Місто
Kyiv
Телефон
Samsung A72
monobank | Universal Bank
www.monobank.ua || ✎ FAQ на базі β-тестування
0 (800) 205-205 по Україні, +380 (44) 237-2060 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання
iNET-банкінґ тільки мобільні застосунки
— — —
☝️ історія «покращень» || P2P-перекази й комісійна винагорада || «кухня» кредитних рішень

Причина: шапка
Останнє редагування модератором:
Місто
Луцьк
а какие у Вас критерии недопустимого поведения банка? Т.е. после какого события возникает желание закрыть счёт и аннулировать карту?
Останнє речення в моєму попередньому повідомленні це сарказм, якщо що :)
Мені важко відповісти на питання, так як на практиці такого ще не траплялося.
Для меня mono испортился только низкими депозитными ставками... всё остальное лично мне не настолько критично.
Погоджуюсь. Плюс відміна відшкодування комісії при поповненні карти через тумбу Привата. Принаймні це було дійсно відчутно, так як до війни тримав у Моно депозит, але наразі проценти просто смішні й гроші "пішли" до іншого банку. Та, наприклад, у Моно досить зручно і без додаткових затрат можна придбати військові облігації, що й було зроблено. Щось у них гірше конкурентів, щось краще... Тому я й не прив'язаний до якось одного банку.
Карта Моно у мене із самого початку їх проекту і за цей час ніяких негативних моментів у роботі з ним не було, а що й виникало (в тому числі й через мою неуважність, коли я при переказі невідомій людині помилково добавив лишній нуль в кінці суми :D), то швидко вирішувалось через підтримку.

Останнє редагування:
Місто
Київ
Телефон
M315F
как сгенерить справку с реквизитами счета?
Треба замовляти у підтримки щоб згенерували. Мені надіслали на пошту після звернення.
В застосунку тільки "довідка про наявність картки або рахунку". А облгаззбут хоче саме довідку з реквізитами.

Місто
Днепр
как сгенерить справку с реквизитами счета?
Треба замовляти у підтримки щоб згенерували. Мені надіслали на пошту після звернення.
В застосунку тільки "довідка про наявність картки або рахунку". А облгаззбут хоче саме довідку з реквізитами.
там есть пункт справка о наличии карты или счета

DeHuC

Местный мистер дизлайк
Місто
Киев
Телефон
Xiaomi 11T
DeHuC, P2P і СЕП і інші всілякі оплати без комісу
Хм, даже сложно сказать у кого из остальных моих банков хотя бы одного из этого этого нет :)
Навскидку: Альфа, ПУМБ, Абанк, Форвард, Кредо, Спортбанк.

Місто
kyiv, ukraine
DeHuC, P2P і СЕП і інші всілякі оплати без комісу
Хм, даже сложно сказать у кого из остальных моих банков хотя бы одного из этого этого нет :)
Навскидку: Альфа, ПУМБ, Абанк, Форвард, Кредо, Спортбанк.
у Пумба сэп с комиссией, Абанк лимит 100к/мес, Форвард лимит 5к/день, Спорбанк лимит 30к/мес

Місто
Днепр
в универсал банке могут выдать справку с данными iban счета для монобанк? это платно или бесплатно?

Bebobi

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
в универсал банке могут выдать справку с данными iban счета для монобанк? это платно или бесплатно?
Я таке робив так:
Додаток моно -> потрібна картка -> поповнити свою картку (на головному екрані кнопка) -> за реквізитами по україні -> надіслати реквізити на ел. пошту -> на пошті вже вибираємо друкувати або CTRL + P в браузері і зберігаємо як PDF, якщо треба видалити емейли то треба трошки погратись в інспекторі браузера, або відредагувати фінальний PDF, дивлячись що вийде простіше для вас.

Не знаю чому як раніше в додатку до листа не відправляють PDF. Але цим способом успішно користуюсь, уже пару раз додавав так реквізити картки до певних договорів, приймаються без проблем.

Останнє редагування:
Місто
Полтава
Телефон
Samsung SM-G900FD
mrfrimen,
распечатать самому или в любой шарашке - не... указали кучу вариантов получения. Для справки, в привате взять распечатанные реквизиты - это около сотки ранее стоило... не думаю что универсал окажет услугу за меньший ценник:boss:

Місто
Kyiv
Телефон
iPhone SE2, iPad, P8P,
Народ, а що трапилось із застосунком? У мене не працює.

Місто
Kyiv
Телефон
iPhone SE2, iPad, P8P,
Дякую, пане доцент, і не дозвонитись. Лише у Вайбері автомат відповідає що все буде добре ...

Місто
Łódź
Телефон
Xiaomi 12X 8/128
Народ, у вас теж зараз дико штирить додаток Монобанк, що неможливо ні переказ зробити, ні мобільний поповнити?

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
У Моно(Універсалу) щось взагалі сумно з валютою усе стало. Найближча доступна дата для замовлення - 10 жовтня

Місто
Днепр
Телефон
iPhone 14, AW3, iPad m6
Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
замовляв в Дніпрі 23.09. Найбліжча доступна дата на 25.10
У Києві значить ще не так погано. Але імовірно треба шукати інший банк з більш оперативною доступністю готівки і лояльним фінмоном.

Зверху