Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Пора выделить олх в отдельную тему. Каким видом отправления отправляются товары с олх укрпочтой при олх доставке!

ЗЫ: экспресс доставкой отправляют

У OLX две версии сайта: полная (для компьютеров/ноутбуков) и мобильная (для мобильных устройств), причём в каждой версии чего-то нужного не хватает. В мобильной версии сайта нет возможности изменить номер телефона верификации профиля (в настройках нет пункта "Изменить номер телефона"), нет также возможности проверить, в каких рубриках достигнут лимит бесплатных объявлений и сколько дней осталось до размещения нового бесплатного объявления. В полной версии это всё есть, но за то нет рейтинга пользователя и количества успешных доставок, а теперь ещё и дату регистрации убрали.

Апд: оформление претензии https://red-forum.com/index.php?posts/1842635

база блеклист покупців

ОЛХ приховує номер телефону По замовчуванню, ОЛХ приховує номер телефону для НЕ зареєстрованих клієнтів. Це можна виправити - звернувшись у підтримку сервісу. Номер телефону вони можуть відкрити тільки у певній категорії.

Комісія з продавця за успішну покупку:
для "приватних" продавців: 2% + 20 грн.
для "бізнес" продавців: 3% + 20 грн.

Оплата сервісу входить у користування послугою OLX Доставка та замінює собою комісію фінансового партнера за безпечний переказ коштів. Сума оплати формується залежно від ціни товару:

• якщо ціна товару < 500 грн — 20 грн;
  • якщо ціна товару від 500 до 1999 грн — 35 грн;
  • якщо ціна товару >= 2000 грн. — 2% від вартості товару (не більше ніж 299 грн)
Якщо товар замовляється в кількості 1 шт. - оплата фіксована. А якщо замовляється кілька одиниць товару:

• якщо, наприклад, 4 шт. товару, фінальна вартість яких менше ніж 500 грн — з покупця буде знята комісія 20 грн.
  • якщо 4 шт. товару, фінальна вартість яких від 500 до 1999 грн — з покупця буде знято 35 грн.
  • якщо мова йде про покупку кількох товарів вартістю понад 2000 грн кожен — сума оплати за сервіс Безпечна угода становитиме 2% від фінальної вартості товарів (не більше ніж 299 грн).

Причина: по просьбе вношу в шапку дополнение
Останнє редагування модератором:

Alex

Модератор
Команда форуму
Місто
Дніпро
Телефон
Hua P60 Pro/GT 5/4i
Где в меню можно заменить одну банковскую карту на другую (для приема платежей по олх-доставке)?

Alex

Модератор
Команда форуму
Місто
Дніпро
Телефон
Hua P60 Pro/GT 5/4i
Да, спасибо, техподдержка уже подсказала :)

Місто
київ
Телефон
honor 20 pro
Як лох рахує 3 дні на відправку? Як три доби від моменту підтвердження? Чи як робочі/календарні? В додатку ніх не написано, до якого часу маю відправити. А проблема наступна. Покупець без жодної переписки оплатив лох-доставку вчора, 1 травня. Я, забувши спросоння, що то святий день, підтвердив продаж. Покупець обрав гівноукрпошту. І лише випивши кави, я почав усвідомлювати, що ця гівноконтора може цього дня не працювати. Але виявилося, що уп відпочиває і 1, і 2, і 3 травня. 🤬 (Для порівняння, нова пошта 1 і 3 працює). Тепер намагаюся зрозуміти, чи 4 пертися на уп, чи вже не треба. (Їхати на головпоштампт заради 100 грн. не хочу.)

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
tyler, опасения правильные. В след. раз подтверждай на третий день после уведомления.

drmz

Місто
Гуляйполе
tyler, день, когда уведомление пришло + 2 календарных дня. Потом 3 календарных дня на отправку(по-моему день подтверждения считается первым днем на отправку).

