Интересно, а столярный инструмент рашпиль тоже от фамилии какого-то богача произошёл?мне тоже тут(я собственно из Днепра, про тремпель до переезда и не слышал) втирали про дореволюционного богача с такой фамилией...
Интересно, а столярный инструмент рашпиль тоже от фамилии какого-то богача произошёл?мне тоже тут(я собственно из Днепра, про тремпель до переезда и не слышал) втирали про дореволюционного богача с такой фамилией...
Внучатий дідо штанґенциркулів, певноИнтересно, а столярный инструмент рашпиль тоже от фамилии какого-то богача произошёл?мне тоже тут(я собственно из Днепра, про тремпель до переезда и не слышал) втирали про дореволюционного богача с такой фамилией...
А зараз, будь ласка, докладніше, Африкане Свиридовичу. ))Внучатий дідо
Нет такого предмета который бы не сошёл еврею за фамилию!Интересно, а столярный инструмент рашпиль тоже от фамилии какого-то богача произошёл?мне тоже тут(я собственно из Днепра, про тремпель до переезда и не слышал) втирали про дореволюционного богача с такой фамилией...
Или драчёвый напильник от процесса...рашпиль тоже от фамилии
Дідо ж теж міг бути чиїмось онукоМА зараз, будь ласка, докладніше, Африкане Свиридовичу. ))Внучатий дідо
То в діда не було яїчок?Дідо ж теж міг бути чиїмось онукоюА зараз, будь ласка, докладніше, Африкане Свиридовичу. ))Внучатий дідо
Hi
My name is Pedro and our company is interested in advertising on your website with a push-down format:
..........
We promote Sports betting brands and are interested in a fixed price for a month, or a CPM deal.
Are you interested in a partnership? We can pay you in advance and by any means you prefer.
All the best,
Ми просуваємо торгові марки спортивних ставок і нас цікавить фіксована ціна на місяць або угода за CPM.
Ви зацікавлені у партнерстві? Ми можемо заплатити Вам заздалегідь і будь-яким способом, який Ви віддаєте перевагу
Все найкраще,
Перетёрли тремпель о поребрик.В теме поребриков уже перетерли этот тремпель...
На ibigdan є добра стаття про drempel.На Донеччині усі знають, що таке тремпель, тормозок і коногонка (хоча, шахтарські вагонетки вже давно ніхто конями не пересуває).
Коногонка - це ліхтарикНа Донеччині усі знають, що таке тремпель, тормозок і коногонка (хоча, шахтарські вагонетки вже давно ніхто конями не пересуває).
Дякую, що відкрили мені очі.Коногонка - це ліхтарик
проєкт не прижився.
Натомість, бачу, прижився ОАСК, курва...Схоже, проєкт не прижився.
нюки, це спланована акція, але й спосіб прийняття рішення теж такий собі, чим й скористалися посіпаки.Натомість, бачу, прижився ОАСК, курва...Схоже, проєкт не прижився.