Місто
Kyiv
Телефон
Samsung A72
monobank | Universal Bank
www.monobank.ua || ✎ FAQ на базі β-тестування
0 (800) 205-205 по Україні, +380 (44) 237-2060 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання
iNET-банкінґ тільки мобільні застосунки
— — —
☝️ історія «покращень» || P2P-перекази й комісійна винагорада || «кухня» кредитних рішень

Причина: шапка
Останнє редагування модератором:
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 8T
Ghia, щось у Вас з аналогіями проблеми.
Ви в кав'ярні п'єте замовлену каву, а Вам приносять чай, і каву забирають
Нет, аналогия неправильная.
Вы заказали каву, чтоб Вам принес ее официант Олег. А кав"ярня рещила что каву принесет официант Сирожа.
И в чем нарушение?

Місто
Germany
Випуск нової картки - нав'язування послуг. Заборонено банкам.
Так була ж картка, ви пишете, ніби її якомусь новому клієнту випустили. Її перевипускають на таких саме умовах, що й були раніше (тариф такий самий, послуги банку також такі самі, нових послуг, особливо платних, не з' явилося), але в іншій МПС.
В Європі нормальна тема без пояснення причин блоканути картку та вислати на адресу нову. Те, що у людини номер був де завгодно вбитий, нікого не хвилює, і нічого, нав'язуванням не вважають. Нових послуг не додали, оплату за пересилання картки не взяли.

Ще раз, ми говоримо не про разову послугу, а про довготривалий сервіс, картка - один з інструментів для надання цих послуг банком. З довготривалими сервісами звичайна ситуація, коли змінюється кількість та якість послуг, що надається клієнту. Якщо вам Megogo чи Netflix (це просто приклади) змінює наповнення, кількість каналів, не знаю, якість в пакеті, бо не вдалося про щось домовитись з їхніми партнерами (точні причини вам все одно не повідомлять), ніхто ж не кричить "караул, нав'язування!", а ці зміни, часом, глобальніші, ніж зміна МПС, коли жоден тариф при цьому у банку не змінився.
Так і тут, у вашого постачальника послуг більше немає можливості надавати вам послуги з Мастеркард безкоштовно (платно, я так розумію, можна). Він продовжив вам надавати послуги з іншою МПС, бо без цього надання послуг більше неможливо. У вас завжди є можливість безкоштовно відмовитися від отримання послуг банку, якщо новий шлях їх надання так сильно вас не влаштовує.

Місто
Запоріжжя-Essen
Телефон
IPhone 9
walerka, абсолютно вірно. Не подобається опція картки до рахунку - не відкривай/закрий.
Врешті решт, можна рахунком і без картки користуватись.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Місто
Germany
Вже умови не ті ж.
То і як змінилися умови надання банківських послуг з боку Моно? Кредит здорожчав? Обслуговування стало дорожче? Перекази платні? Які умови інщі? У них "Правила та умови" різні були?

P. S. Я так розумію, легше стало би, якщо б просто заблокували всім майстер або ввели б оплату 100 грн. в місяць, це ж не нав'язування, головне у кожного банку світу - зберегти МПС.

Місто
Київ
С Монобанком расслабляться нельзя.. Заканчивается немаленький депо завтра, случайно зашел в аппку и вижу: ползунок автопродления включен! Всегда держу его выключенным. Более того, зная этих мошенников, специально проверял вчера и 2 дня назад не включен ли. Перед этим звонили из банки и очень настойчиво предлагали продлить. Отказался четко, еще и предупредил, что буду снимать налом, в свете новых ограничений в 150к. Они говорят, будете долго снимать по 100к в день, типа может и не каждый день получится ибо не будет нала. Я отвечаю, ничего страшного , подожду, но продлевать не буду ни в коем случае. Видно на своей стороне нахимичили. Теперь буду каждый час проверять.

Місто
Germany
Теперь буду каждый час проверять.
Може краще скотчем зафіксувати?
До речі, а що буде, якщо цей тумблер увімкнено? Хіба не дають кілька днів на зняття, навіть при активованому автопродовженні? Здавалось, що все одно можна зняти, але останній раз депо в Моно був років 6 тому...

Місто
Lviv
Вчора забирав валютний депозит.
Історію з самостійним переключенням тумблера "автопродовження" в режим включено - підтверджую.
У своєму випадку, вважав що це було при примусовому переводі на новий дизайн в січні. Знову виключив і більше історія не повторювалась. Пуші з "навіюванням" включіть автопродовження були також один раз.

• Wow
Реакції: Ghia
Місто
Lutsk
Телефон
SGS21U+iPhone SE2
Цьому фокусу вже декілька років, сам був свідком. Схоже, коли в банка все добре - не крутять перемикачі. Коли грошей меншає - викручуються.

Місто
Киев
Kupchyk,
зміна дизайну немає впливати ні на розмір депозиту, ні на його терміновість, ні на відсотки, які встановлені за договором, ну і на лонгацію теж. Дизайн вам відображає дані з облікової системи.
Тому, скорше за всього, це гра в "напьорсткі".

Місто
Київ
Теперь буду каждый час проверять.
Може краще скотчем зафіксувати?
До речі, а що буде, якщо цей тумблер увімкнено? Хіба не дають кілька днів на зняття, навіть при активованому автопродовженні? Здавалось, що все одно можна зняти, але останній раз депо в Моно був років 6 тому...
Конечно ничего не дают снять. В день предполагаемого возврата продлевают на то же срок, что и был. Когда это 1 год и сумма под 2 ляма грн, очень смешно про скотч.

Останнє редагування:
Місто
Germany
Конечно ничего не дают снять. В день предполагаемого возврата продлевают на то же срок, что и был. Когда это 1 год и сумма под 2 ляма грн, очень смешно про скотч.
А як же сторінка 99 "Умов та правил" (п/п 7.1:
Клієнт має право достроково розірвати Депозитний договір протягом 2-х
календарних днів з моменту його продовження шляхом подачі відповідної
заяви у Мобільному застосунку, яка підписується з використанням ЕП. В
такому разі кошти з Депозитного рахунку зараховуються на рахунок “до
запитання”, з якого здійснюється виплата Депозиту
Наче щось таке пригадується, що якийсь час навіть у автопродовженого депозиту висить можливість його розірвати.

P. S. Хоча з мільйонами на депо я б також той тумблер караулив ))

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
моня газанув і підняв тільки що кред лім до 250к
але я його не юзаю для оплат в магазинах чи інеті
інколи оплату частинами і перекази і оплату за садочок по реквізитах
підкажіть де в новому дизайні розподіл ліміту на карту і оплату частинами хочу туди все перекинути
щось ці повзунки як були не знайшов

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
підкажіть де в новому дизайні розподіл ліміту на карту і оплату частинами хочу туди все перекинути
щось ці повзунки як були не знайшов
не дивно що не знайшов :rolleyes:
вони цю функцію прибрали :po sekretu:
підтримка відповіла що "зараз цієї функції, немає нажаль"
:dash1:
навіщо так робити ? корисна штука була ...

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
Вот теперь на долларовой мастеркард надпись "Добавьте картку Visa в гаманець" - и предупреждение, что МС через 7 дней станет тыквой.

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
Карманник, не знаю, это ж надо дождаться умирания МС. Думаю, они просто автоматом заменят ее на Визу.

Зверху