Місто
Kyiv
Телефон
Samsung A72
monobank | Universal Bank
www.monobank.ua || ✎ FAQ на базі β-тестування
0 (800) 205-205 по Україні, +380 (44) 237-2060 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання
iNET-банкінґ тільки мобільні застосунки
— — —
☝️ історія «покращень» || P2P-перекази й комісійна винагорада || «кухня» кредитних рішень

Причина: шапка
Останнє редагування модератором:
Місто
Київ
Заблокировать операцию -- блокирует именно операцию,
Йшлося про карту, а не операцію.

Там "цікаво".

В "онлайн-платежах" є перелік торгових точок, де були онлайн-оплати.
Відкриваємо.

Сільпо - Моя Чорна картка.
Є лише кнопка "заблокувати списання", це я так розумію, з карти, а не платіж, нижче просто перелік платежів.

АліЕкспрес - Моя Біла картка.
БУЛИ (!) дві кнопки - "заблокувати списання" та "відв'язати карту", коли я питав про це раніше.
Тоді ж була натиснута "відв'язати карту" і АліЕкспрес просто зник з переліку взагалі. Ну й добре, забули.
Але зараз Алі знову є з усіма платежами, але там лише кнопка "заблокувати списання".

Кнопки "відв'язати карту" в інших торг. точках ніде немає.
І ця кнопка ніде, крім Алі, не натискалася.

От як це розуміти?
А в самом аккаунте после кнопки "Отвязать карту", карта действительно отвязалась или просто произошла в приложении Моно, ее иммитация отвязки?
Post automatically merged:

Заблокировать операцию -- блокирует именно операцию,
Йшлося про карту, а не операцію.

Там "цікаво".

В "онлайн-платежах" є перелік торгових точок, де були онлайн-оплати.
Відкриваємо.

Сільпо - Моя Чорна картка.
Є лише кнопка "заблокувати списання", це я так розумію, з карти, а не платіж, нижче просто перелік платежів.

АліЕкспрес - Моя Біла картка.
БУЛИ (!) дві кнопки - "заблокувати списання" та "відв'язати карту", коли я питав про це раніше.
Тоді ж була натиснута "відв'язати карту" і АліЕкспрес просто зник з переліку взагалі. Ну й добре, забули.
Але зараз Алі знову є з усіма платежами, але там лише кнопка "заблокувати списання".

От як це розуміти?
Более того, там по Алику, есть вообще, такая штука, как то, что операции проходят по разным МСС кодам, то есть, может пройти, как категория "Путешествие", так и "Развлечение" и так далее, возможно, покупали разные товары, и отвязали карту под одним МСС кодом, а под другим, токен приложение не увидел. Но это все догадки конечно, лучше всего напрямую в поддержку написать, чтобы разработчики глянули подробнее вопрос.

Такі складності. І як їх можна уникнути? Раз на рік закривати карту і рахунок і відкривати іншу? Чи можуть зняти із закритого рахунку?
Можете объяснить, в чем сложность и зачем закрывать счет?
Я побачив складність у тому, що неясно, як заблокувати списання з карти. І запитав чи не можна вирішити це шляхом закривання рахунку.

gtc

Місто
Львів
Я побачив складність у тому, що неясно, як заблокувати списання з карти. І запитав чи не можна вирішити це шляхом закривання рахунку.
Ви ж правильно пишете - "списання З КАРТИ", а закривати хочете РАХУНОК, навіщо?
Карта - це як ключ до рахунку. До рахунку може бути декілька різних карт (але не завжди одночасно).
Перевипуск карти - це заміна карти №1 (вона деактивується/анулюється) на карту №2 (вона активується), рахунок залишається той самий.
З неактивної карти складно списати гроші.

Але простіше відкрити окрему віртуальну карту, саме для таких операцій.

Місто
Київ
Ви ж правильно пишете - "списання З КАРТИ", а закривати хочете РАХУНОК, навіщо?
Закриття карти гарантує неможливість списання?
Закриття рахунку мабуть залишає менше можливостей для списання.

Місто
Харьков

Летом при оплате на Али картой приват позвонила поддержка (с заведомо приватовского номера) и сказала, что я пытаюсь не только оплатить, но и подвязать карту для дальнейших оплат.

Собирались задать 100500 вопросов. Сказал - подвязывать не собирался, на вопросы при входящем звонке отвечать не буду.
Сказали ок, повязку отменяем.

gredox

Ruslan Nekrutenko Telegram: @rus_nekrutenko
Місто
Нидерланды
Телефон
Google Pixel 9 Pro XL
Какую сумму Monobank за раз отпустит при переводе на карту другого банка?
*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
Мне поддержка утверждала, что 120 тысяч в месяц в пользу другого банка. Но всё на этой планете быстротечно. И я бы не доверял этой инфе от котиков.

Poison2029

Заблокирован
Місто
Запорожье
Телефон
Wileyfox Swift 2X
1. "Фонд", входящий по п2п, может заблокировать и принимающий банк
2. Для этого лучше СЭП. Тут вопросов не должно возникнуть, но лучше взять договор исходного депозита
3. Лимит на выход по п2п точно больше 120к в мес (я делал больше, и получал блок). "Потолок" в районе 10к USD. Одна операция п2п максимально 30к грн (было недавно, по крайней мере)

Місто
Бровари
Poison2029, навіщо п2п у цьому випадку? шо за дрочєво?
Платіж на рахунок єдиних реквізитів будь-якого українського банку або на рахунок фізичної особи будь-якого українського банку – Безкоштовно за рахунок власних коштів.

