LaNET

Місто
Киев
Телефон
Samsung Galaxy Note 8
У вас на ланеті на 4пда, також перестало картинки підгружати? Через лайф картинки є, через ланет нема.

Місто
Киев
Телефон
Samsung Galaxy Note 8
@Nops, все підгружає
Дивно. Десь з пів місяця, чомусь, не завантажує, крім картинок, також і всі файли, що викладені у них на форумі. Перед тим, як це почалось, я пробував вмикати фільтр рекламних ресурсів у кабінеті ланету, але потім вимкнув, не знаю може це якось вплинуло.

Upd: прописав в налаштуваннях роутера гуглівський DNS, картинки почало завантажувати. А зі стандартним ланетивським DNS, чомусь не бачить 4pda.ws, саме там де храняться картинки і файли з форуму.

Останнє редагування:
Місто
Київ
Nops, Дійсно, зі стандартним DNS не завантажується. У мене в браузері був увімкнений DNS over HTTPS 1.1.1.1. 🤦

Місто
Київ
Шановний абоненте!

Повідомляємо, що з нового розрахункового періоду, який розпочнеться після 6.08.2024, вас буде переведено на актуальний тариф «GIG» вартістю 339 грн/30 дн.

Тариф передбачає доступ до інтернету на швидкості до 1000 Мбіт/с, а також до ТВ-пакету «Promo» з понад 50 онлайн-телеканалами.

Місто
Kyiv
Шановний абоненте!

Повідомляємо, що з нового розрахункового періоду, який розпочнеться після 6.08.2024, вас буде переведено на актуальний тариф «GIG» вартістю 339 грн/30 дн.

Тариф передбачає доступ до інтернету на швидкості до 1000 Мбіт/с, а також до ТВ-пакету «Promo» з понад 50 онлайн-телеканалами.
дада раз на півроку підростають...
але поки тримають норм акуми в будинку, можна покористатись

Місто
Киев
Уважаемый абонент!

Сообщаем, что с нового расчетного периода, который начнется после 6.08.2024 г., вы будете переведены на актуальный тариф «GIG» стоимостью 339 грн/30 дн.

Тариф предусматривает доступ к интернету на скорости до 1000 Мбит/с, а также к ТВ-пакету Promo с более чем 50 онлайн-телеканалами.
пусть поднимают у меня 29.07 около 50 друзей из Киева подали заявки на Волю за 50 грн в месяц

Останнє редагування:
Місто
Kyiv
Уважаемый абонент!

Сообщаем, что с нового расчетного периода, который начнется после 6.08.2024, вы будете переведены на актуальный тариф «GIG» стоимостью 339 грн/30 дн.

Тариф предусматривает доступ к интернету на скорости до 1000 Мбит/с, а также к ТВ-пакету «Promo» с более чем 50 онлайн-телеканалами.
пусть поднимают у меня 29.08 около 50 друзей из Киева подали заявки на Волю за 50 грн в месяц фиг кто будет lanet платить 340 грн если есть возможность платить 50 грн)
Воля...
15 років з Волею був...і так сао в акцію пішов в Ланет, бо е було сил той доксіс виносити і раз вкавртал підвищення цін
звичайно зараз трошки інші варіанти ніж ДокСіс та і у воли там знову боротьба за аобонента..тож успіхів всім

Місто
Киев
Уважаемый абонент!

С нового расчетного периода, который начнется после 6.08.2024 г., вы будете переведены на актуальный тариф GIG стоимостью 339 грн/30 дн.

Тариф предусматривает доступ к интернету на скорости до 1000 Мбит/с, а также к ТВ-пакету Promo с более чем 50 онлайн-телеканалами.
пусть поднимают у меня 29.08 около 50 друзей из Киева подали заявки на Волю за 50 грн в месяц
Воля...
15 лет с Волей был...и так сао в акцию пошел в Ланет, потому что было сил тот доксис выносит и раз вкавртал повышение цен
Да и у воли там снова борьба за аобонента.
с марта 2023 года пользуюсь Волей Вопросов нет цена 50 грн была год сейчас 100 со скидкой 50% скорости хватает с головой свет не отключается совсем,Киевстар tv работает супер что еще нужно зачем платить 340