Місто
київ
Телефон
honor 20 pro
drmz, хм, тобто логіка в лічильників різна? По ідеї, має бути однакова, навряд чи смузіхльоби схотіли різну логіку кодити. 🤷🏻‍♂️

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
Як лох рахує 3 дні на відправку? Як три доби від моменту підтвердження? Чи як робочі/календарні? В додатку ніх не написано, до якого часу маю відправити. А проблема наступна. Покупець без жодної переписки оплатив лох-доставку вчора, 1 травня. Я, забувши спросоння, що то святий день, підтвердив продаж. Покупець обрав гівноукрпошту. І лише випивши кави, я почав усвідомлювати, що ця гівноконтора може цього дня не працювати. Але виявилося, що уп відпочиває і 1, і 2, і 3 травня. 🤬 (Для порівняння, нова пошта 1 і 3 працює). Тепер намагаюся зрозуміти, чи 4 пертися на уп, чи вже не треба. (Їхати на головпоштампт заради 100 грн. не хочу.)
72 часа на отправку Укрпочтой с момента подтверждения ОЛХ Доставки.
Уже обсуждали в теме Укрпочты

Місто
київ
Телефон
honor 20 pro
yahoo, дякую за інфу. Тепер у цьому квесті залишилось з'ясувати одну дрібницю — коли саме я підтвердив замовлення? В лох-додатку часу підтвердження немає, гівнопошта по номеру трека пише лише дату… о, є дата й час листа від лоха про «ви підтвердили…».🤦🏻

• Like
Реакції: drmz
Місто
Кировоград
Ну наконец-то OLX перестал помогать мошенникам и опять сделал открытой информацию когда был зарегистрирован пользователь. За это время, пока они им помогали, скрывая эту информацию, меня кинули на OLX два раза. Раньше я всегда смотрел на дату регистрации и никогда не имел дел с аккаунтами которым 1-3 месяца.

Місто
Киев
Раньше я всегда смотрел на дату регистрации и никогда не имел дел с аккаунтами которым 1-3 месяца.
Абсолютно нормальный человек, у которого не было аккаунта на ОЛХ решил продать допустим телефон. Он регистрируется и даёт объявление. Не вижу причин считать его потенциальным мошенником.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max

tw-r

Заблокований
Місто
ЗСУ
Телефон
SMSNG S23U, Poco M5s
Був алькарторг чи щось подібне в Дніпрі. Там можна було через довірену особу/гаранта продавати/купувати. Адмін сайту викуповував товар і перепродував тобі.
За %. Якщо ти "кидав" адміна, то твої контакти при реєстрації зливалися кому завгодно на розсуд адміна. І доведи що ти не лох. Особливо якщо у тебе купив старий акк з купою зірочок а ти 3 дні тому зареєструвався, щоб телефон старий продати. Потім ці адепти алькар набігали на емаркет (дідо олх'а) і вимагали робити продаж через алькар, бо ти потенційний кидала, раз там тебе немає і ти через гаранта не продаєш

drmz

Місто
Гуляйполе
twar, шо, на торг-алкаре появился гарант?
Он не здох ищо?

У меня там два профиля замёрзли на ветру, т.к. надо раз в год захаживать, чтоб продлить активность профиля.

tw-r

Заблокований
Місто
ЗСУ
Телефон
SMSNG S23U, Poco M5s
twar, шо, на торг-алкаре появился гарант?
Он не здох ищо?

У меня там два профиля замёрзли на ветру, т.к. надо раз в год захаживать, чтоб продлить активность профиля.
Здох, наскільки знаю

• Like

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S24fe
правильно ли я понимаю что тут предлагается вариант, когда олх выкупает у свежеиспечённого акка товар и продаёт за небольшой процент Максу?... really?

tw-r

Заблокований
Місто
ЗСУ
Телефон
SMSNG S23U, Poco M5s
правильно ли я понимаю что тут предлагается вариант, когда олх выкупает у свежеиспечённого акка товар и продаёт за небольшой процент Максу?... really?
Я колись продавав на сландо флешку і одна жіночка купити хотіла. Але її цікавило, чи є в мене перевірений акк на клубку))) ну тобто, казковий такий випадок, коли ціна як на олх, а надійність - як у куми з рук купити

• Like
Зверху