Poison2029

Заблокирован
Місто
Запорожье
Телефон
Wileyfox Swift 2X
Poison2029, навіщо п2п у цьому випадку? шо за дрочєво?
Платіж на рахунок єдиних реквізитів будь-якого українського банку або на рахунок фізичної особи будь-якого українського банку – Безкоштовно за рахунок власних коштів.
Вопрос под хайдом изначально про п2п, я так понял

Місто
Брашов, Румунія
Горох в ТГ:

Обновлю статусы по тем проектам, которые вы ждёте и которые я ранее анонсировал.

– Карта в биткоинах
Готова и уже три месяца ждёт одобрения НБУ. Меня, конечно, сильно удручает задумчивость регулятора. Микрофинансовые организации, которые кредитуют украинцев под 100’000% годовых, это для НБУ ок, а карта в криптовалюте вызывает опасения. Уже все на свете работают с криптой от PayPal до Visa, а у Украины, как всегда, особый путь.

– Акции в mono
Трехмесячная процедура заключения договора и проверки пакета документов с Interactive Brokers закончилась тем, что они отказали в заключении договора оптом всем украинским банкам, которые подали заявки. По моей информации, кроме нас отказали также Таскомбанку, Укргазбанку, А-Банку и ПриватБанку.

Но мы уже нашли другого отличного брокера, с которым, кстати, продукт получится намного приятнее для клиентов.
К сожалению, на интеграцию с новым партнёром понадобится дополнительное время, поэтому запуск акций, который изначально планировался на осень 2021, переносится на первый квартал 2022

Мы обязательно дожмём эту тему. Надо еще немного подождать

Optimus

~~~
Місто
Херсон
Телефон
Sony XZ1c
3. Лимит на выход по п2п точно больше 120к в мес (я делал больше, и получал блок). "Потолок" в районе 10к USD. Одна операция п2п максимально 30к грн (было недавно, по крайней мере)
В конце августа отправлял 60к на зеленую одним траншем - ни mono, ни яблоко не мяукнули, все зашло штатно.

Samsung

КПЖЗ
Місто
Славутчина
Телефон
XIAOMI Mi Max 2
Горох в ТГ:

Обновлю статусы по тем проектам, которые вы ждёте и которые я ранее анонсировал.

– Карта в биткоинах
Готова и уже три месяца ждёт одобрения НБУ. Меня, конечно, сильно удручает задумчивость регулятора. Микрофинансовые организации, которые кредитуют украинцев под 100’000% годовых, это для НБУ ок, а карта в криптовалюте вызывает опасения. Уже все на свете работают с криптой от PayPal до Visa, а у Украины, как всегда, особый путь.

– Акции в mono
Трехмесячная процедура заключения договора и проверки пакета документов с Interactive Brokers закончилась тем, что они отказали в заключении договора оптом всем украинским банкам, которые подали заявки. По моей информации, кроме нас отказали также Таскомбанку, Укргазбанку, А-Банку и ПриватБанку.

Но мы уже нашли другого отличного брокера, с которым, кстати, продукт получится намного приятнее для клиентов.
К сожалению, на интеграцию с новым партнёром понадобится дополнительное время, поэтому запуск акций, который изначально планировался на осень 2021, переносится на первый квартал 2022

Мы обязательно дожмём эту тему. Надо еще немного подождать
Це його повідомлення ще від 12.11.2021, чи щось нове?
Бо візуально не помічаю якихось змін...

Місто
Івано-Франківськ
Какую сумму Monobank за раз отпустит при переводе на карту другого банка?
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Хайд не бачу, відповім на верхнє запитання так, як мені відписала підтримка в месенджері. Нещодавно питався в них про ліміти на переказ коштів з картки на картку (чорна картка):
Максимальна сума: на одну транзакцію – до 60К грн.; на 1 місяць, для MasterCard - до 10К $ (за курсом НБУ); для Visa - до 25К $ (за курсом НБУ).
Кількість операцій: на день - 50; на місяць - 150.

gtc

Місто
Львів
Закриття карти гарантує неможливість списання?
Закриття рахунку мабуть залишає менше можливостей для списання.
100%, мабуть не гарантує, але якщо йдеться про віртуалку, то там простіше закрити-відкрити.

Місто
Брашов, Румунія
Бо візуально не помічаю якихось змін...
Про які зміни? Він написав, що в нього нічого не вийшло. Чекайте.
Ну не тільки в нього, Interactive Brokers декілька банків послали. Цікаво чи зможуть таки з кимось домовитися, хочеться вже стати акціонером)

Місто
Украина, г. Киев
Ну не тільки в нього, Interactive Brokers декілька банків послали. Цікаво чи зможуть таки з кимось домовитися, хочеться вже стати акціонером)
Мне интересно есть ли какие-то гарантии от государства, если покупать акции через банк? Что происходит если банк становится банкротом?

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Надо будет смотреть договор и что именно моно будет предлагать покупать. Потому что в Рашке местные банки типа продают акции, но по факту фантики, хотя в теории там есть возможность покупать реальные акции но на практике практически нереально - только фантики.

Flamingo

Просто розовый птЫц ;)
Місто
Зп
Мне интересно есть ли какие-то гарантии от государства, если покупать акции через банк? Что происходит если банк становится банкротом?
Никаких гарантий нет и быть не может. Это же не вклады. Эти операции исключительно на ваш страх и риск

Місто
Бровари
Так банк же лише зберігає Ваші акції, а не набуває їх на своє ім'я? Чи я щось погано розумію? Після банкруцтва банку (а по суті ще до) ви й надалі є власником цих акцій - просто змінюєте зберігача.

Останнє редагування:
Зверху