Халява (можливість отримати щось безкоштовно)

Місто
Черкаси
Телефон
Motorola Moto G60
оверквотинг (більше тройного цитування)
selsdd, а чому не може бути безкоштовно? Карточки від Zen раніше приходили спокійно через УП, і за доставку було нуль. Може і тут так
То я не сарказмом, то я питав так, безкоштовно чи ні)
безкоштовно, в мене років 7 назад прийшло, але тоді я обрав vodafone uk для інтеренту на Кіпрі.
А взагалі якщо прийде, як я зрозумію? СМС не отримаю 100% бо номер не питається, номеру відправлення для трекінгу немає, маю сумніви що УП кур'єр донесе на мою адресу. Я взагалі давно не бачив кур'єрів УП.
У двері папірчик встромить поштарка, і підете на пошту.
Ого, а чому так? Я для тесту - один на свою адресу замовив, один на адресу відділення. Вони знають мене, мій номер, якщо дійде в місто то дійде й до мене.
Мені кинули у поштовий ящик лист безтрековий з Англії. І вам теж вкинуть.
нема ящика 🙈
скринька теж підійде.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
кому потрібна зарядна станція не дорого

встиг придбати?

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
chelavek, я якось у фотосі (зараз ф.юа) встиг замовити диск за 10% реальної вартості (якийсь збій на сайті), але моє замовлення просто скасували. Думаю, тут так само буде...

Місто
Дніпропетровська область
Телефон
Poco X6 Pro
просто не відправлять. я якось знайшов оперативу на якомусь більш-менш нормальному сайті за пів ціни. замов 2 штуки і оплатив. перетелефонували, сказали що помилка і повернули кошти. хоча якщо судитися. то можна їх заставити продати по вказаній ціні і всі судові витрати повернути. це пропозиція публічна на продаж, я її прийняв. договір заключено. якщо відмовляються, це невиконання договору з відповідними наслідками. якщо було б щось дороге, то можно було б потягатися, а так..

Місто
Львів
Вчора ввечері знайома надіслала, з ФБ:
20250418_094152.jpg

Зараз там цього не бачу, але і за 240 грн/7днів з басейном та SPA, як на мене, халява.

Місто
Вараш
Телефон
Alcatel 3X 2019 (5048y)

Set

Місто
Хмельницкий
зарядна станція не дорого
Зробив замовлення з післяплатою у відділення НП, вказавши пошту та телефон. Висить на тому сайті у статусі "прийнято", але ані мейла, ані смски від них.
я так электроинструмента фестул заказал на оф. сайте
в итоге позвонил "Вася", мекал бекал и отменили

krebs83

Заброньований ухилянт
Місто
Вінниця
Телефон
Poco X7 pro
У нас не Америка, на таку халяву не розраховуйте. Також був знайшов на одному сайті 20л. масла в коробку передач по ціні 1л. Замовив, перетелефонували і відмінили замовлення. У нас не тупі менеджери сидять і не бояться, що них подадуть в суд, якщо не продадуть по такій ціні як вказано.

Місто
Львів
У нас не Америка, на таку халяву не розраховуйте.
Коли там бував- мені подобалась одна річ зі знижками, вони сумуються. Умовно перед Великоднем в Адідасі знижка 20% на весь асортимент, на попередній сезон знижка 30%, за реєстрацію онлайн- 10%, в підсумку всі ці знижки сумуються і на виході отримуєш товар зі знижкою 60%.

Зверху