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Через суд примусили АМКУ висловити глибоку стурбованість:

Місто
Київ
Користуюсь ланет вже 10 років, можна сказати що що все було без проблем, лише в 22 році, коли можна було давати свій акумулятор провайдеру, були складнощі, він не заряджався), приходив майстер щось там перемикав і цього вистачало на пару днів.
Але зараз в ланет розчарувався:
У мене ще пів року оплачено, акумулятора вистачало на 6-7год при відключеннях по 8, цього не вистачає для роботи з дому. Заявки на безкоштовне перепідкдючення на pon, як раніше, не роблять. Але як нового клієнта за 2000грн можуть підключити.
Зробив заявку на водафон, обіцяли місяць, підключили через 2 тижні(когось підключали в моєму будинку)

Місто
Київ
Телефон
Motorola Edge 40
підключення нових абонентів стало 1399 грн, до оптики - 1999 грн.

Так тихенько підняли)

Вкладення

• Знімок екрана 2024-08-18 215602.png
    Знімок екрана 2024-08-18 215602.png
    94.1 КБ · Перегляди: 43

kapetan

Старый моряк
Місто
Киев
Схоже вони схаменулися. Мабуть клієнтів взвгалі не було, бо зараз діє Акція

"Сплатіть за послуги 999 грн одним платежем і отримайте тариф за 111 грн/30 дн. на 9 періодів поспіль. " Із безоплатним підключенням.

17981.jpg

PS особисто для мене запізно, бо я вже затягнув оптику від Vega (Vodafone)

Останнє редагування:
Місто
Київ
Телефон
MI MAX3 КС Все разом лайт
Схоже вони схаменулися. Мабуть клієнтів взвгалі не було, бо зараз діє Акція

"Сплатіть за послуги 999 грн одним платежем і отримайте тариф за 111 грн/30 дн. на 9 періодів поспіль. " Із безоплатним підключенням.

Переглянути вкладення 64143

PS особисто для мене запізно, бо я вже затягнув оптику від Vega (Vodafone)
Відключень немає, тому і черги на підключення до них теж немає, я навпаки на своїй та маминій квартирі відключився від них.

kapetan

Старый моряк
Місто
Киев
LaNET із першими відключеннями світла вищенаведені Акції швиденько прикрив,
переписавши умови із кінцевої дати 30 листопада на 18-е число.
Порушили свої ж умови...

Огидненько це виглядає.

Місто
Київ
Телефон
Порушили свої ж умови...

Огидненько це виглядає.
Ну я ж казав що вся ця шара виключно через відсутність відключень, огидно не те слово, після такого навіть по акціях підключатися немає бажання.

Місто
Kyiv
Порушили свої ж умови...

Огидненько це виглядає.
Ну я ж казав що вся ця шара виключно через відсутність відключень, огидно не те слово, після такого навіть по акціях підключатися немає бажання.
Якщо огидно сплатіть утк за адсл на Троєщині і отримуйте 1 мб/с

Місто
Київ
Телефон
Порушили свої ж умови...

Огидненько це виглядає.
Якщо огидно сплатіть утк за адсл на Троєщині і отримуйте 1 мб/с
На Троєщині купа провайдерів що надають оптику або з акумами, я в 2022-2023 користувався адслом на Нивках, було близько 10 мегабіт, для роботи вистачало. У моєї мами квартира на Троєщині, не хоче робити додаткові отвори для оптики тож користується нашнетом в них акуми норм тримають, і купа реклами різних провайдерів що працюють по оптиці.

Mathias

Я - голос в ваших ушах
Місто
Киев
Телефон
iPhone XR, Huawei E5573
Реліз Сталкера поставив раком канали всіх провайдерів, не став виключенням і Ланет.

Спідтест на Франкфурт по каналу Ланета

Спідтест на сервер Lanet через київський сервер ClearVPN по каналу Ланета

Місто
Волинь
Mathias, може то просто київські мажори положити нет, купуючи гру за 1400 грн (може і за 2600, хто вас знає) і качати 140 гіг ? луцьк - воля 90 мегабіт на франкфурт зараз показує, тут плювати людям на гру

Останнє редагування:
Зверху