Ціна - топчик!

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Space Cat, не сприймай буквально, мова про те, що сучасна людина без смартфона - як без одягу та взуття - ходити "як мати народила" можна, але зовсім незручно.

VadymUA

Заблокований
Місто
Київ
Подивився фото та відгуки на розетка . Дійсно 8/128 і дійсно урізаний Android go.
Я власне і не шукав телефона, але враховуючи ціну, трохи задумався.

Відгук:
06 лютого 2024
Для моїх скромних потреб це просто топ. Є деякі нюанси, але взагалі я дуже задоволений.
Переваги:Ціна, якість, функціональність, багато рами та ссд, стоковий андройд, велика батарея
Недоліки:Урізаний Android GO - не працюють деякі додатки з гугл плей (для мене це поки що Об'єктив, камера в Перекладачі). Камери доволі такі собі, почала глючити навігація жестами - поставив три кнопки.
Урізаний Android Go у 2024 році це взагалі не проблема, бо вже давно існує GSI і можливість поставити будь яку версію Android на будь який телефон. А ось що дійсно в телефоні лайно то це проц Unisoc. Це найгірший проц в історії мобільних телефонів, краще вже випити мочу бика ніж користуватися цим процом. Раніше цей проц називався Spreadtrum, і якщо ви ніколи про нього не чули то ви щаслива людина. Ставили його в різні бюджетні смарти, а також китайські підробки всяких Galaxy. І телефони на процесорі Spreadtrum зажили поганої слави через постійні глюки і підвисання(вдумайтеся чому на телефон з 8гб оперативи ставлять Android Go), і тому китайці змінили назву даного проца на Unisoc, але якість від того краще не стала.
Post automatically merged:

Space Cat, не сприймай буквально, мова про те, що сучасна людина без смартфона - як без одягу та взуття - ходити "як мати народила" можна, але зовсім незручно.
Так воно і є, хочеш чи не хочеш але у сучасному світі без смартфону жити не реально. Навіть якщо ти принципово ходиш з кнопочним телефоном то рано чи пізно доведеться купувати смарть як мінімум заради роботи. Я знав людей які були змушені купувати смартфони по тій причині що керівники на роботі всю інформацію скидують в групу в whatsapp і ніхто не буде робити вийняток для одиниць та дзвонити на їхні звичайні мобілки та доносити їм інформацію окремо.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
як воно буде працювати, якщо взяти чотири комплекти в кабінет. До речі, це ж питання задам і тут, чи не буде в такому випадку конфліктів?
Два комплекти на одному столі працюють без проблем.
USB-приймачі приймають тільки свій комплект, підключити комплект до некомплектного приймача - не проканає.

Місто
Київ
Я шось завжди думав що резервний телефон виглядає приблизно так:
1711387470318.png

UPD: вже неактуально, бо закiнчились
з дозволу топiкстартеру продовжу тему резевного телефона.

Апарат для перевiрки поличкових номерiв, ще й з потужною (як для бабофону) батареєю 2500 на випадок блекауту, з лiхтарем, FM та MP3 за цiною 255 грн (якщо є Алло-грошi чи бали Фiшка, можна застосувати як знижку)
Уцiнка, бо наче вiтринний. Потертостей та подряпин не було, як не шукав.

P.S.: на багатьох сайтах в характеристиках помилка, слот для карт пам'ятi на мiсцi

Останнє редагування:
Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
взять как резервный
Хєрасє резервний тєлєфон за 5к)
Я шось завжди думав що резервний телефон виглядає приблизно так:
Переглянути вкладення 60625
Колір не дуже.
Але можна розібрати, і дунути на пластик з балончика, на будь-який смак.

Місто
Київ
Апарат для перевiрки поличкових номерiв, ще й з потужною батареєю 2500 на випадок блекауту, з FM та MP3 за цiною 255 грн
Два динаміки, чи один?
наче два
Post automatically merged:

@Evgenii, SIM-слот сфоткай.
вже вiддав, на наступному тижнi спробую

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
Останнє редагування: