Ти кеди теж обираєшь за порадою зацікавленої особи?особисто
Post automatically merged:
Кочевник, я не тебе а отого з "топом" маю на увазі
Ти кеди теж обираєшь за порадою зацікавленої особи?особисто
Тоже посмотрел пару обзоров, для себя понял, что вроде ок. Уже получил, понравились, за 30$ прям хорошо. Шумоподавление работает, проверил включив кофемашину и кипящий чайник, все звуки отсекает. Качество звука у galaxy bads2 pro лучше, но тут тоже для меня норм, но я не придирчив в этом плане вообще, эквалайзер всегда на авто) На galaxy s24 помимо стандартного подключения есть только ldac кодек, по умолчанию отключен. По микрофону вроде тоже нормально, сделал пару звонков, слышно хорошо, сам послушал запись звонка, тоже ок. Попробовал подключить к пк с помощью комплектного 3.5 кабеля, работает сразу, даже включать наушники не нужно. Голова у меня большая, при этом сидят удобно.Коли купляв саме блінтуснуті UGREEN HiTune Max 5 я перелопатил з десяток оглядів
в теорії так, але на практиці з сумісністю не все так добре. Особливо з tws. Якщо різниця версій дуже велика (2<->4 або 2<->5), то дуже ймовірні неконекти/дисконекти/заїкання.Навушники 1.0 будуть працювати на телефоні 5.3 і навпаки. Просто функціонал буде обмежений меншою версію протоколу
Хіба десь є в продажі масово щось старіше 5 версії tws. Враховуючи таку собі ремонтопридатність, ресурс акумуляторів, сумніваюсь що до нинішніх часів дожило щось навіть 4 версії з tws.в теорії так, але на практиці з сумісністю не все так добре. Особливо з tws. Якщо різниця версій дуже велика (2<->4 або 2<->5), то дуже ймовірні неконекти/дисконекти/заїкання.Навушники 1.0 будуть працювати на телефоні 5.3 і навпаки. Просто функціонал буде обмежений меншою версію протоколу
в продажу масово нема. Але на руках у людей можуть бути досить старі девайси. І з ними нові навушники з великою ймовірністю будуть некоректно працювати.Хіба десь є в продажі масово щось старіше 5 версії tws
все буде ок. Моя репліка стосувалась лише твердженняЯкщо у Моторола g14 версія Bluetooth 5.0, то будуть працювати навушники, в яких Bluetooth 5.3?
при такій різниці все-таки варто очікувати проблем.Навушники 1.0 будуть працювати на телефоні 5.3 і навпаки
Це скільки років, і нащо отой девайс. Навіть в трирічному смарті не такий старий той блюпупс.можуть бути досить старі девайси. І
Купив? Звичайний Алі Чи щось цікаве?Хтось купував такі блютики? Як розумію якась китайщина під брендом розктки. Але ніби непогана по х-ках і ціні.