Філологи-мовознавці. Клуб ботанів

Місто
Хмельницький
Теж можна змінити в разі зміни двох (та більше) частин ПІБ та дати народження, тобто достатньо ім'я та прізвища або ім'я та по-батькові, або дата народження та ще щось.

Останнє редагування:

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

RifleR

👻👻👻
Місто
Київ
Телефон
iPhone, Samsung
в разі зміни двох (та більше) частин ПІБ та дати народження
а що, дату народження також можна змінити? Круто, це ж які можливості відкриваються! А дату до Р. X. є можливість вибрати?

Місто
Lutsk
Телефон
SGS21U+iPhone SE2
Мені пощастило: лише прізвище треба змінити на Зеленський і по-батькові Олександрович. І дулі поліціянтам тикати.

Місто
Хмельницький
Зміна саме в документах. Звичайно за надання документального підтвердження.
Після таких змін, що торкаються двох та більше ознак (додам - ще одна ознака - стать, але це складніше), і видається новий паспорт із новим РНОКПП.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
"Барбі Іванівна" чи "Мерсі Петрівна"... От же ж буде їм попереду "щастя". :cool: У побутовому та професійному спілкуванні.
Пффф... У дитини в групі в садочку Ніколь Іванівна, Єсєнія Сергіївна, Марк Миколайович. Решта імен менш унікальні :) Моя Віка серед них як селянка якась ;)

Місто
Куренiвка
Телефон
C75,MC100,S930,Mi Max2.

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
Когда у нас Потап родился, и я, не желая быть с очердным стотысячным богданчиком, дал ему имя редкое, то во дворе у нас была девочка которой дали ещёболее редкое имя -Мерседес (ну ясенпень с ударением на втором слоге). Вот теперь есть такая Мерседес Сергеевна. 🤦‍♂️ Ну ладно бы там Мерседес Опелевна или там Фольцовна, но пля Сергеевна 🤦‍♂️

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Мерседес Опелевна или там Фольцовна
Звучить дико... Водії Мерседесів ненавидять Фольци та зневажають Опелі, а ти такі комбінації пропонуєш... :LOL: МерсЕдес Францевна, наприклад - ось так буде логічно))

Зверху