ПотапаПапа
ОстапаПапа
я иногда ставлю то количество скобок сколько раз ха-ха сделал когда писал ))Меня напрягает злоупотребление скобками в качестве смайлика.
Когда пишут, например, да, всё получилось))) спасибо))))
я иногда ставлю то количество скобок сколько раз ха-ха сделал когда писал ))Меня напрягает злоупотребление скобками в качестве смайлика.
Когда пишут, например, да, всё получилось))) спасибо))))
семидесятилетняя бабка знает (и злоупотребляет) знаком вопроса, а молодые уйопки - не знают? Ну коман... Это просто банальная лень и покуизм.Є випадки, коли людина не знає де на телефоні знайти знак питання. Тобто умовний пробіл, кому або крапку вони використовують, а от з іншим знаками - проблема.
Люди не знають чи не вміють користуватися shift на клавіатурі компа або додатковими "екранами" клавіатури на телефоні
Я так понимаю, таким знаком тебе дается выбор, сделать (согласиться на) то, про что предложение или нет, я бы так понял.))Это люди которые ставят знаки вопроса в утвердительных предложениях.
Людство стало дуже лінивим. Саме через це голосові повідомлення і нездатність чітко формулювати думку.а молодые уйопки - не знают?
Багато людей більш-менш поважного віку не вміють нормально друкувати на телефоні чи ПК. Періодично ж трапляються люди які користуються КАПСом або ж ті, хто лаються, коли до них в інтернеті одразу звертаються на ти.семидесятилетняя бабка знает (и злоупотребляет) знаком вопроса, а молодые уйопки - не знают? Ну коман... Это просто банальная лень и покуизм.
Може це слід трактувати ось так:а! Забыл ещё особую подкатегорию!Моя мамка, кстати, ярый представитель этой категории. Это люди которые ставят знаки вопроса в утвердительных предложениях. Например:
-Сын, пополни мне интернет?
-Приглашаю вас с Наташей на ужин?
-Я тебе сделала голубцы?
-Купи мне картошки мешок?
Це дуже просто. Як інакше тебе вибісити?-Пополнишь мне инет?
-Купишь картошки?
-Придёшь на голубцы?
-На ужин придёте?
Ну ещё есть такой вариант:Це дуже просто. Як інакше тебе вибісити?
Почав помічати, що оце трошки бісить (не в сенсі конкретного автора цитати, багато людей використовує і сам мабуть теж так робив).На России
Ми на роботі вже так звикли казати "на росії", що навіть не ріже вуха, як так і потрібно за нормами мови....Почав помічати, що оце трошки бісить
Ну от я ж про це, що це вже не особливий рідковикористовуваний оборот, а потворна мовна норма і це мені дуже не подобається, якийсь дитячий садок їх рівня в національному масштабіМи на роботі вже так звикли
Як то кажуть - з ким поведешься, від того наберешься...якийсь дитячий садок їх рівня в національному масштабі
Пидорашка - очень хорошее название))изредка - рф