Страхування, "автоцивілка", ОСЦПВ

Місто
Днепр
Телефон
iPhone 14, AW3, iPad m6
Скинули мені договір, та контора, 911, там є щось про товарний вигляд. Тут ще інше трошки непокоїть. У мене ж суд буде, орієнтовно в кінці липня. І по всім канонам винуватиця та жіночка, яка в мене вїхала, в неї і права забрали копи, видали тимчасові. Так от в договорі з 911 є такий пункт, щось типу якщо мене визнають виновним (хоча я навіть теоретично не розумію як таке можливо),то мені доведеться конторі 911 повернути кошти за ремонт. Так от вродє краще дочекатися суду, а потім вже займатися. З іншого боку, податися в страхову на компенсацію необхідно не більше ніж за 30 днів після ДТП. І хто його зна, як бути.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
.... І по всім канонам винуватиця та жіночка, яка в мене вїхала, в неї і права забрали копи, видали тимчасові. Так от в договорі з 911 є такий пункт, щось типу якщо мене визнають виновним (хоча я навіть теоретично не розумію як таке можливо),....

буває і нетаке. особисто бачив рішення суду, їх було два по кожному з учасників і кожен був визнан невиним в дтп))) я в такоми випадку був би обережно. спочатку дізнайсч скільки буде коштувати ремонт на їх сто і поцікався для себе, скільки на інших, якщо у них дешевше і якісно, то всеодно мабуть будеш ремонтуватися

Останнє редагування:

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
...З іншого боку, податися в страхову на компенсацію необхідно не більше ніж за 30 днів після ДТП. І хто його зна, як бути.
достатньо подати повідомлення про дтп, а заяву на виплату можна подати протягом року

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
якщо мене визнають виновним (хоча я навіть теоретично не розумію як таке можливо)
Тю, звичайна обоюдка. Тода страхові виплачують по 50% від завданної шкоди кожному учаснику, решта за свій рахунок

кожен був визнан невиним в дтп)))
НЕМОЖЛИВО! Кожного визнано ВИННИМ у ДТП

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
...
ти читати вмієш? пишу тобі, що особисто бачив та читав ці дві постанови по одному дтп.
якщо ти готов закластися на 100$, що такого не може бути, то готов знайти ці постанови

Місто
Харьков
Я правильно понял, что вы считаете, что нельзя в ДТП признать обои стороны виноватыми?
Вы глубоко ошибаетесь.
Напомнить Харьковский случай с Зайцевой и Дроновым (там еще куча трупов пешеходов была)?
Один поехал на еще не зеленый, вторая пролетела на уже не зеленый.
Вот и вышло - виноваты оба

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Я правильно понял, что вы считаете, что нельзя в ДТП признать обои стороны виноватыми?
вважаю навпаки, він про те що обох невиними не можуть визнати

Останнє редагування:

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
обох невиними не можуть визнати
Саме так. Як ти взагалі собі це уявляєш? Факт ДТП є, але ніхто не винен... Як?!?
нащо мені щось уявляти. я тобі кажу, які постанови виносять судді.

Останнє редагування:
Зверху