Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Пора выделить олх в отдельную тему. Каким видом отправления отправляются товары с олх укрпочтой при олх доставке!

ЗЫ: экспресс доставкой отправляют

У OLX две версии сайта: полная (для компьютеров/ноутбуков) и мобильная (для мобильных устройств), причём в каждой версии чего-то нужного не хватает. В мобильной версии сайта нет возможности изменить номер телефона верификации профиля (в настройках нет пункта "Изменить номер телефона"), нет также возможности проверить, в каких рубриках достигнут лимит бесплатных объявлений и сколько дней осталось до размещения нового бесплатного объявления. В полной версии это всё есть, но за то нет рейтинга пользователя и количества успешных доставок, а теперь ещё и дату регистрации убрали.

Апд: оформление претензии https://red-forum.com/index.php?posts/1842635

база блеклист покупців

ОЛХ приховує номер телефону По замовчуванню, ОЛХ приховує номер телефону для НЕ зареєстрованих клієнтів. Це можна виправити - звернувшись у підтримку сервісу. Номер телефону вони можуть відкрити тільки у певній категорії.

Причина: по просьбе вношу в шапку дополнение
Останнє редагування модератором:
Місто
Запоріжжя
Якщо товар буде відправлений з іншого міста, вартість доставки для покупця може збільшитися або зменшитися.
Друже, але ж перед цим ти стверджував, що відправити товар з іншого міста взагалі неможливо, чи не так?)
Можна відправити лише з будь якого відділення у своєму місті але з іншого міста відправити не можна
Ну то таке.
Особисто я коли купляв з інших міст, нічого не доплачував (яка сума списалася при олх доставці, така і залишилася).
Цікаво, яка ситуація була у Дорожного вовка, чи доплачував щось покупець?..
Так, стверджував, бо знаю такі випадки
Post automatically merged:

Якщо товар буде відправлений з іншого міста, вартість доставки для покупця може збільшитися або зменшитися.
Друже, але ж перед цим ти стверджував, що відправити товар з іншого міста взагалі неможливо, чи не так?)
Можна відправити лише з будь якого відділення у своєму місті але з іншого міста відправити не можна
Ну то таке.
Особисто я коли купляв з інших міст, нічого не доплачував (яка сума списалася при олх доставці, така і залишилася).
Сумма, как была, так и осталась
Ну то таке.
цього разу

Немає різниці у вартості звідки відправляти посилку. Виключення, локальна доставка, коли відправка і отримання в одній агломерації (актуально для Нової Пошти)
для OLX доставки різниця є, це факт, там свої алгоритми

Не просто так написано відправляти з свого міста в правилах. Так написали бо можуть виникати складнощі при оформленні. Ви можете і далі експерементувати, але може колись виникнути неприємний сюрприз

volk_dorog

Живу просто и просто живу
Місто
Одесса- мама
Телефон
Galaxy
Ну то таке.
Так, стверджував, бо знаю такі випадки

Ну то таке.
Ну то таке.
цього разу

Немає різниці у вартості звідки відправляти посилку. Виключення, локальна доставка, коли відправка і отримання в одній агломерації (актуально для Нової Пошти)
для OLX доставки різниця є, це факт, там свої алгоритми

Не просто так написано відправляти з свого міста в правилах. Так написали бо можуть виникати складнощі при оформленні. Ви можете і далі експерементувати, але може колись виникнути неприємний сюрприз
Хватит уже воду баламутить.
За сегодня вас очень много!

Місто
Київ
Телефон
OnePlus 8T
Я так делаю на протяжении последних 10 лет и ни разу никаких проблем не было. Я это делаю так сказать "не специально", т.к в течение дня могу быть в 5-6 населенных пунктах и отправлю оттуда, где у меня было свободное время и я вообще вспомнил об отправке.
После того, как ты показал потрясающий уровень своего "гуру ОЛХа", дальше можешь не писать , все равно уже написанное всерьез вряд ли будут воспринимать

Місто
Ніжин
а чому до того місцезнаходження так причепились? не пофіг де оголошення викладене? ну хіба що якщо треба терміново, то + день максимум до доставки може це дати. умовно Тернопіль-Львів чи Запоріжжя-Львів поїде трохи довше.
деякі продавани працюють по цій стратезії. вони купу оголошень кидають в різні міста, бо деякі покупашки ліниві і при пошуці товару фільтр не знімають. хз, може це і працює. ну хочуть, хай ставлять місто, яке їм по душі...

