GAlexV, вот вам в пример список 15ХХ
1501 Сервіс інформаційної служби з питань надання житлово-комунальних послуг м. Одеси
1533 Єдина аварійна сервісна служба КП Харківводоканал з питань житлово-комунального господарства м.Харків
1539 Консультування та забезпечення зворотнього зв'язку для осіб з інвалідністю
1545 Служба соціального спрямування «Урядова гаряча лінія»
1548 Інформаційно-довідкова служба соціального спрямування "Протидія контрабанді та корупції під час митного оформлення товарів"
1551 Довідково-інформаційна служба Київської міської влади
1560 Для здійснення громадянами міста Вінниці безкоштовного виклику з мобільних телефонів диспетчерів аварійно-диспетчерських служб міста та дзвінків до диспетчера відділу міськвиконкому «Цілодобова варта».
1563 Служба соціального спрямування «довідково-інформаційна служба»
1580 Служба соціального спрямування «довідково-інформаційна служба» міста Львів
Чем вам не государственные органы, 1588 принадлежал киевэнерго когда он был государственным, еще при союзе 088 номер, который перевели на 1588, я тут приводил ссылку. Знаю еще висит медиком на 1555, т.к. им пользуемся. Где тут прямо КРАЙНЕ ошибочное мнение. Если вы не компетентны в данном вопросе, зачем засорять форум.
1588 на кс, вф, ит тоже не тарифицируется еще с ввода 15ХХ номеров.
1501 Сервіс інформаційної служби з питань надання житлово-комунальних послуг м. Одеси
1533 Єдина аварійна сервісна служба КП Харківводоканал з питань житлово-комунального господарства м.Харків
1539 Консультування та забезпечення зворотнього зв'язку для осіб з інвалідністю
1545 Служба соціального спрямування «Урядова гаряча лінія»
1548 Інформаційно-довідкова служба соціального спрямування "Протидія контрабанді та корупції під час митного оформлення товарів"
1551 Довідково-інформаційна служба Київської міської влади
1560 Для здійснення громадянами міста Вінниці безкоштовного виклику з мобільних телефонів диспетчерів аварійно-диспетчерських служб міста та дзвінків до диспетчера відділу міськвиконкому «Цілодобова варта».
1563 Служба соціального спрямування «довідково-інформаційна служба»
1580 Служба соціального спрямування «довідково-інформаційна служба» міста Львів
Чем вам не государственные органы, 1588 принадлежал киевэнерго когда он был государственным, еще при союзе 088 номер, который перевели на 1588, я тут приводил ссылку. Знаю еще висит медиком на 1555, т.к. им пользуемся. Где тут прямо КРАЙНЕ ошибочное мнение. Если вы не компетентны в данном вопросе, зачем засорять форум.
Post automatically merged:
1588 на кс, вф, ит тоже не тарифицируется еще с ввода 15ХХ номеров.