Meest

• Автор теми al-m
  • Дата створення

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
вирішив змінити відділення на Сільпо
Аналогічно. Переадресувати на попередню точку видачі Розетки можна - але, курво - за 40 грн! 40 грн, Карл - це половина вартості алішного барахла, що там їде.. :ROFLMAO: Поміняв на майбутнє "улюблене відділення" на найближче Сільпо біля дому, Розетка була біля роботи, було зручно, але вже ніяк.

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/Vodafone)
Мені теж не дало розетку вибрати
То ж замовив в сусідній будинок в «біле і сухе»
Прийдеться ще й банки з пивом в них купувати ))

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
SamsS + (M)forever
Хотів отримати міжнародну посилку. Було повідомлення "вже у відділенні" (точка видачі в тц, в одному з магазинчиків). Прийшов туди - "видати не можемо, у міста проблеми з серверами". Та ж ситуація і в застосунку в мобілі (чи то "немає зв'язку" чи ще якась дічь про помилки). Дзвінок оператору - "зараз переключу на техпідтримку, вони допоможуть отримати". Техпідтримка так і не відповіла. Дівчата відмахуються від мене "без працюючого софту ми не можемо видати посилку". Запропонував записати мій номер, і вже коли міст опритомніє, провести підтвердження отримання - "так не можемо". Фіаско... Вже дома зателефонував ще раз, залишив скаргу на незадовільну роботу.
І якшо перший раз було "добрий день оператор ***" (причому дозвонитися вдалося з 4ї спроби, перші три "зривалися" на початку розмови з живим оператором, і всі 4 рази віталися так - оператори не мали інфи, хто саме їм телефонує), то вдома вже було "добрий вечір Дмитро моє ім'я ***" (тобто оператор вже бачив шо дзвоню саме я)

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
"видати не можемо, у міста проблеми з серверами".
Буває таке. Пару раз зтикався. У Міст падає сервак через що у хлопця на точці видачі не працює додаток на телефоні за яким він ідентифікує отримувача і видає посилку. Він не може провести видачу і тому відмовляє тобі.
У той самий час не працює додаток на телефоні і у звичайних користувачів, а саме не підвантажується інформація про посилки.
За словами робітника точки видачі, якщо база Міста упала (наприклад, в середині робочого дня), то підніметься база лише зранку наступного дня

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
SamsS + (M)forever
За словами робітника точки видачі, якщо база Міста упала (наприклад, в середині робочого дня), то підніметься база лише зранку наступного дня
Дівчина казала, шо "минулого разу база лежала 3 години". Я від'їхав від тц, хвилин через 5 був дзвінок "вже все працює, якщо поруч - можете забрати". Повертатися вже не хотів.

Місто
Київ
Кто-то пробовал для посылок из Китая выбрать доставку курьером на дом, вместо доставки в отделение. Такая опция у них есть? То я общался с поддержкой, но так и не понял. На прямые вопросы про доставку курьером как-то уклончиво отвечала. Написал домашний адрес, но доставят ли на него или, как обычно, в ближайшее отделение видимо по факту узнаю🤷‍♂️ Интересно, это какой-то секрет или она не понимает о чем я спрашиваю?

Вкладення

• Screenshot_312.jpg
    Screenshot_312.jpg
    82.8 КБ · Перегляди: 22

medeo

Заблокований
Місто
Родом из Одессы
Телефон
Pixel 7pro
Я оплатил с Европы. В кабинете дом адрес. Уже месяц держат во Львове. Говорят что адресной доставки ко мне нет. То что я ее оплатил из не интересует. Предлагают передать на новую почту. Мои из Америки приходят адресно без звонков в мист. Скоро будет корабль из Китая и по идее она тоже адресная. Посмотрим

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
Схоже, звання "равликова пошта" можна і Місту сміливо присудити - згідно трекінгу, відправлено 31.07 із сортувального центру у Львові, і на кінець 2.08 посилки ще немає на точці видачі у Києві. Три дні Львів-Київ, Карл!!! І це вже система, попередні так само затримувались.

Місто
Киев
Схоже, звання "равликова пошта" можна і Місту сміливо присудити - згідно трекінгу, відправлено 31.07 із сортувального центру у Львові, і на кінець 2.08 посилки ще немає на точці видачі у Києві. Три дні Львів-Київ, Карл!!! І це вже система, попередні так само затримувались.
Це ви ще мало користувались😆
Ви б ще не так пздці побачили.
Але за прострочену доставку почали давати компенсацію...
Штрикайке їх у це лайно глибше

Місто
Львів
24го липня поступила невелика посилка в Мадриді, до тепер подорожує якимись транзитними складами, жодного рахунку ще не виставлено. Надіюсь не поплило кораблем в США :rolleyes:

medeo

Заблокований
Місто
Родом из Одессы
Телефон
Pixel 7pro
Вообщем мою американскую посылку возвратили из Одессы во Львов чтобы во Львове передать новой почте и уже она привезет в Одесскую область. Мой дом от Одессы в 5 км. Это просто не поддается никакой логике. Предлагал курьеру завести за деньги. Предлагал, чтобы получатель моя мама, поехала к нему за посылкой. Категорически отказался и отправил посылку во Львов.

Місто
Odessa

пффф, Львов - Киев 3 дня, у меня Одесса - Одесса 4 дня...

medeo

Заблокований
Місто
Родом из Одессы
Телефон
Pixel 7pro
Meest China. Купил в Китае портативный бензогенератор 2kw за 200$. Вчера 2 августа получил письмо от Мист экспресс что наша таможня насчитала пошлину 1133 гривен. Насколько я знаю 27 августа вступил в силу закон отменяющий ввозные пошлины в том числе и на подобные бензогенераторы. Дозвониться к ним пока не получилось. Я неправильно понимаю этот закон или это просто мист экспресс и таможня ложат на всех?

Місто
Киев
Meest China. Купил в Китае портативный бензогенератор 2kw за 200$. Вчера 2 августа получил письмо от Мист экспресс что наша таможня насчитала пошлину 1133 гривен. Насколько я знаю 27 августа вступил в силу закон отменяющий ввозные пошлины в том числе и на подобные бензогенераторы. Дозвониться к ним пока не получилось. Я неправильно понимаю этот закон или это просто мист экспресс и таможня ложат на всех?
Не уверен,
но навскидку кажись 7.5кВ

Місто
Odessa

от новой почты сегодня пришло сообщение:

Звертаємо вашу увагу, що для застосування пільги по миту зарядні станції мають бути придбані й переміщуватись як окремий товар (не в комплекті із сонячними панелями). Інакше комплект буде класифікований у товарну групу, що не підпадає під преференції ☝️

Також зверніть увагу, що під преференції НЕ підпадають:

👉 портативні зарядні станції та павербанки потужністю менше 300 Вт;

👉 бензинові генератори потужністю до 7,5 кВт;

👉 дизельні та газові генератори;

👉 пристрої для заряджання акумуляторів;

👉 готові до використання сонячні панелі (наприклад, від EcoFlow, Bluetti, Solarsaga тощо).

Зверху