Недостатки есть даже если не пользуешься.Універсальна відповідь користувача яблука: я не користуюсь, тому недоліків нема.
Не совсем так. Просто это удивительно - сравнивать эти две системы и видеть, что iOS не даёт сделать то, что можно в Android.Десь бачив як один з психологів пояснював, чому відроводи так люблять так накидати гівно на вентилятор:Універсальна відповідь користувача яблука: я не користуюсь, тому недоліків нема.
відроводу обов'язково потрібно щодня самоствердитись, і переконати самого себе, що його гаджет - не гівно. Саме тому він заходить в всі яблучні теми, і розказує яке гівно техніка Apple.
Доречі, в кого Тесла, поясніть мені як ви рішаєте проблему з "забрати з села 15 мішків бараболі?"Кстати! У кого iPhone, объясните мне: как вы решаете проблему "приложение с разными учётными записями"?
Например у вас стоит Приват24 с вашей учёткой, а надо зайти и поставить маме/бабушке.
Для Xiaomi есть разные способы: и "Клонирование приложений", и "Двойное пространство". А можно просто через настройки сбросить ВСЕ данные конкретного приложения и зайти под другой учётной записью.
БредВ тему спора. Сегодня был прикол, соседке нужно было с флешки кому-то отправить файлы, а с устройств у неё был только iPhone. Ну вот и попросила она как-то ей помочь. Какое её было удивление, когда я через otg подключил флешку к своему самсунгу, скопировал файлы отправил их по вайберу. И как была огорчена, когда узнала, что такую "магию" с iPhone провернуть не возможно. Возмущалась, как же так, iPhone же самый лучший
А ещё больший прикол был, когда вернулась минут через 10. Оказалось что на той стороне у человека тоже был iPhone, а файл был zip архив и он не мог его открыть. Хоть тут, честно говоря не знаю, думаю iPhone умеет извлекать архивы, просто человек не разбирающейся был. Ну в общем разархивировал и отправил снова.
Можливо тому, що ніхто не уявляє, що користувач айфона, вибирає сімку для дзвінка або поповнює номер свінокоїнамиЧому банально не зробити що коли зажимаєш по номеру (чи наприклад по кнопці виклик) там є можливіть набрати з іншої сімки виклик ? Може я щось десь не знайшов.
Окрім ніщебродських патернів, буває здоровий гумор, якщо це каміння в мій город. До речі, із задоволенням користуюсь технікою Apple.Не треба перекладати свої ніщебродьскі патерни поведінки на інших.
Можливо, на Айфоні таке теж прокатить? Через провідник по ftp або аналогічне.соседке нужно было с флешки кому-то отправить файлы, а с устройств у неё был только iPhone
Дуже неоднорідні, там багато підкатегорій від тих, хто пантується яблуком до професіоналів яким яблуко потрібне як інструмент (скажімо відеоблогерів).А "Користувач айфона" це не якась окрема раса з іншими потребами
Та просто. В додатку П24 на тискаю кнопку виходу із свого акаунту і входжу під маминим. Або, якщо лінь виходити із свого акаунту в додатку, то в мамин акаунт заходжу через браузер. Цифри чи коди із смссок мама пересилає мені через вайбер.Кстати! У кого iPhone, объясните мне: как вы решаете проблему "приложение с разными учётными записями"?
Например у вас стоит Приват24 с вашей учёткой, а надо зайти и поставить маме/бабушке.