Аналогічно. Переадресувати на попередню точку видачі Розетки можна - але, курво - за 40 грн! 40 грн, Карл - це половина вартості алішного барахла, що там їде..вирішив змінити відділення на Сільпо
Аналогічно. Переадресувати на попередню точку видачі Розетки можна - але, курво - за 40 грн! 40 грн, Карл - це половина вартості алішного барахла, що там їде..вирішив змінити відділення на Сільпо
Буває таке. Пару раз зтикався. У Міст падає сервак через що у хлопця на точці видачі не працює додаток на телефоні за яким він ідентифікує отримувача і видає посилку. Він не може провести видачу і тому відмовляє тобі."видати не можемо, у міста проблеми з серверами".
Дівчина казала, шо "минулого разу база лежала 3 години". Я від'їхав від тц, хвилин через 5 був дзвінок "вже все працює, якщо поруч - можете забрати". Повертатися вже не хотів.За словами робітника точки видачі, якщо база Міста упала (наприклад, в середині робочого дня), то підніметься база лише зранку наступного дня
магазин БАДiв та вiтамiнiвЩо таке iHerb, яке meest постійно піарить?
Це ви ще мало користувалисьСхоже, звання "равликова пошта" можна і Місту сміливо присудити - згідно трекінгу, відправлено 31.07 із сортувального центру у Львові, і на кінець 2.08 посилки ще немає на точці видачі у Києві. Три дні Львів-Київ, Карл!!! І це вже система, попередні так само затримувались.
Схоже, звання "равликова пошта" можна і Місту сміливо присудити - згідно трекінгу, відправлено 31.07 із сортувального центру у Львові, і на кінець 2.08 посилки ще немає на точці видачі у Києві. Три дні Львів-Київ, Карл!!! І це вже система, попередні так само затримувались.
Не уверен,Meest China. Купил в Китае портативный бензогенератор 2kw за 200$. Вчера 2 августа получил письмо от Мист экспресс что наша таможня насчитала пошлину 1133 гривен. Насколько я знаю 27 августа вступил в силу закон отменяющий ввозные пошлины в том числе и на подобные бензогенераторы. Дозвониться к ним пока не получилось. Я неправильно понимаю этот закон или это просто мист экспресс и таможня ложат на всех?
Meest China. Купил в Китае портативный бензогенератор 2kw за 200$. Вчера 2 августа получил письмо от Мист экспресс что наша таможня насчитала пошлину 1133 гривен. Насколько я знаю 27 августа вступил в силу закон отменяющий ввозные пошлины в том числе и на подобные бензогенераторы. Дозвониться к ним пока не получилось. Я неправильно понимаю этот закон или это просто мист экспресс и таможня ложат на всех?
Звертаємо вашу увагу, що для застосування пільги по миту зарядні станції мають бути придбані й переміщуватись як окремий товар (не в комплекті із сонячними панелями). Інакше комплект буде класифікований у товарну групу, що не підпадає під преференції
Також зверніть увагу, що під преференції НЕ підпадають:
портативні зарядні станції та павербанки потужністю менше 300 Вт;
бензинові генератори потужністю до 7,5 кВт;
дизельні та газові генератори;
пристрої для заряджання акумуляторів;
готові до використання сонячні панелі (наприклад, від EcoFlow, Bluetti, Solarsaga тощо).