Це найопка контролера.але принаймі вінда вважає, що там є щось типу 1000Гб.
Це найопка контролера.але принаймі вінда вважає, що там є щось типу 1000Гб.
Ну, за 2 грн. йому таке можна пробачити, а ущільнювач я б і сам склепав... якби воно мені було потрібне.Точно такий брав в аврорі за 60гр. Працює через раз, нема ущільнювача під балон.
Це газ. Потім без без ущільнювача почне пускати газ і спалахне... Не варто економити на безпеці аж так.а ущільнювач я б і сам склепав...
Воно так, але ж я не всім це пропоную.Це газ. Потім без без ущільнювача почне пускати газ і спалахне... Не варто економити на безпеці аж так.а ущільнювач я б і сам склепав...
Один магаз в Запоріжжі, остання позиція, за 2 грн - таке собі, скоріш за все помилка і його там там вже нема. Такі пальники - лоторея, обов'язково зберігати окремо - після використання знімати з балону, ну і не тримати довго, бо воно перегрівається і починає полум'я виходити з усіх боків.за 2 грн.
Ось ця китайчатина - це ж не різак, а побутовий розпалювач камінів/пічки... Не призначений для довготривалого горіння.ну і не тримати довго, бо воно перегрівається
Я бачив, як таке вийшло з ладу, коли просто багаття розпалювали, трохи перетримали, бо не хотіло горіти.побутовий розпалювач камінів/пічки