якщо там нове опитування, напишіть мені в особисті будь ласка*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Если бы у мною перечисленных выше небыло бы такой неадекватной секретности, помог бы дельным советом.Да, он и мне опять пришел, потому что вчера не решилась. Что ж, раз настаивали, пришлось им помочь.
Все вирішують абоненти,якщо восени буде падіння виручки і зниження кількості абонентів то це й буде найкраща оцінка дільності компанії. Як тут писали раніше голосувати гривнею.«реформаторський менеджмент» у стилі «урізати, обрізати, зжерти й нічого не дати», то не дивно, що навіть умовний «безліміт» перетворюється на карикатуру за 500 грн. І все це — завдяки «ефективному керівництву» в обличчі нового СЕО Волі-Датагруп.
Про цього Шелембу з Ужгорода — ну що сказати. Таких персонажів в народі називають не інакше, як бездушний кабінетний м%%%к з манією величі*. Приповз десь із західного бізнес-курника, напхав собі в голову книжкового лайна про «оптимізацію витрат» і вирішив, що тепер буде розказувати людям, як жити, працювати й ще дякувати за це.
Замість того, щоб вкладати в розвиток інфраструктури, покращення сервісу, зручність для клієнта — цей «сучменеджер» вирішив тупо витягнути з людей гроші, зекономити на всьому, включно з розумом, і прикрити це все гучними заявами про «синергію» Волі й Датагруп. Та яка нафіг синергія, коли навіть сайти обох компаній ще досі як з 2007 року — ні функціоналу, ні логіки?
Але знаєш, що найбільше бісить? Що всі ці дії робляться під соусом нібито «турботи про абонентів». Мовляв, оновлюємо тарифи, щоб «відповідати сучасним вимогам». Насправді ж — банальна зжерта корова, яку видають за коня в забігах цифрової трансформації.
І в результаті маємо не компанію, а ракову пухлину на тілі ринку, яка замість рости — метастазує жлобством.
Для меня до сих пор загадка как можно было опрокинуть контрактных абонентов, самых лояльных и усидчивых, а про тарифную подписку даже не хочу вспоминать.Все вирішують абоненти,якщо восени буде падіння виручки і зниження кількості абонентів то це й буде найкраща оцінка дільності компанії.
В лайфа контракт таке собі був, навіть на ньому ніхто не змушував платити, але в мене досі загадка, як деякі на прп влітають в мінус на балансіДля меня до сих пор загадка как можно было опрокинуть контрактных абонентов, самых лояльных и усидчивых, а про тарифную подписку даже не хочу вспоминать.Все вирішують абоненти,якщо восени буде падіння виручки і зниження кількості абонентів то це й буде найкраща оцінка дільності компанії.
Гадаю оптимізацію вимагає головний офіс у Парижіоптимізацію
Після приходу CEO з «Волі» в Lifecell тарифи фактично зросли вдвічі. І це — під час війни! Раніше Lifecell реально допомагав українцям: акції, підтримка, людяність. Тепер — суцільне здирництво.Гадаю оптимізацію вимагає головний офіс у Парижіоптимізацію
Цікаво читати такі коментарі, бо схоже на пост від самого Lifecell або їхнього "амбітного" піарника.Зараз у мене в квартирі мобільний інтернет від Лайфселл – найкращий у порівнянні з іншими мобільними операторами.
Сингнал мобільної мережі став помітно кращим.
Такі зміни відбулися з лютого 2025 року.
Тому я можу сказати, що Лайфсел покращує свої послуги.
А якщо мені не подобаються ціни на тарифи якогось оператора, то я мовчки шукаю і знаходжу альтернативу в іншого оператора.
Я написав про мобільний інтернет у своїй квартирі, а не взагалі по Україні.Цікаво читати такі коментарі, бо схоже на пост від самого Lifecell або їхнього "амбітного" піарника.
Так, сигнал міг покращитись — не сперечаюсь. Але якість інтернету у всіх мобільних операторів плюс-мінус однакова. Усі вони користуються однаковими частотами і стикаються з тими ж умовами війни.
Після приходу CEO з «Волі» в Lifecell тарифи фактично зросли вдвічі. І це — під час війни! Раніше Lifecell реально допомагав українцям: акції, підтримка, людяність. Тепер — суцільне здирництво.Гадаю оптимізацію вимагає головний офіс у Парижіоптимізацію
А «Воля» — окрема біда: захмарні ціни. Сам відключився — економлю понад 4000 грн на рік.
Один керівник — і два сервіси, які деградують замість допомагати. Піар у Парижі, а проблеми — в кожній українській хаті.
Post automatically merged:
Цікаво читати такі коментарі, бо схоже на пост від самого Lifecell або їхнього "амбітного" піарника.Зараз у мене в квартирі мобільний інтернет від Лайфселл – найкращий у порівнянні з іншими мобільними операторами.
А якщо мені не подобаються ціни на тарифи якогось оператора, то я мовчки шукаю і знаходжу альтернативу в іншого оператора.
Так, сигнал міг покращитись — не сперечаюсь. Але якість інтернету у всіх мобільних операторів плюс-мінус однакова. Усі вони користуються однаковими частотами і стикаються з тими ж умовами війни.
Питання не в якості сигналу, а в здирництві.
- Безлім за 500 грн — це не сервіс, це знущання.
-Коли інші оператори дають подібне за 200–250 грн, Lifecell тихенько підняв ціни майже вдвічі — саме після приходу CEO з «Волі», який уже "прославився" тим, як довів той провайдер до повного краху.
Люди не "мовчки шукають альтернативу", люди обурюються — бо не нормальне це явище: піднімати тарифи під час війни, коли кожна гривня на рахунку.
Не треба прикривати комерційний грабунок словами про покращення. Покращення — це коли більше дають, а не більше знімають.
Не однаковийПісля приходу CEO з «Волі» в Lifecell тарифи фактично зросли вдвічі. І це — під час війни! Раніше Lifecell реально допомагав українцям: акції, підтримка, людяність. Тепер — суцільне здирництво.Гадаю оптимізацію вимагає головний офіс у Парижіоптимізацію
А «Воля» — окрема біда: захмарні ціни. Сам відключився — економлю понад 4000 грн на рік.
Один керівник — і два сервіси, які деградують замість допомагати. Піар у Парижі, а проблеми — в кожній українській хаті.
Post automatically merged:
Питання не в якості сигналу, а в здирництві.
- Безлім за 500 грн — це не сервіс, це знущання.
-Коли інші оператори дають подібне за 200–250 грн, Lifecell тихенько підняв ціни майже вдвічі — саме після приходу CEO з «Волі», який уже "прославився" тим, як довів той провайдер до повного краху.
Люди не "мовчки шукають альтернативу", люди обурюються — бо не нормальне це явище: піднімати тарифи під час війни, коли кожна гривня на рахунку.
Не треба прикривати комерційний грабунок словами про покращення. Покращення — це коли більше дають, а не більше знімають.
Ви серйозно? Lifecell підняв тариф у 2 рази саме тим, хто роками платив без знижок і переносів — це не ринок, це зневага. І ключову послугу ще й забрали, примусово перевівши на пакет, де її просто нема. Це називається — тупо викручування рук.bestspike, а де без акцій і переносу номера за 200-250 грн безлім і таке наповнення хвилин(не акційне)?! Якось дивно читати це все, коли банально вартість хліба виросла вдвічі за місяць…