Місто
Kyiv
Телефон
Samsung A72
monobank | Universal Bank
www.monobank.ua || ✎ FAQ на базі β-тестування
0 (800) 205-205 по Україні, +380 (44) 237-2060 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання
iNET-банкінґ тільки мобільні застосунки
— — —
☝️ історія «покращень» || P2P-перекази й комісійна винагорада || «кухня» кредитних рішень

Причина: шапка
Останнє редагування модератором:
Місто
Львів
все ж таки як я і передбачав монобанк покекався з мастеркард, горох в телезі виставив банер реклами, правий верхній кут і питаня всі відпадають. А вже випущені картки звісно будуть діяти до закінчення терміну дії. І аналогічно я так розумію нові випущені пластикові в точках видачі карток так само.

Вкладення

• IMG_4824.jpeg
    IMG_4824.jpeg
    132.1 КБ · Перегляди: 154
Останнє редагування:

SDA

Місто
Чернігів
Телефон
Samsung A52 (VF+KS)
якщо оформлювали раніше то може! коли оформлювали приблизно? я зараз намагаюсь оформити пише тільки віза
І безкоштовний перевипуск по закінченню строку дії теж пропонує лише Visa. Схоже, що зараз лише платний перевипуск на новий строк зі збереженням номеру дозволяє зберегти валютні картки MC, якщо є така потреба.

• Like
Реакції: umka
Місто
Kyiv
Телефон
iPhone
Кешбек у всіх різний? Ніби бачив в когось за серпень Intertop. В мене нема.

Місто
Харків
как вам хайп моно с дневниками? в обед сегодня прихожу ребенку за дневником, а мне говорят - закончились, их было 50шт на точке.))

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Місто
Хмельницький
Я теж прийшов з дитиною у Хмельницькому, а перед нами мадам (без дитини) і останній забрала, видно, мадам залишили на 15 рік, як двійочницю, дитині було образливо, а казали, що будуть давати з дітьми.

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 12T
Мені здавалося, за 5 років в мене купівель більше було, а кешбеку - менше...

Вкладення

• Screenshot_2024-08-23-11-02-22-139_com.ftband.mono.jpg
    Screenshot_2024-08-23-11-02-22-139_com.ftband.mono.jpg
    134.2 КБ · Перегляди: 105

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
GAS, ще не маю 5, але ото за 4ри (грудень 23го) і сильно більше навряд буде, бо кешбек в моно став ніякий, нажаль -

І цифру кешбеку вони показують без вирахування 19,5% податків, звичайно, аби солідніше виглядало.

Місто
Чернигов
как вам хайп моно с дневниками? в обед сегодня прихожу ребенку за дневником, а мне говорят - закончились, их было 50шт на точке.))
Те саме в Чернігові. Наступний день, після поста Гороха в телезі, вже дзуськи. Якось вони не продумали той момент, що на точці видачі міг працювати Редовець.

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Вчора в додаток прийшло повідомлення, що "картку видалено з GPay" чорна картка. Я нічого не удаляв, подивився в GPay - всі картки на місці і чорна теж. Чому тоді прийшло це повідомлення?

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Captain, ви ж в курсі, що 1 картку можна токенізувати декілька раз, наприклад, на вашому смартфоні та у жінки, чи дитини. Видалення одного з токенів не видаляє їх усі.

Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Здравствуйте , есть задолженность в привате . По решению суда пришёл арест на карточки всех банков. Ну погашу я допустим привату, а как с остальными банками решать , я так понимаю по решению суда арестовали счета по решению суда нужно будет и размораживать ? Писать обращение в суд после погашения ?
2) Должен привату я 42 000 у моника арестовали 348 USD , я так понимаю эту сумму слизали в счет погашения тела задолженности в привате , но почему-то банковский специалист упоминает о решении суда и полной сумму задолженности 42 000 . Не беря во внимание арестованную сумму в монике .
Может кто сталкивался с данной процедурой как это все происходит ?
Все вопросы через исполнителя. Но я думаю, что вы уже всё решили к этому моменту.

romrom

@romrom777
Місто
Харьков
Переглянути вкладення 63008

по дизайну напоминают блокнотики "рубикэш" от МТС

Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Підкажіть. Є біла картка. Вже підзатягана, розслоюється. Чи можна перевипустити тільки пластик? Бо в додатку я знайшов "перевипустити картку". Но це ж перевипускається віртуалка з новим номером. А потім до неї пластик. А просто перевипуску пластика с тим самим номером нема?

Зверху