Причина: оновлення шапки
Останнє редагування модератором:
Напевно ми її брали колись, коли були молоді і дурні. Не зайшла. Багато рідини і жиру.Кочевник, "аланівська" яловичина ще якось годиться - але буває забагато солі.
Неужели ливерная?блин... Я скажу - вы обрыгаетесь тут все
кровяночкаНеужели ливерная?
та ну Неужели кто то может обрыгаться от упоминания ливерной колбасы? Как по мне так ливерка - наверное как раз единсвенная КОЛБАСА которую и можно есть, только потому что содержимое этой колбасы по другому как то и не особо получается есть... Хотя помню как дед колол кабанов (я помогал) то потом мы жарили всё это самое на сковородке и хавали прям без оболочки...Неужели ливерная?блин... Я скажу - вы обрыгаетесь тут все
та это понятноесть можно всё. Даже крыс можно. Вопрос только в том - насколько вы себя и своё здоровье цените. Я ж думаю вы не будет споритьс тем что приготовленное дома мясное блюдо всё равно лучше чем колбаса с магаза? А к примеру поесть салат - лучше чем нажраццо жарёных мясов?
В той же Франции, Испании очень не плохая колбаса Или ее тоже нельзя?я уже писал - нормальные люди не будут есть колбасу. Чего возмущаетесь то?
Этот Челавек явно из Тибета...Люблю бутер с чайком
алло, народ... Где я написал что НЕЛЬЗЯ? Конечно МОЖНО!В той же Франции, Испании очень не плохая колбаса Или ее тоже нельзя?я уже писал - нормальные люди не будут есть колбасу. Чего возмущаетесь то?
слышал про "жидкий дым"?но я любитель "сыровяленой" если это имеет какое то значение
Домашню). Я сама вдома роблю, потім коптим, або печем. Чищені кишки вже продаються готові, але якщо пекти, а не коптити, то можна і в харчову плівку замотати.поведай какую можно есть)И даже колбасу!
А муж не приревнует что ты тут нас колбаской соблазняешь???Домашню). Я сама вдома роблю, потім коптим, або печем. Чищені кишки вже продаються готові, але якщо пекти, а не коптити, то можна і в харчову плівку замотати.поведай какую можно есть)И даже колбасу!
Чудовий підхід. В мене двоє колишніх колег також експериментують з ковбасами, запіканням м'яса, сала....Домашню). Я сама вдома роблю, потім коптим, або печем. Чищені кишки вже продаються готові, але якщо пекти, а не коптити, то можна і в харчову плівку замотати.поведай какую можно есть)И даже колбасу!
Я не заміжня).А муж не приревнует что ты тут нас колбаской соблазняешь???Домашню). Я сама вдома роблю, потім коптим, або печем. Чищені кишки вже продаються готові, але якщо пекти, а не коптити, то можна і в харчову плівку замотати.поведай какую можно есть)И даже колбасу!
В мне є знайомий, що виїхав у США, та там у Брукліні наш чувак з Берегова цілий цех під Великдень нашим м'яса та ковбаси коптить. Все розбирають вщент. Казав, що ніколи не думав, що в Америці буде м'ясо по-закарптаськи коптити).Чудовий підхід. В мене двоє колишніх колег також експериментують з ковбасами, запіканням м'яса, сала....Домашню). Я сама вдома роблю, потім коптим, або печем. Чищені кишки вже продаються готові, але якщо пекти, а не коптити, то можна і в харчову плівку замотати.поведай какую можно есть)И даже колбасу!
Смакота.
Домашняя то само собой)Домашню). Я сама вдома роблю, потім коптим, або печем. Чищені кишки вже продаються готові, але якщо пекти, а не коптити, то можна і в харчову плівку замотати.поведай какую можно есть)И даже колбасу!
слышал про "жидкий дым"?но я любитель "сыровяленой" если это имеет какое то значение
а америкосы берут?В мне є знайомий, що виїхав у США, та там у Брукліні наш чувак з Берегова цілий цех під Великдень нашим м'яса та ковбаси коптить. Все розбирають вщент. Казав, що ніколи не думав, що в Америці буде м'ясо по-закарптаськи коптити).
Це вже не скажу. Казав, що в основному наші, поляки ще теж люблять. Але він починав чисто нашим робити під замовлення, вже замовлень стало настільки багато, що почав вже на тому норм заробляти.никакой... Просто спросил.
Post automatically merged:
а америкосы берут?В мне є знайомий, що виїхав у США, та там у Брукліні наш чувак з Берегова цілий цех під Великдень нашим м'яса та ковбаси коптить. Все розбирають вщент. Казав, що ніколи не думав, що в Америці буде м'ясо по-закарптаськи коптити).
Враховуючи, що пшеків у Штатах в рази більше, ніж наших, бізнес в знайомого має рости як на дріжджах.в основному наші, поляки ще теж люблять