насправді, Windows 10 (для прикладу, за інші системи не знаю) підтримує Apt-X на всіх адаптерах, які взагалі можуть працювати з цією системою (є драйвери). Це я до того, що кодуванням/декодуванням аудіо займається софт/ОС. І писати "Підтримка кодеку Х адаптером" дещо некоректно.Поддержка даже Apt-X.
Не працює взагалі, чи з певними кодеками?
Maxxx, значить причина в іншому. На якому телефоні перевірялось, яка прошивка ставилась? З твоїх відповідей поки нічого не ясно.
Maxxx, завелось без проблем на другом компе
наскільки я знаю, редмі дотс не підтримують ніяких кодеків окрім sbc, аірдотс підтримують додатково aac. aac в загальному випадку дає кращий звук, але тут потрібна підтримка телефону. Я правильно тебе зрозумів - ти прошивав на старий телефон нову прошивку, де є підтримка аас, але це все одно не запрацювало з гарнітурою, що підтримує аас?TWS або Редмі Дотс, або від Хуа щось таке
- ну я з цього робив висновки.Чого ж тоді на телефонах старих це все на старому модулі не запрацює, яку прошивку не лий?
Выйди на шумную улицу. Надень наушники, запомни, как в них слышно уличный шум. Затем, не снимая наушники, включи шумодав без музыки. Улица должна сразу заметно стихнуть.я не знаю як це перевірити
не стихаетВыйди на шумную улицу. Надень наушники, запомни, как в них слышно уличный шум. Затем, не снимая наушники, включи шумодав без музыки. Улица должна сразу заметно стихнуть.я не знаю як це перевірити
Хоть какое-то изменение в звуке улицы в момент включения/отключения шумодава ощущается?не стихает
гул какой-то появляеться и больше давит на ушиХоть какое-то изменение в звуке улицы в момент включения/отключения шумодава ощущается?не стихает