Bluetooth-навушники

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Ну я х.з. Коли купляв саме блінтуснуті UGREEN HiTune Max 5 я перелопатил з десяток оглядів. Навіть не намагався вияснити, який з експертів більш експертний. Виловлював всі нюанси, недоліки і переваги.

Місто
Днепр
Телефон
Sams S24U / iPhone 15+
Коли купляв саме блінтуснуті UGREEN HiTune Max 5 я перелопатил з десяток оглядів
Тоже посмотрел пару обзоров, для себя понял, что вроде ок. Уже получил, понравились, за 30$ прям хорошо. Шумоподавление работает, проверил включив кофемашину и кипящий чайник, все звуки отсекает. Качество звука у galaxy bads2 pro лучше, но тут тоже для меня норм, но я не придирчив в этом плане вообще, эквалайзер всегда на авто) На galaxy s24 помимо стандартного подключения есть только ldac кодек, по умолчанию отключен. По микрофону вроде тоже нормально, сделал пару звонков, слышно хорошо, сам послушал запись звонка, тоже ок. Попробовал подключить к пк с помощью комплектного 3.5 кабеля, работает сразу, даже включать наушники не нужно. Голова у меня большая, при этом сидят удобно.

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
При прослуховуванні через Bluetooth навушники голосових повідомлень у Viber чомусь гучність не регулюється і записаний голос лунає надто голосно. Якщо мультимедіа то гучність регулюється, якщо голосові повідомлення у Viber то ні. Чи можна цьому якось дати раду?

Місто
Бровари (Київ.обл.)
Телефон
Samsung galaxy a10s
Якщо у Моторола g14 версія Bluetooth 5.0, то будуть працювати навушники, в яких Bluetooth 5.3?
Наприклад навушники JBL Tune Buds
Дякую)

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Woffka блютус має повну зворотню сумісність. Навушники 1.0 будуть працювати на телефоні 5.3 і навпаки. Просто функціонал буде обмежений меншою версію протоколу.

RifleR

👻👻👻
Місто
Київ
Телефон
iPhone, Samsung
Навушники 1.0 будуть працювати на телефоні 5.3 і навпаки. Просто функціонал буде обмежений меншою версію протоколу
в теорії так, але на практиці з сумісністю не все так добре. Особливо з tws. Якщо різниця версій дуже велика (2<->4 або 2<->5), то дуже ймовірні неконекти/дисконекти/заїкання.

Місто
Ternopil
Телефон
Moto G60
Навушники 1.0 будуть працювати на телефоні 5.3 і навпаки. Просто функціонал буде обмежений меншою версію протоколу
в теорії так, але на практиці з сумісністю не все так добре. Особливо з tws. Якщо різниця версій дуже велика (2<->4 або 2<->5), то дуже ймовірні неконекти/дисконекти/заїкання.
Хіба десь є в продажі масово щось старіше 5 версії tws. Враховуючи таку собі ремонтопридатність, ресурс акумуляторів, сумніваюсь що до нинішніх часів дожило щось навіть 4 версії з tws.

RifleR

👻👻👻
Місто
Київ
Телефон
iPhone, Samsung
Хіба десь є в продажі масово щось старіше 5 версії tws
в продажу масово нема. Але на руках у людей можуть бути досить старі девайси. І з ними нові навушники з великою ймовірністю будуть некоректно працювати.
У мене є ретрофон Sony Ericsson W960, я люблю тестувати з ним сучасні аксесуари. Так от - з блютуз-навушниками статистика не дуже хороша. І не тільки з tws.
Трохи оффтопу - з Wi-Fi ситуація абсолютно відмінна. З шифруванням WPA2 (яке все ще актуальне) підтримується повністю робоче зʼєднання між телефоном з Wi-Fi версії b і роутером з Wi-Fi версії ax.
Post automatically merged:

Якщо що - я нітрохи не сумніваюсь, що у випадку
Якщо у Моторола g14 версія Bluetooth 5.0, то будуть працювати навушники, в яких Bluetooth 5.3?
все буде ок. Моя репліка стосувалась лише твердження
Навушники 1.0 будуть працювати на телефоні 5.3 і навпаки
при такій різниці все-таки варто очікувати проблем.

RifleR

👻👻👻
Місто
Київ
Телефон
iPhone, Samsung
Kladoff, прочитайте другу частину мого повідомлення.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11

Alex

Модератор
Команда форуму
Місто
Дніпро
Телефон
Huawei P60 Pro
Який довгограючий блютуз можна порадити людині, яка дуже багато розмовляє по телефону?
Кажу - візьми щось провідне на 2 вуха по типу як Huawei AM61 у мене.
А він мені каже: нашо, на півдня?
Тіпу не витримає навантаження, треба буде вдень заряджати.
Що порадите?

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Здається більшість гарнітур довше 5-6 годин нон-стоп розмов не витягує. Сам користуюся Plantronics M100, вона десь 6 годин має.

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Ну тут як з телефонами - якщо не можна щоб тримало дуже довго, то можна щоб часто і швидко заряджало - тобто щось з зарядкою, типу TWS навушників

Зверху