Місто
Kyiv
Телефон
Samsung A72
monobank | Universal Bank
www.monobank.ua || ✎ FAQ на базі β-тестування
0 (800) 205-205 по Україні, +380 (44) 237-2060 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання
iNET-банкінґ тільки мобільні застосунки
— — —
☝️ історія «покращень» || P2P-перекази й комісійна винагорада || «кухня» кредитних рішень

Причина: шапка
Останнє редагування модератором:

Samsung

КПЖЗ
Місто
Славутчина
Телефон
XIAOMI Mi Max 2
Місто
Киев
А плюшки? Сеня вон 2% орехами обещает дополнительно плюс оьычная кэшбек программа. Приват вааще 10% на сумму потраченного кэшбека дает. А моня стимулировать участие клиентов в программе планирует или как? ;)
А вааще это математика.
10% от 10%. И воооот вааабще почти все 100% 😆

Samsung

КПЖЗ
Місто
Славутчина
Телефон
XIAOMI Mi Max 2

Samsung

КПЖЗ
Місто
Славутчина
Телефон
XIAOMI Mi Max 2
Samsung, в других банках по анологии
Так "Дія" дає обрати тільки одну кешбечну карту
Якщо там (в "Дії") обрано карту "Моно", то, я так розумію, саме до кешбечної карти "Моно" й потрібно якось прив'язати звичайні карти інших банків
Чи все працює не так?

Місто
Lutsk
Телефон
SGS21U+iPhone SE2
Maxxx, в AppStore немає оновлень додатку? У версії на Андроїд саме в тому меню третьою карткою йде.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
happy_stone, немає, я Апстор подрочую дуже часто, зранку прокидаюсь - оновлюю, лягаю спати - оновлюю, сідаю їсти - оновлюю.. :LOL: Як у кого, а у мене завжди всі додатки оновлені..))

Місто
Харків
Телефон
Xiaomi Redmi Note 8T
У мене сітиться тільки Дитяча та єВідновлення, там де створити карту.
В підтримці мені відповіли, що потрібно оновитися до нового дизайну додатку. Оновив дизайн і картка з'явилась.

Місто
Запорожье
Телефон
M2007J20CG
Вчера открыл карту национального кешбека, карта появилась, но пропала карта атб. В настройках выбрал вернуться на старый дизайн. Появилась карта атб, но пропала национального кешбека. Вернулся на новый дизайн и появились все три карты.

medeo

Заблокирован
Місто
Родом из Одессы
Телефон
Pixel 7pro
Всем привет. Как сделать чтобы приложение работало на двух устройствах?

студент

Тут може бути ваша реклама!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька, București
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20
Місто
Закарпатская обл.
Телефон
Redmi Note 8 & 11 Pro
Срок черной карты до 10 месяца, купила новую в Авроре. Спросила у поддержки, как правильно заменить, ответили, что перевыпустить старую на виртуалку, а потом активировать новую. Со счета спишут 100 грн и вернут 50. Так у всех? Мало того, что я купила за 50, еще и спишут 50 грн. Получается, дешевле было за 100 оставить со старым номером, или я туплю?

Зверху