Харчові продукти: якість, ціни, акційні пропозиції

dima1

Moderator
Команда форуму
Місто
Мальмё
Телефон
Samsung Galaxy S20 Ultra

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
блин... Я скажу - вы обрыгаетесь тут все :confused:
Неужели ливерная? :cool:
та ну :) Неужели кто то может обрыгаться от упоминания ливерной колбасы? Как по мне так ливерка - наверное как раз единсвенная КОЛБАСА которую и можно есть, только потому что содержимое этой колбасы по другому как то и не особо получается есть... Хотя помню как дед колол кабанов (я помогал) то потом мы жарили всё это самое на сковородке и хавали прям без оболочки...

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
есть можно всё. Даже крыс можно. Вопрос только в том - насколько вы себя и своё здоровье цените. Я ж думаю вы не будет споритьс тем что приготовленное дома мясное блюдо всё равно лучше чем колбаса с магаза? А к примеру поесть салат - лучше чем нажраццо жарёных мясов?
та это понятно
но я как раз люблю гармаш "гранд филе" и после этого поста на фейсбук приуныл так как палочка гармаш как раз в холодильнике целая есть.
Люблю бутер с чайком ,та даже под пивко иногда люблю колбаску нарезать тоненько немножко
но я любитель "сыровяленой" если это имеет какое то значение

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
я уже писал - нормальные люди не будут есть колбасу. Чего возмущаетесь то?
В той же Франции, Испании очень не плохая колбаса;) Или ее тоже нельзя?
алло, народ... Где я написал что НЕЛЬЗЯ? Конечно МОЖНО!
Я написал что нормальные люди не будут есть колбасу.
Post automatically merged:

но я любитель "сыровяленой" если это имеет какое то значение
слышал про "жидкий дым"? :)

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Домашню). Я сама вдома роблю, потім коптим, або печем. Чищені кишки вже продаються готові, але якщо пекти, а не коптити, то можна і в харчову плівку замотати.

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
Домашню). Я сама вдома роблю, потім коптим, або печем. Чищені кишки вже продаються готові, але якщо пекти, а не коптити, то можна і в харчову плівку замотати.
А муж не приревнует что ты тут нас колбаской соблазняешь??? :unsure: ;)

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Чудовий підхід. В мене двоє колишніх колег також експериментують з ковбасами, запіканням м'яса, сала....
Смакота.

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
А муж не приревнует что ты тут нас колбаской соблазняешь??? :unsure: ;)
Я не заміжня).
Чудовий підхід. В мене двоє колишніх колег також експериментують з ковбасами, запіканням м'яса, сала....
Смакота.
В мне є знайомий, що виїхав у США, та там у Брукліні наш чувак з Берегова цілий цех під Великдень нашим м'яса та ковбаси коптить. Все розбирають вщент. Казав, що ніколи не думав, що в Америці буде м'ясо по-закарптаськи коптити).

rikky

ремонтник
Місто
Шостка, Украина.
Телефон
Iphone 15
Домашняя то само собой)

Set

Місто
Хмельницкий

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
никакой... Просто спросил.

В мне є знайомий, що виїхав у США, та там у Брукліні наш чувак з Берегова цілий цех під Великдень нашим м'яса та ковбаси коптить. Все розбирають вщент. Казав, що ніколи не думав, що в Америці буде м'ясо по-закарптаськи коптити).
а америкосы берут?

Останнє редагування:
Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
никакой... Просто спросил.

а америкосы берут?
Це вже не скажу. Казав, що в основному наші, поляки ще теж люблять. Але він починав чисто нашим робити під замовлення, вже замовлень стало настільки багато, що почав вже на тому норм заробляти.

Зверху