Хочу розповісти про мою сьогоднішню історію підключення до 29+ , замість КС Класичний , для моєї коханої.Вчора я перед покупкою стартового пробігав багато магазинів і ніде не було 29+, крім "привіт,весь світ" з номером 096. Якось мені не хотілося його брати. Я взяв і набрав оператора білайну на 0 800...Запитав, а чи можна перейти з цього тарифу на "29+",вона кудись переключилася ,довго чекав, а потім видала-так , можно, плата за перехід 5грн. з копійками. Я зрадів і купив. Після активації дзвоню на 466 чую меню Київстара.Мене це не здивувало і я почав шукати, як по підказкам перейти на "29+",але не знайшов такої можливості.Набираю оператора,а він мені заявляє,перехід на "29+" з номером на 096 - НЕМОЖЛИВО! Оце черговий кидок КС!!!! Звичайно-15грн.коту під хвіст. Нині ж я знайшов стартовий "29+"(номер на 068) у головному офісі КС і забрав останній,активував і все вийшло. Після поповнення нараховані халявні 6000 сек. на КС та білайн. Отакі пироги!!)))Не повторюйте чужих помилок. P.S. Можливо мої помилки від того, що у мене не вистачило часу вчитатися у форум.