Згоден, якась чергова гілка бюджетного ГРУ-шного псіопання . Якщо вистрілить, роздуватимуть бюджет.Мабуть, ні. На польську, ну зовсім не схоже. Тому, поляки не зрозуміють, скоріш за все. Вірніше, не кожен поляк подужає це зрозуміти, бо рівень розуміння слов"янських мов у кожного відрізняється.Цікаво, а інші слов'яни теж розуміють?Міжсловʼянська мова:
Ця муйня, скоріш заточена на москалів, білорусів і українців, які й так розуміють одне одного. Хоча ні. Москалі часто нас не розуміють.
От србська схожа чи то на бітбокс\dub-step від Skrillex, чи то на звуки, з яким трансформери чпокаються. Їм(србам) ця трансбалалайська точно не зайшла б.
Щодо польської: Якось мені помилково зателефонувала польська панянкаю Ми хилин кілька помучившись(не схрестили ні москальської, ні української, ні польської), перейшли на кволий інгліш. Хоч щось, хоч якось.
Post automatically merged:
Понімаєт, как собака: пересказати суті не зможе "Чьто я тєбє, на екзамєнє, чьто лі?!В Хуітері в пості написало, схоже, хтось з болот: "я все понимаю"...На болотах не поймут
Останнє редагування: