лизали меблеве оздоблення, мріяли про якобз.То все разом з зеленою етикеткою в піарників Якобза злизали.Колего, скажіть, а чи дійсно ця кава має смак тієї тканини? Чи Ви теж, не будучи міллю, тими шторами чи обивкою меблів ніколи не ласували?
Вставляй зі старим доменом, так працює.Кажуть, мишибратья не розуміють озвучку СТАЛКЕРА
Зі статті:Лайтеся українською. Короткий екскурс в українську лайку
Завжди думав, що воно через Ю пишеться і означає дещо інший предмет одягу.нацицюрник (аналог бюстгальтера)
Тобто який? )) Вдень запитаю у газетарівнший предмет одягу.
через Ю, у нас був виріб #2Тобто який? )) Вдень запитаю у газетарівнший предмет одягу.
Десь чи то читав, чи то чув версію, що оце "крайній" пішло відНе до вподоби мені оцей тренд з "крайностями". Ну не було такого раніше ні в українській мові, ні у московітській. Ні у кривіцькій (білоруській). Це вже новояз. Не були наші предки такі забобонні. Хоча лінгвіст з мене ще той.
Словник сучасної української мови та сленгу «Мислово» обрав слово «бусифікація» словом 2024 року. Неологізм, який позначає примусову мобілізацію за прискореною процедурою, перебував в центрі суспільної уваги року, що минув, повідомили на сайті проєкта.
Слова року за минулі роки: 2013 — «євромайдан»; 2014 — «кіборги»; 2015 — «блокада»; 2016 — «корупція»; 2017 — «безвіз»; 2018 — «томос»; 2019 — «діджиталізація»; 2020 — «коронавірус»; 2021 — «вакцина»; 2022 — «русский военный корабль, иди на х@й»; 2023 — «мобілізація».
1. Це типу "дурна людина" або як варіант "людина, що може й не дурна, але ось зробила щось нерозумне", якось так.Панове, підкажіть аналогію до виразу "дурочка с переулочка"? Я не знаю, що воно означає. Чому саме з провулка?
І ще як перекласти " Замйотано" українською, щоб звучало як молодіжний сленг?
1. Дурепа-мантелепа/ дурна мантелепа.Панове, підкажіть аналогію до виразу "дурочка с переулочка"? Я не знаю, що воно означає. Чому саме з провулка?
І ще як перекласти " Замйотано" українською, щоб звучало як молодіжний сленг?
зер гутзер гуд
Може й так. Я не претендую на точність.зер гут
звідки там "д" візьметься? ))
Для рими.Чому саме з провулка?
Чим не подобається "гаразд"? Майже як сленг.І ще як перекласти " Замйотано" українською, щоб звучало як молодіжний сленг?
Це такий собі алегоричний вислів."дурочка с переулочка"? Я не знаю, що воно означає