Філологи-мовознавці. Клуб ботанів

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Міжсловʼянська мова:
Цікаво, а інші слов'яни теж розуміють?
Мабуть, ні. На польську, ну зовсім не схоже. Тому, поляки не зрозуміють, скоріш за все. Вірніше, не кожен поляк подужає це зрозуміти, бо рівень розуміння слов"янських мов у кожного відрізняється.
Ця муйня, скоріш заточена на москалів, білорусів і українців, які й так розуміють одне одного. Хоча ні. Москалі часто нас не розуміють.
Згоден, якась чергова гілка бюджетного ГРУ-шного псіопання . Якщо вистрілить, роздуватимуть бюджет.

От србська схожа чи то на бітбокс\dub-step від Skrillex, чи то на звуки, з яким трансформери чпокаються. Їм(србам) ця трансбалалайська точно не зайшла б.

Щодо польської: Якось мені помилково зателефонувала польська панянкаю Ми хилин кілька помучившись(не схрестили ні москальської, ні української, ні польської), перейшли на кволий інгліш. Хоч щось, хоч якось.
Post automatically merged:

На болотах не поймут
В Хуітері в пості написало, схоже, хтось з болот: "я все понимаю"...
Понімаєт, как собака: пересказати суті не зможе "Чьто я тєбє, на екзамєнє, чьто лі?!

Останнє редагування:

drmz

Місто
Гуляйполе
что там на словах, в рекламе этой, в чем суть (если она конечно есть, вдруг)?
Перейти до ЛС зі збереженням номеру.
"Це вигідно і легше за пір'ячко" ©
І тут лажонули. Порівнюють прислівник з іменником. Освіченість падає вражаючими темпами. А я думав, я малограмотний...
Де ж тут порівняння, якщо "і"?
Вигідно і легко, легше за пір'ячко.
Це вигідно і корисно, корисніше за куркуму.

Реклама має дати тобі комікс з образів та емоцій.

Ефект підсилення. В нас не просто 4G, в нас 4,5G.
Ну добре- добре, діставай з сєрванту, що там для гостей збережено: В нас "4,5G+"

drmz

Місто
Гуляйполе
коли маєш на увазі "бархат", а на інгліше пишеш - "вєльвєт", а на мові, взагалі "оксамит"

мамкині балоболусові маркетологи.

Romalegri

Дідусь з ковінькою
Місто
Київ
Телефон
Прихильник Самсунгів
Колего, скажіть, а чи дійсно ця кава має смак тієї тканини? Чи Ви теж, не будучи міллю, тими шторами чи обивкою меблів ніколи не ласували?

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
То все разом з зеленою етикеткою в піарників Якобза злизали.

Зверху