Тарифи «Річний» та «Річний+»

• Автор теми goga
  • Дата створення

Mathias

Я - голос в ваших ушах
Місто
Киев
Телефон
iPhone XR, Huawei E5573
@Boasik читай соседние темы
Я о другом: если, фактически, 3Моб стал виртуальным оператором в сети Водафона, в у меня и мне подобных водафоновский номер 050 перенесен в 3Моб "Річний" по MNP,- то кто мы теперь юридически и практически: 1. для Тримоба? 2. для Водафона? 3. И как долго будет сохранятся для нас данный статус кво? 4. А если формально пройдет конкурс на эти частоты среди опсосов,- как нас будут распределять и какие тарифы навяжут? :unsure:

1. Для Тримоба вы абонент Тримоба.
2. Для Водафона вы абонент Тримоба.
3. Пока Тримоб, например, не откажется от лицензии или не продастся, например, Водафону.
4. Частоты для юридической принадлежности вас к какому-то оператору ВООБЩЕ не имеют никакого значения.

Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
Перейшов з Річного+ на Ґрін, і знову на Річний+
На все про все - не більше 20 хв. З Ґріна на Р+ довго (відносно) переходив. Тішить, що Безлім на контрокті і знижки мінус 50 не чіпають. Інетв рідній мережі просто ідеальний :( Рюмсаю.
Родная сеть работает только до завтра!
Post automatically merged:

Смс пришло.
Что бы это значило?
Выключать сеть завтра, кроме Киева. Уже есть новая карта!

Місто
Одеса
На самом деле её не выключат, а сделают секретной. Чтоб какой-нибудь суперхакер из крекого орешка смог подключиться к серверу сбу, когда все остальные мобсети лежат. Помяните мои слова. А, ну и Утел помяните заодно :)))

Місто
Одесса
как активировать ричний пакет? что писать в смс на2203, точне как в чем разница активации ричний и +? Мне пишет что нудно 382.50
на счету

Разобрался,
я случайно безлимит выбрал

Останнє редагування:
Місто
Łódź
Телефон
Xiaomi 12X 8/128
как активировать ричний пакет? что писать в смс на2203, точне как в чем разница активации ричний и +? Мне пишет что нудно 382.50
на счету

Разобрался,
я случайно безлимит выбрал
Я завжди на Тримобі змінював тарифи через особистий кабінет: так найочевидніше і найпростіше.

Місто
Одесса
Телефон
redmi note 5 (CN) 4\64
повышать стоимость тарифов передумали, судя по всему, а вот смсочки УЖЕ рубанули всем и сразу :unsure:

ТАРИФНЫЙ ПЛАН«ГОДОВОЙ»«ГОДОВОЙ+»С 01.01.2020
Абонентская плата за 365 дней, грн.250365Без изменений
Ежемесячное начисление пакетных услуг в течении 365 дней
Мобильный Интернет в сети ТриМоб и в национальном роуминге Vodafone, Мбайт/месяц2 5003000Без изменений
Минуты разговоров, которые входят в пакет, мин/мес50300Без изменений
SMS, которые входят в пакет, шт./мес5030Не предоставляется
Исходящие голосовые звонки на номера абонентов ТриМобнеограниченнонеограниченноБез изменений
Стоимость услуг за пределами месячного пакета
Мобильный Интернет в сети ТриМоб и в национальном роуминге Vodafone, грн./Мбайт0,030,03
Стоимость минуты разговора, грн./мин0,300,45
SMS, грн./шт0,353,00*
*При отправлении первого короткого текстового сообщения (SMS) абоненту начисляется еще 14 (четырнадцать) коротких текстовых сообщений (SMS), которые абонент может использовать до конца суток, в которых состоялась отправка первого короткого текстового сообщения (SMS). При этом списание средств происходит в момент отправки первого короткого текстового сообщения (SMS).

Яша

Бывалый
Місто
Киев
Телефон
Poco X3 Pro
Місто
Łódź
Телефон
Xiaomi 12X 8/128
Я так понимаю: если надо СМС-ки,- заказывать тариф сегодня?
Хороше питання! До речі, навіть не факт: напис "не надається" насторожує (всюди решта – "без змін"). І йдеться, очевидно, про старі підключення, бо за новими умовами кількість хвилин і мегабайтів, а також абонплата "без змін" не будуть. Можливо, смски уріжуть навіть тим, хто підключив тариф ще 2019 р...

Останнє редагування:
Місто
Łódź
Телефон
Xiaomi 12X 8/128
Сегодня закинул 366 гривень. 30 смс начислило. А как будет в следующем месяце - неизвестно.
Я підключив Річний+ 5 днів тому, також начислило смски. Але стосовно того, чи будуть їх начисляти в наступні місяці, маю сумніви.

Місто
Łódź
Телефон
Xiaomi 12X 8/128
как будет в следующем месяце - неизвестно
ну да, неизвестность она такая, немного пугающая

С 01.01.2020
Не предоставляется
Взагалі, чи можуть і чи мають вони право позбавити смс тих, хто підключили Річний/Річний+ до 31.12.19? Звичайно, тарифікацію понад пакет змінять, і це зрозуміло, але чи можуть вони чіпати наповнення пакетів, за які абоненти заплатили кошти на рік наперед і наповнення яких відповідно до умов на момент підключення було чітко визначено (ще до того, як стало відомо про зміни)?
---
Питання, чи дозволено міняти обсяги наперед оплачених пакетів, принципове ось чим: зараз абонентів, імовірно, позбавлять пакетних смс, а умовно за кілька місяців з'явиться на сайті аналогічна табличка, як зараз, і в графі, наприклад, "після 01.05.2020" буде майже всюди писати "без змін", а де "мобільний інтернет..." – "не надається" А внизу – нехай "за умови користування мобільним інтернетом протягом календарної доби стягується 15 гривень і надається 100 Мегабайт")) чи, приміром, з хвилиами по Україні подібна лажа, що буде на місяць їх не 300 чи 500, а хай 100. І всі, хто заплатив кількасот гривнень за рік, пролітають! Якщо просто так заберуть смс, то, значить, теоретично можуть зробити і таке.

Останнє редагування:

goga

Звичайний свинорил
Місто
Одеса
Цікаво інше - як буде працювати, якщо абонентська плата не сплачена?

Чи краще буде на грін перевестися?

Місто
Łódź
Телефон
Xiaomi 12X 8/128
Цікаво інше - як буде працювати, якщо абонентська плата не сплачена?

Чи краще буде на грін перевестися?
Тарифікація з 1 січня понад пакети чи за відсутності замовлених пакетів у тарифах Грін та Річний/Річний+ однакова:

goga

Звичайний свинорил
Місто
Одеса
rvk220, у курсі, що однакова. Але тут десь пробігало, що у разі несплати пакету не буде працювати.

Місто
Łódź
Телефон
Xiaomi 12X 8/128
rvk220, у курсі, що однакова. Але тут десь пробігало, що у разі несплати пакету не буде працювати.
Якщо вірити офіційному сайту, то безперечно буде працювати за базовими тарифами.

• Like
Реакції: goga
Зверху