Дивно. Десь з пів місяця, чомусь, не завантажує, крім картинок, також і всі файли, що викладені у них на форумі. Перед тим, як це почалось, я пробував вмикати фільтр рекламних ресурсів у кабінеті ланету, але потім вимкнув, не знаю може це якось вплинуло.@Nops, все підгружає
дада раз на півроку підростають...Шановний абоненте!
Повідомляємо, що з нового розрахункового періоду, який розпочнеться після 6.08.2024, вас буде переведено на актуальний тариф «GIG» вартістю 339 грн/30 дн.
Тариф передбачає доступ до інтернету на швидкості до 1000 Мбіт/с, а також до ТВ-пакету «Promo» з понад 50 онлайн-телеканалами.
пусть поднимают у меня 29.07 около 50 друзей из Киева подали заявки на Волю за 50 грн в месяцУважаемый абонент!
Сообщаем, что с нового расчетного периода, который начнется после 6.08.2024 г., вы будете переведены на актуальный тариф «GIG» стоимостью 339 грн/30 дн.
Тариф предусматривает доступ к интернету на скорости до 1000 Мбит/с, а также к ТВ-пакету Promo с более чем 50 онлайн-телеканалами.
Воля...пусть поднимают у меня 29.08 около 50 друзей из Киева подали заявки на Волю за 50 грн в месяц фиг кто будет lanet платить 340 грн если есть возможность платить 50 грн)Уважаемый абонент!
Сообщаем, что с нового расчетного периода, который начнется после 6.08.2024, вы будете переведены на актуальный тариф «GIG» стоимостью 339 грн/30 дн.
Тариф предусматривает доступ к интернету на скорости до 1000 Мбит/с, а также к ТВ-пакету «Promo» с более чем 50 онлайн-телеканалами.
с марта 2023 года пользуюсь Волей Вопросов нет цена 50 грн была год сейчас 100 со скидкой 50% скорости хватает с головой свет не отключается совсем,Киевстар tv работает супер что еще нужно зачем платить 340Воля...пусть поднимают у меня 29.08 около 50 друзей из Киева подали заявки на Волю за 50 грн в месяцУважаемый абонент!
С нового расчетного периода, который начнется после 6.08.2024 г., вы будете переведены на актуальный тариф GIG стоимостью 339 грн/30 дн.
Тариф предусматривает доступ к интернету на скорости до 1000 Мбит/с, а также к ТВ-пакету Promo с более чем 50 онлайн-телеканалами.
15 лет с Волей был...и так сао в акцию пошел в Ланет, потому что было сил тот доксис выносит и раз вкавртал повышение цен
Да и у воли там снова борьба за аобонента.
Схоже вони схаменулися. Мабуть клієнтів взвгалі не було, бо зараз діє Акціяпідключення нових абонентів стало 1399 грн, до оптики - 1999 грн.
Відключень немає, тому і черги на підключення до них теж немає, я навпаки на своїй та маминій квартирі відключився від них.Схоже вони схаменулися. Мабуть клієнтів взвгалі не було, бо зараз діє Акціяпідключення нових абонентів стало 1399 грн, до оптики - 1999 грн.
"Сплатіть за послуги 999 грн одним платежем і отримайте тариф за 111 грн/30 дн. на 9 періодів поспіль. " Із безоплатним підключенням.
Переглянути вкладення 64143
PS особисто для мене запізно, бо я вже затягнув оптику від Vega (Vodafone)
Ну я ж казав що вся ця шара виключно через відсутність відключень, огидно не те слово, після такого навіть по акціях підключатися немає бажання.LaNET із першими відключеннями світла вищенаведені Акції швиденько прикрив,
переписавши умови із кінцевої дати 30 листопада на 18-е число.
Порушили свої ж умови...
Огидненько це виглядає.
Якщо огидно сплатіть утк за адсл на Троєщині і отримуйте 1 мб/сНу я ж казав що вся ця шара виключно через відсутність відключень, огидно не те слово, після такого навіть по акціях підключатися немає бажання.LaNET із першими відключеннями світла вищенаведені Акції швиденько прикрив,
Порушили свої ж умови...
Огидненько це виглядає.
На Троєщині купа провайдерів що надають оптику або з акумами, я в 2022-2023 користувався адслом на Нивках, було близько 10 мегабіт, для роботи вистачало. У моєї мами квартира на Троєщині, не хоче робити додаткові отвори для оптики тож користується нашнетом в них акуми норм тримають, і купа реклами різних провайдерів що працюють по оптиці.Якщо огидно сплатіть утк за адсл на Троєщині і отримуйте 1 мб/сНу я ж казав що вся ця шара виключно через відсутність відключень, огидно не те слово, після такого навіть по акціях підключатися немає бажання.LaNET із першими відключеннями світла вищенаведені Акції швиденько прикрив,
Порушили свої ж умови...
Огидненько це виглядає.