Телефони ZTE

Місто
Київ
Телефон
OnePlus 8T
Maxxx, какая связь? Есть сотни моделей у более именитых брендов с NFC, но без пальца

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Dаmіеn, а разблокировать для оплаты как? Код вводить или малевать черточки, несерьезно.. Конечно, исключаем Айфоны с FaceID и без отпечатка, это не бюджетный китай.

Хотя, все может быть, хотя и глупо.. Все равно аппарат - сдохлик, 2/16 не стоит внимания, просто звонилка.

SeLena

Шаровик-аматор
Місто
Вараш
Телефон
Xiaomi MAI132
Dаmіеn, а разблокировать для оплаты как? Код вводить или малевать черточки, несерьезно.. Конечно, исключаем Айфоны с FaceID и без отпечатка, это не бюджетный китай.

Хотя, все может быть, хотя и глупо.. Все равно аппарат - сдохлик, 2/16 не стоит внимания, просто звонилка.

2/16 ещё потерпеть можно, а вот аккум 2700, - печаль. Есть опыт использования А520 и А6 - небо и земля.

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
Вопрос. Родственник по моему совету купил в Эльдорадо в декабре ZTE BLADE 20 SMART 4/128 за 3200 минус 10% кэшбэк от УкрСиба, новый, запечатанный, не реф, производства июля этого года. Ну понятно, родственник доволен, как слон, за 110$ очень хороший смарт.

А меня до сих пор сомнения терзают. Это откуда такой аттракцион невиданной щедрости? Телефоны примерно неделю по нескольким магазинам в продаже были. Или на завод партия процессоров зашла, смогли выпустить модель, которую сняли с производства прошлой весной из-за нехватки запчастей? А чипы откуда? Китай - он такой, могли и б/у поставить. Хотя ZTE вроде приличная фирма.

Місто
Львів
Дата виготовлення - 18.01.2024. Спробував оновлення системи - нічого немає, так що скоріш за все
Наскільки зрозумів, це ви про той, що був запакований? А який "номер складання" у нього?
Бо мій чорний вітринний випуску 12.2023 був на версії MyOS13.03_8150N_UA і відразу після підключення до нету самостійно почав обновлятися на MyOS13.05_8150N_UA розміром 1.6Г, що я наразі пригальмував.

Дивно що ваш запакований апарат виявився вже оновленим на останню версію. Навряд чи вони за місяць з грудня 2023 по січень 2024 випустили аж два оновлення (з 03 до 05).

І вже бачу (як на мене) проблемку, виявляється що це політика Unisoc - не викладати у широкий доступ прошивок до апаратів на своїх процах.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
андроїд 13, і новішого не буде
Та й з патчами безпеки не все так добре. Жовтий вже поїхав в якості подарунку, сьогодні дійшли руки до чорного. Після завантаження одразу прилетіла обнова

IMG_20250401_202803644~2.jpg

На жовтому ніяких обнов не було і я не глянув, яка версія збірки там стояла. Після обнови патч системи безпеки - червень 2024 року. Схоже, що взагалі ніяких обнов більше можна не чекати :(

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
Пропоную продовжити обговорення питань не пов"язаних з купівлею, а саме обговорення характеристик, роботи та прошивки телефонів ZTE Nubia NEO 5G 8/256 та ZTE Blade V50 Design 8/128GB у цій темі:

Якщо в когось з часом виникнуть якісь проблеми або знайдете якісь цікавинки по цим телефонам, то, будь-ласка, теж пишіть.

Місто
Львів
Якби хтось раптом надибав прошивку від виробника у форматі .pac до ZTE Nubia Neo 5g, маякніть.
Бажаю свій рутанути, але без можливості анбрікнути відкатом на заводську пробувати це авантюрно.

Місто
Хмельницький
ZTE Blade V50 Design 8/128GB в коментах на сайті алло зустрічається інформація щодо пропадання нфс та відбитка пальця після оновлення.
Чи є тут щасливі власники цього девайсу? Все працює норм? Яка версія прошивки? Чи прилітала після покупки нова, чи після оновлення (версію пліз) все гуд?
Дякую

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
yahoo, у мене, на жаль, вже немає можливості, бо жовтий смарт вже не у мене. У тебе ж обидва ще на руках? У мене прохання, поклади обидва телефони поруч і сфотай екрани при однакових настройках яскравості. І ще, зроби фото в одному й тому ж місці з цих телефонів. Цікаво порівняти. Тому що таке відчуття, що у жовтого і екран краще, і камера знімає якісніше.

Місто
Львів
Телефон
Meizu
alibob, Після ввімкнення прилетіла обнова на 1,6Гб, MyOS13.0.0_8050_UA (оновлення систем безпеки Android 5 вересня 2023; оновлення систем Google Play 1 березня 2023) оновило на MyOS13.0.6_8050_UA (оновлення систем безпеки Android 5 травня 2024; оновлення систем Google Play 1 березня 2025). Відбиток працює норм ,NFC не користувались ще. Одразу було ввімкнено розширення ОЗП +8Gb, вимкнув. Не знайшов де включити, щоб показувало швидкість мережі. А в дзвонилці відсутній вібровідгук при піднятті слухавки іншим абонентом. Можливо це особливість оболонки, хз:unsure:

Причина: доповнив
Останнє редагування:
Місто
Вінниця
Телефон
Nokia 6303
Чесно кажучи не дуже розумію навіщо, але за такі гроші також замовив собі Nubia Neo, сподіваюсь для повсякденного використання на роки два вистачить.

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
Якщо хтось помітив лагання на Нубії, то напишіть будь-ласка перші 8 цифр серійного номеру телефону

SN: 32013???
Post automatically merged:

Андрюх@dp.ua:

Одна пара:
32013705 чорний показує жовтуватий білий екран (є враження, що екран підвигорів)
32013712 жовтий показує дуже красивий блакитний білий, аж трохи очі підвиїдає.
Різниці в плавності чи швидкості роботи між цими телефонами не помітив.

Друга пара:
32013678 чорний має холоднішу матрицю екрану та повільніший.
32013712 жовтий має теплішу матрицю екрану та швидший.

Останнє редагування:

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Одна пара:
32013705 чорний показує жовтуватий білий екран (є враження, що екран підвигорів)
32013712 жовтий показує дуже красивий блакитний білий, аж трохи очі підвиїдає.
Різниці в плавності чи швидкості роботи між цими телефонами не помітив.

Друга пара:
32013678 чорний має холоднішу матрицю екрану та повільніший.
32013712 жовтий має теплішу матрицю екрану та швидший.
Тепер цікаво прогнати якоюсь прогою по типу DeviceInfoHW, бо таке відчуття, що вони зібрані з різних комплектуючих

Зверху