Місто
Kyiv
Телефон
Samsung A72
monobank | Universal Bank
www.monobank.ua || ✎ FAQ на базі β-тестування
0 (800) 205-205 по Україні, +380 (44) 237-2060 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання
iNET-банкінґ тільки мобільні застосунки
— — —
☝️ історія «покращень» || P2P-перекази й комісійна винагорада || «кухня» кредитних рішень

Причина: шапка
Останнє редагування модератором:

jarrah

Заблокирован
Місто
Kharkiv

jarrah

Заблокирован
Місто
Kharkiv
ну перед самой войной кажись принимало, уже тю-тю?

Місто
Киев
Дополнительные 50 грн. списывают при активации болванки.
В мене жодні кошти після активації не списались. Хоча Новою поштою вислали таку ж "болванку" в запечатаному чорному конверті з котами. Можливо, тому, що залишав заявку на перевипуск на гарячій лінії - операторка сказала відразу, що активація безкоштовна, а єдина оплата - Новій пошті за її послуги.
Платний перевипуск ввели з 01 вересня

Nickolay

Заблокирован
Місто
Одесса
Телефон
Xiaomi Mi 8 Lite 6/128
Если что моя типичная операция пополнения типичной карты монобанка в типичном терминале в котором я эту карту пополняю уже годами не провелась мгновенно и когда она проведётся - видимо не скоро...

Видимо эта эпопея будет длиться ещё очень долго учитывая то что никто не может знать когда именно все продрявленные купюры будут убраны с рынка...

Місто
Днепр
Телефон
iPhone 14, AW3, iPad m6
Если что моя типичная операция пополнения типичной карты монобанка в типичном терминале в котором я эту карту пополняю уже годами не провелась мгновенно и когда она проведётся - видимо не скоро...

Видимо эта эпопея будет длиться ещё очень долго учитывая то что никто не может знать когда именно все продрявленные купюры будут убраны с рынка...
пополнял час назад, много купюр номиналом 200грн и 100грн, но среди них были 500грн х6шт старого образца. Пополнение прошло мгновенно.

Місто
Хмельницький
Это как повезёт. Сегодня 10к в айбокс "пачкой" на моно. Стою, смотрю на экран, 500, 1000, ...,2500, потом цифры на экране не меняются ("внесено 2500"), а купюры айбокс продолжает слизывать. Слизал всё 10к, на экране 2500 и "внести". Стою, жду с полминуты и звоню на 0800300102, слушаю, нажимаю 2 для соединения с оператором, слушаю музычку, потом "не удалось связаться - напишите в мордокнигу" и отбой... Стою, смотрю на экран и вдруг 2500 превращается в 10000, жму внести. Чек затребовал, жужжало, моргало с полминуты, чек не дало и выбило на главный экран. И всё. Денежка, правда, на моню залетела за пару секунд. Повезло.

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone 14
У найближчій версії застосунку ми видалимо російську мову з Монобанку.
Монобанк — український банк із чудовим застосунком, що тепер доступний лише українською. Ми дуже хочемо, щоб ті наші клієнти, які сьогодні вибрали мовою застосунку «російська», а їх 838’291 людина (24.02 було 1,19 млн. це -30%), поставилися із розумінням до цього рішення і так само, як і ми почали частіше спілкуватися державною мовою.
Це наша громадянська позиція, і ми нею пишаємося.
А ще ми дуже пишаємося нашою країною та нашими ЗСУ.
Слава Україні!

Місто
ЗСУ
Телефон
Poco M5s Samsung S23U
Ну, хз... пожелание/ "хотелку" 30% клиентов можна было бы и учесть... ИМХО :unsure:
Типовий клієнт Монобанка. Бачу ціль - не бачу перешкод. Пофіг, що на екрані написано, пофіг, що лічильник купюр не працює. Головне - засунути.

Вкладення

• IMG_20220913_174346_976.jpg
    IMG_20220913_174346_976.jpg
    135.3 КБ · Перегляди: 149
  • IMG_20220913_174343_131.jpg
    IMG_20220913_174343_131.jpg
    92.8 КБ · Перегляди: 150
Місто
Полтава
Телефон
Samsung SM-G900FD
Ну, хз... пожелание/ "хотелку" 30% клиентов можна было бы и учесть... ИМХО :unsure:
А чего хотели 30%
Всего навсего - интерфейса на языке который ними более восприимчив (настройки и т.д)... прикинь - еще остались "мамонты" которые учились в школах, в которых русский язык был основным... и приплетание политики в данной ситуевине - считаю, мягко говоря неуместной ИМХО :cool:

Останнє редагування:

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone 14
Можна було уважніше прочитати, про які 30% йде мова)
6,3млн клієнтів
0.8млн російськомовний інтерфейс
Маємо 12% клієнтів з російськомовним інтерфейсом

Місто
Полтава
Телефон
Samsung SM-G900FD
dzidzio,
действительно, воспринял "по диагонали" - но не суть... :sorry:
12% это же тоже люди, кому как - а для меня оная ситуевина с "запашком". Естественно, ничего критического, думаю за прошедшие годы осталось мало (или вообще не осталось) не адаптировавшихся "мамонтов" :cool:

Останнє редагування:

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Де в Моно вмикається авторизація по відбитку пальця? Ніяк не можу знайти.

Зверху