Місто
Kyiv
Телефон
Samsung A72
monobank | Universal Bank
www.monobank.ua || ✎ FAQ на базі β-тестування
0 (800) 205-205 по Україні, +380 (44) 237-2060 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання
iNET-банкінґ тільки мобільні застосунки
— — —
☝️ історія «покращень» || P2P-перекази й комісійна винагорада || «кухня» кредитних рішень

Причина: шапка
Останнє редагування модератором:

Samsung

КПЖЗ
Місто
Славутчина
Телефон
XIAOMI Mi Max 2
Місто
Киев
А плюшки? Сеня вон 2% орехами обещает дополнительно плюс оьычная кэшбек программа. Приват вааще 10% на сумму потраченного кэшбека дает. А моня стимулировать участие клиентов в программе планирует или как? ;)
А вааще это математика.
10% от 10%. И воооот вааабще почти все 100% 😆

Samsung

КПЖЗ
Місто
Славутчина
Телефон
XIAOMI Mi Max 2

Samsung

КПЖЗ
Місто
Славутчина
Телефон
XIAOMI Mi Max 2
Samsung, в других банках по анологии
Так "Дія" дає обрати тільки одну кешбечну карту
Якщо там (в "Дії") обрано карту "Моно", то, я так розумію, саме до кешбечної карти "Моно" й потрібно якось прив'язати звичайні карти інших банків
Чи все працює не так?

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Місто
Lutsk
Телефон
SGS21U+iPhone SE2
Maxxx, в AppStore немає оновлень додатку? У версії на Андроїд саме в тому меню третьою карткою йде.

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
happy_stone, немає, я Апстор подрочую дуже часто, зранку прокидаюсь - оновлюю, лягаю спати - оновлюю, сідаю їсти - оновлюю.. :LOL: Як у кого, а у мене завжди всі додатки оновлені..))

Місто
Харків
Телефон
Xiaomi Redmi Note 8T
У мене сітиться тільки Дитяча та єВідновлення, там де створити карту.
В підтримці мені відповіли, що потрібно оновитися до нового дизайну додатку. Оновив дизайн і картка з'явилась.

Місто
Запорожье
Телефон
M2007J20CG
Вчера открыл карту национального кешбека, карта появилась, но пропала карта атб. В настройках выбрал вернуться на старый дизайн. Появилась карта атб, но пропала национального кешбека. Вернулся на новый дизайн и появились все три карты.

студент

Тут може бути ваша реклама!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20
Місто
Закарпатская обл.
Телефон
Redmi Note 8 & 11 Pro
Срок черной карты до 10 месяца, купила новую в Авроре. Спросила у поддержки, как правильно заменить, ответили, что перевыпустить старую на виртуалку, а потом активировать новую. Со счета спишут 100 грн и вернут 50. Так у всех? Мало того, что я купила за 50, еще и спишут 50 грн. Получается, дешевле было за 100 оставить со старым номером, или я туплю?

Зверху