Місто
Kyiv
Телефон
Samsung A72
monobank | Universal Bank
www.monobank.ua || ✎ FAQ на базі β-тестування
0 (800) 205-205 по Україні, +380 (44) 237-2060 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання
iNET-банкінґ тільки мобільні застосунки
— — —
☝️ історія «покращень» || P2P-перекази й комісійна винагорада || «кухня» кредитних рішень

Причина: шапка
Останнє редагування модератором:
Місто
Запоріжжя
Телефон
iPhone 11
Банк отказывается от платёжной системы mastercard. Черная Visa (пластик), Белая — mastercard (цифровая). Пришло напоминание, что у Белой карты истекает срок действия и её можно перевыпустить на цифровую Visa.

Звідки інформація що банк саме відмовляється від MasterCard? Може це тимчасові обмеження?
Post automatically merged:

Чи вимагають паспорт при знятті валюти з картки у касі?
Якщо А-банк і ти їх клієнт- то в нас достатньо Дії.

Якщо А-банк і вже їхній клієнт - то достатньо веріфікації через застосунок Монобанка або можливо через дзвінок. Документи А-банк питав тільки одноразово, в перший візит.

Місто
Киев
Телефон
Xiaomi Redmi Note 8 Pro
К моему огромному сожалению в Мастеркард Бильше карта не активировалась, пишет "Картка, яку ви хочете додати, наразі не зареєстрована банком у програмі, зверніться, будь ласка, до банку, що випустив вашу картку" , хоть и АТ Универсал банк есть в списке поддерживаемых. :cry:
Завтра попробуйте. В день активации карты почему-то не регистрируется в "больше".

Місто
Хмельницький
В дин@мике, Карма тебе зіпсується, зло буде висіти над твоєю сім'єю, вийдеш на вулицю - цеглина впаде на голову, попадеш в аварію і т.п., нє, ну дійсно дитяче питання, звичайно б я не натискував "ні". А вирішувати лиш тобі.

Місто
Киев
Телефон
Xiaomi Redmi Note 8 Pro
Какие последствия если нажать нет ?
Самое страшное, что может случиться - спишут эти 700 грн в судебном порядке.

Місто
Хмельницький
В дин@мике, я звичайно пожартував про карму, а якщо серйозно, то вам вище написали - подасть на суд, якщо хочеться бігати взуваючи кеди туди-назад, то грайтеся. Життя -рух.

Місто
Харьков
Самое страшное, что может случиться - спишут эти 700 грн в судебном порядке.
Ну вот и замечательно пускай списывают по решению суда, а до этого момента просто убери деньги со счета на копилку или мани бокс к примеру, пускай там полежат пока, твоей вины что тебе кто-то там что-то закинул нету, они накосячили вот и пускай разбираются и ничего нигде не нажимай
P.S. ну а если реально звонят и слезно просят, то поступай так как велит твоя совесть....

подасть на суд, якщо хочеться бігати взуваючи кеди туди-назад, то грайтеся. Життя -рух.
Пускай подает, какие проблемы то? Будет официальное приглашение на суд приедем (может быть если будем в стране и если будет время) а так пускай судятся без ответчика, доказывают и так далее, напугали ежа голой жопой

Останнє редагування:

monter

Україна понад усе!
Місто
Черкаси
Телефон
Redmi Note 11S 6/128
Натиснути і забути - 5 секунд,
Не натиснути, приховати чужі гроші, мусолити це все в своїй голові і багато іншого (ще невідомого) - кілька днів/тижнів/місяців.
Невже ви готові це все терпіти за всього 700 грн?

Місто
Харьков
мусолити це все в своїй голові і багато іншого (ще невідомого) - кілька днів/тижнів/місяців.
Что именно мусолить то? закинул на манибокс и забыл, будет канитель ну вот пожалуйста списывайте я не против, ничего и никуда я нажимать и подтверждать не буду, разбирайтесь сами

Місто
Харьковская область
Не знаю як, але скоріш за все хтось помилився і це явно не банк, а проста людина. Я про мене, то 700 грн не вирішать всі твої проблеми, на них ти явно не "забагатієш". Я б повернув, адже це явно не твоє, ти точно знаеш що вони чужі, а банк точно знає хто тупонув. (Я розумію що з точки зору закону він не злочинець, але тут не про це)

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Звісно, що хтось помилився. Можливо дід онуці рахунок поповнював, або норкоман за дозу якогось шмурдяка....
Тому повертати або ні, на власний розсуд.
Тільки ось це "переказати на манибокс" - це дріб'язковість, оскільки тоді потрібно повністю припинити користуватися карткою.

Місто
Київ
Телефон
Huawei Nova 5T (KS & Vf)
Останнє редагування:
Місто
Львів
Поповнював сьогодні Білу картку через city24, авторизувався в моб. додатку. Висвітливлився ліміт 50 тис. за одне поповнення o_O

Місто
Днепр

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Навряд хтось буде судитися за таку суму, банк зобов'язати не може, як і самовільно розпорядитися коштами на вашому рахунку.
Хоча такий запит бачу вперше, відправник, мабуть, теж клієнт моно.

если реально звонят и слезно просят, то
Посилати лісом.

неналежний отримувач
Незаконне збагачення - є, а неналежний отримувач - то якась бабуйня.

Місто
Одесса
Какие последствия если нажать нет ?

а как бы вы хотели чтоб поступили с вами, когда ошибётесь ?!

Melo4ek, пару месяцев назад был заход от этого чела на 400 и тишина была, да и я вже купив продукты

форель на шару ? ;)

отличный набор, молочное, рыба, арбуз...;)

Зверху