что останется "до конца". Может уйти, по той или иной причине (нашла более денежного, более подходящего по возрасту ну и все такое)
-"ветер в голове". Часто не знают чего именно хотят и, в связи с этим, пудрят мозги и портят нервы и себе и окружающим.
-здоровье и прочее либидо. Мужчине надо соответствовать.

Зрелая женщина плюсы:

-Все :LOL:

-Мы знаем чего хотим и не так сильно "пудрим мозги" :) (тут и дальше будет иметься в виду "по сравнению с юными девушками")
-Много чего умеем, и то, что умеем, делаем хорошо. ;)
-Более стабильны. Уже нагулялись, набегались и дальнейшие шансы этого не очень велики (но все же есть, так что мужчины-не расслабляйтесь :))
-Скорее всего, будут совпадать темпераменты, здоровье и прочее либидо.
-Шансы "до конца" значительно выше.

Зрелая женщина минусы:

-Нет :LOL:

-У нас есть характер и СВОЯ ТОЧКА ЗРЕНИЯ. Она может отличаться от мужской. Юная девушка могла еще не выработать все это, в силу юных лет. А у нас это уже есть. Имейте это в виду.
-Дети. Могут быть. Могут и не быть. Могут уже жить отдельно. Да и есть множество мужчин, которые это минусом не считают.
К тому же, у юных девушек тоже вполне себе могут уже быть детки. Поэтому сказать что это категорический минус, наверное нельзя.
-Запросы могут быть больше чем у девушек. Ну это исключительно в силу богатого житейского опыта :D

Вот как-то так.
Это очень и очень поверхностно написано (в смысле "далеко не все, что может быть"), но если писать вот прямо совсем от "а" до "я", то это уже будет не пост на сайте, а книжка. Может быть, с картинками :)

Откуда я это знаю?
Читаю, много читаю всяких форумов, где общаются на подобные темы.
Ну и Ютуб.
Я даже, периодически, смотрю пару каналов, где злобные мужики нас ругают, обвиняют, шельмят и спасают других мужчин от превращения в аленей (именно так, алень) путем рассказов про РСП и прочих историй. :D

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Kseniya, ну я ж саме про то й говорю. На інтрижку і для підвищення власної самооцінки, чоловіки оберуть молодшу. Для побудови стосунків трішки старшу🙂

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Maxxx, от і я ж про то. Але не всі на початках говорять про гроші, от і є шанс себе потішити. Ті, котрі розказують скільки він повинен заробляти , зазвичай живуть з батьками/котом/етс
Post automatically merged:

Кочевник, «підняти» свою самооцінку можна і за один раз. А от жити з такою персоною на постійній основі мало хто схоче

Kseniya, ну я ж саме про то й говорю. На інтрижку і для підвищення власної самооцінки, чоловіки оберуть молодшу. Для побудови стосунків трішки старшу🙂
Для інтріжки можна і молодшу років на 15, а "трішки старша" не повинна бути старшою за тебе.

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
....ох, знав я одну 50-річну (слава богу, не моя жінка) - з таким "вітром"в голові, та з такими претензіямі, що молоді "нєрвно курят".

P.S. Бьюст - той, що в тренді. :cool: Темперамент - ховайся не ховайся, згвалтує. :cool: Але дурі-і....

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Качур Призоловенко, ну не скажи…якщо тобі 25 то їй спокійно може бути до 35)
Post automatically merged:

Гудзак, рівно як і молоді бувають дуже розумні і адекватні. Але це зазвичай рідкість. Хоча інколи «вітер в голові» не дорівнює «манія королеви» з завишеними вимогами до неї, як носія пісєчки,і ніяк не псує людину

Останнє редагування:

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Матвєй, всяко буває. Але з віком гадаю, що у тезі, що справжній розум приходить до жінки у дуже поважному віці (бо чоловіки їй вже не потрібні) - щось є.

Місто
Kyiv
Телефон
Samsung
Для інтріжки можна і молодшу років на 15, а "трішки старша" не повинна бути старшою за тебе.

Имеется в виду-старше чем юная девушка :)

Хотя есть энное количество мужчин, которые предпочитают именно "постарше тебя". Мамочек еще никто не отменял :)
Ну и MILF, опять же.
Да, не обязательно она будет "старше тебя", но она точно будет старше девочек.

...ох, знав я одну 50-річну (слава богу, не моя жінка) - з таким "вітром"в голові, та з такими претензіямі, що молоді "нєрвно курят".

Бывает, кто же спорит? :)
Но я писала о "средней температуре по больнице".

Хоча інколи «вітер в голові» не дорівнює «манія королеви»

Абсолютно верно.
Это могут быть вообще разные вещи. Не соприкасаемые, так сказать.

Мова була про:
На інтрижку і для підвищення власної самооцінки, чоловіки оберуть молодшу. Для побудови стосунків трішки старшу🙂
На мій погляд для інтрижки підходить значно молодша, а для побудови стосунків трішки молодша. Але не старша.

Останнє редагування:
Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
А я веду розмову, маючи особистий досвід.
І мені було сказано,- мовляв наші стосунки до тих пір, допоки я відчуватиму себе молодою. Тож не будуй довготривалих планів.
Так і сталося.
Спокійно, цивілізовано,- як зї...ся, так і розї...ся.

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
А уяви потім таке: тобі 50, а їй - 60 :(
Ну, жінки часто переймаються своїм зовнішнім виглядом. Тому я сумніваюсь, що проблема може з жінкою.
В мене є 3 знайому пари, де жінка старша за чоловіка на 3-5 років і вони виглядають однолітками.
Є пара де чоловік старше жінки на 10 років. Дуже запустив себе- зараз хоча б вагу скинув, та й то через проблеми зі здоров'ям. А вона розкішна завжди була, дуже глядить себе, зал/СПА/уколи колагену/ пластичні корекції- причому сама непогано заробляє. Так от...її чоловік зараз виглядає на фото наче її тато.
Ще маю знайому пару де жінка старша на 12 років. Вона вже була успішна з житлом і кількома магазинчиками. Обох дітей витягла на собі. Не дуже має час капітальний догляд, але обмежує себе в деяких продуктах і користується різними засобами для шкіри. Чоловік навпаки після 10 років набрав вагу, причому як вона відмовлялася йому готувати почав сам. Ніякі розмови не допомагають. Теж виглядають однолітками. 🤷‍♀️
Я якось читала, що більш успішні стосунки де жінка на кілька років старша, бо зараз
Жінки досягають піку своєї сексуальності до 35 років, а чоловіки — до 31

Зверху