Телефони ZTE

Місто
Київ
Телефон
OnePlus 8T
Maxxx, какая связь? Есть сотни моделей у более именитых брендов с NFC, но без пальца

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Dаmіеn, а разблокировать для оплаты как? Код вводить или малевать черточки, несерьезно.. Конечно, исключаем Айфоны с FaceID и без отпечатка, это не бюджетный китай.

Хотя, все может быть, хотя и глупо.. Все равно аппарат - сдохлик, 2/16 не стоит внимания, просто звонилка.

SeLena

Шаровик-аматор
Місто
Вараш
Телефон
Xiaomi MAI132
Dаmіеn, а разблокировать для оплаты как? Код вводить или малевать черточки, несерьезно.. Конечно, исключаем Айфоны с FaceID и без отпечатка, это не бюджетный китай.

Хотя, все может быть, хотя и глупо.. Все равно аппарат - сдохлик, 2/16 не стоит внимания, просто звонилка.

2/16 ещё потерпеть можно, а вот аккум 2700, - печаль. Есть опыт использования А520 и А6 - небо и земля.

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
Вопрос. Родственник по моему совету купил в Эльдорадо в декабре ZTE BLADE 20 SMART 4/128 за 3200 минус 10% кэшбэк от УкрСиба, новый, запечатанный, не реф, производства июля этого года. Ну понятно, родственник доволен, как слон, за 110$ очень хороший смарт.

А меня до сих пор сомнения терзают. Это откуда такой аттракцион невиданной щедрости? Телефоны примерно неделю по нескольким магазинам в продаже были. Или на завод партия процессоров зашла, смогли выпустить модель, которую сняли с производства прошлой весной из-за нехватки запчастей? А чипы откуда? Китай - он такой, могли и б/у поставить. Хотя ZTE вроде приличная фирма.

Місто
Львів
Дата виготовлення - 18.01.2024. Спробував оновлення системи - нічого немає, так що скоріш за все
Наскільки зрозумів, це ви про той, що був запакований? А який "номер складання" у нього?
Бо мій чорний вітринний випуску 12.2023 був на версії MyOS13.03_8150N_UA і відразу після підключення до нету самостійно почав обновлятися на MyOS13.05_8150N_UA розміром 1.6Г, що я наразі пригальмував.

Дивно що ваш запакований апарат виявився вже оновленим на останню версію. Навряд чи вони за місяць з грудня 2023 по січень 2024 випустили аж два оновлення (з 03 до 05).

І вже бачу (як на мене) проблемку, виявляється що це політика Unisoc - не викладати у широкий доступ прошивок до апаратів на своїх процах.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
андроїд 13, і новішого не буде
Та й з патчами безпеки не все так добре. Жовтий вже поїхав в якості подарунку, сьогодні дійшли руки до чорного. Після завантаження одразу прилетіла обнова

IMG_20250401_202803644~2.jpg

На жовтому ніяких обнов не було і я не глянув, яка версія збірки там стояла. Після обнови патч системи безпеки - червень 2024 року. Схоже, що взагалі ніяких обнов більше можна не чекати :(

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
Пропоную продовжити обговорення питань не пов"язаних з купівлею, а саме обговорення характеристик, роботи та прошивки телефонів ZTE Nubia NEO 5G 8/256 та ZTE Blade V50 Design 8/128GB у цій темі:

Якщо в когось з часом виникнуть якісь проблеми або знайдете якісь цікавинки по цим телефонам, то, будь-ласка, теж пишіть.

Місто
Львів
Якби хтось раптом надибав прошивку від виробника у форматі .pac до ZTE Nubia Neo 5g, маякніть.
Бажаю свій рутанути, але без можливості анбрікнути відкатом на заводську пробувати це авантюрно.

Місто
Хмельницький
ZTE Blade V50 Design 8/128GB в коментах на сайті алло зустрічається інформація щодо пропадання нфс та відбитка пальця після оновлення.
Чи є тут щасливі власники цього девайсу? Все працює норм? Яка версія прошивки? Чи прилітала після покупки нова, чи після оновлення (версію пліз) все гуд?
Дякую

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
yahoo, у мене, на жаль, вже немає можливості, бо жовтий смарт вже не у мене. У тебе ж обидва ще на руках? У мене прохання, поклади обидва телефони поруч і сфотай екрани при однакових настройках яскравості. І ще, зроби фото в одному й тому ж місці з цих телефонів. Цікаво порівняти. Тому що таке відчуття, що у жовтого і екран краще, і камера знімає якісніше.

Місто
Львів
Телефон
Meizu
alibob, Після ввімкнення прилетіла обнова на 1,6Гб, MyOS13.0.0_8050_UA (оновлення систем безпеки Android 5 вересня 2023; оновлення систем Google Play 1 березня 2023) оновило на MyOS13.0.6_8050_UA (оновлення систем безпеки Android 5 травня 2024; оновлення систем Google Play 1 березня 2025). Відбиток працює норм ,NFC не користувались ще. Одразу було ввімкнено розширення ОЗП +8Gb, вимкнув. Не знайшов де включити, щоб показувало швидкість мережі. А в дзвонилці відсутній вібровідгук при піднятті слухавки іншим абонентом. Можливо це особливість оболонки, хз:unsure:

Причина: доповнив
Останнє редагування:

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
Якщо хтось помітив лагання на Нубії, то напишіть будь-ласка перші 8 цифр серійного номеру телефону

SN: 32013???
Post automatically merged:

Андрюх@dp.ua:

Одна пара:
32013705 чорний показує жовтуватий білий екран (є враження, що екран підвигорів)
32013712 жовтий показує дуже красивий блакитний білий, аж трохи очі підвиїдає.
Різниці в плавності чи швидкості роботи між цими телефонами не помітив.

Друга пара:
32013678 чорний має холоднішу матрицю екрану та повільніший.
32013712 жовтий має теплішу матрицю екрану та швидший.

Останнє редагування:

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Одна пара:
32013705 чорний показує жовтуватий білий екран (є враження, що екран підвигорів)
32013712 жовтий показує дуже красивий блакитний білий, аж трохи очі підвиїдає.
Різниці в плавності чи швидкості роботи між цими телефонами не помітив.

Друга пара:
32013678 чорний має холоднішу матрицю екрану та повільніший.
32013712 жовтий має теплішу матрицю екрану та швидший.
Тепер цікаво прогнати якоюсь прогою по типу DeviceInfoHW, бо таке відчуття, що вони зібрані з різних комплектуючих

Зверху