Причина: оновлення шапки
Останнє редагування модератором:
скринька теж підійде.нема ящикаМені кинули у поштовий ящик лист безтрековий з Англії. І вам теж вкинуть.Ого, а чому так? Я для тесту - один на свою адресу замовив, один на адресу відділення. Вони знають мене, мій номер, якщо дійде в місто то дійде й до мене.У двері папірчик встромить поштарка, і підете на пошту.А взагалі якщо прийде, як я зрозумію? СМС не отримаю 100% бо номер не питається, номеру відправлення для трекінгу немає, маю сумніви що УП кур'єр донесе на мою адресу. Я взагалі давно не бачив кур'єрів УП.безкоштовно, в мене років 7 назад прийшло, але тоді я обрав vodafone uk для інтеренту на Кіпрі.То я не сарказмом, то я питав так, безкоштовно чи ні)selsdd, а чому не може бути безкоштовно? Карточки від Zen раніше приходили спокійно через УП, і за доставку було нуль. Може і тут так![]()
встиг придбати?
Зробив замовлення з післяплатою у відділення НП, вказавши пошту та телефон. Висить на тому сайті у статусі "прийнято", але ані мейла, ані смски від них.зарядна станція не дорого
Це де? В якому місті?Вчора ввечері знайома надіслала, з ФБ:
Переглянути вкладення 67722
Зараз там цього не бачу, але і за 240 грн/7днів з басейном та SPA, як на мене, халява.
я так электроинструмента фестул заказал на оф. сайтеЗробив замовлення з післяплатою у відділення НП, вказавши пошту та телефон. Висить на тому сайті у статусі "прийнято", але ані мейла, ані смски від них.зарядна станція не дорого
Коли там бував- мені подобалась одна річ зі знижками, вони сумуються. Умовно перед Великоднем в Адідасі знижка 20% на весь асортимент, на попередній сезон знижка 30%, за реєстрацію онлайн- 10%, в підсумку всі ці знижки сумуються і на виході отримуєш товар зі знижкою 60%.У нас не Америка, на таку халяву не розраховуйте.
У Львові. Але мережа загальнонаціональна, акція на всі клуби розповсюджується.В якому місті?