а також населенний пункт може бути спеціально невірно вказано. людина в місті якомусь живе, а ставить забите село спеціально, щоб самовивозіли мозок не виносили. кількох людей таких знаю, і сам все мрію поставити село. але думаю, що може вплинути на продажі...

Ти не відправиш з іншого міста, тому що там різна вартість доставки і відділення ти не обираєш, тобі доставка формує одразу накладну по твоєму місту. Можна відправити лише з будь якого відділення у своєму місті але з іншого міста відправити не можна

ні, ти не правий. в правилах вони що хоч можуть писати, а на практиці інакше. аби ти ту цитату на дав, я б про ці правила ніколи і не дізнався.
справді, при створенні ттнки підв'язується населенний пункт оголошення до місця відправки, але він нічого не дає. неодноразово робив відправки з інших міст, навіть з іншого кінця країни. якщо треба кудись поїхати та не хочеться слухати ниття про "кагда атправите". відділення відправки міняється автоматично при відпраці посилки, як на НП так і на УП, і на місті.
крім того, ціна не залежить від місця відправки, хіба що якщо буде тариф "локал", і то там якась десятка нещасна.

також, якщо тобі вже так це муляє, то у додатку НП можна відредагувати відділення відправки. що хочеш там можеш поставити. а у мене, наприклад, вже місяці 2 всі ттнки олх доставок автоматично створюються із сусіднього села, хоча локація в усіх оголошеннях стоїть правильна. щось олх начудило, та не бачу сенсу їм про це казати. ну і чудово все відправлюю, повернення йдуть на відділення відправки.

дропери(досвідчені, а не мамочки в декреті, що курси по продажам купили) ніколи і не питають звідки буде відправка. дають ттнку і все. чому не питають? бо не має значення населенний пункт відправки, він все одно після відправки зміниться на фактичний.

Місто
Ніжин
З метою покращення продуктивності сервісу OLX.UA (надалі - Сервіс) та забезпечення стабільності його роботи, OLX Group проводить тестування змін до умов надання послуг OLX Доставка.

З 09 грудня 2024 року Користувачі Сервісу, які в рамках використання послуги OLX Доставка обирають в якості Логістичного партнера ТОВ «НОВА ПОШТА», зможуть скористатися опцією «Оплата у відділенні» лише якщо вартість Позиції при оформленні замовлення складатиме 1000 грн. або більше.

Зазначена зміна працює в режимі “beta” та застосовується щодо частини Користувачів Сервісу, які обираються методом випадкової комп’ютерної вибірки.

Не бачив, щоб це тут писали. Кількість наложок через олх достаку справді впала

Місто
Запоріжжя
З метою покращення продуктивності сервісу OLX.UA (надалі - Сервіс) та забезпечення стабільності його роботи, OLX Group проводить тестування змін до умов надання послуг OLX Доставка.

З 09 грудня 2024 року Користувачі Сервісу, які в рамках використання послуги OLX Доставка обирають в якості Логістичного партнера ТОВ «НОВА ПОШТА», зможуть скористатися опцією «Оплата у відділенні» лише якщо вартість Позиції при оформленні замовлення складатиме 1000 грн. або більше.

Зазначена зміна працює в режимі “beta” та застосовується щодо частини Користувачів Сервісу, які обираються методом випадкової комп’ютерної вибірки.

Не бачив, щоб це тут писали. Кількість наложок через олх достаку справді впала
Типу експерімент якийсь, але я думаю вони так і залишать це, бо кожен раз сплачувати за доставку в разі якщо покупець відмовився певно накладно :sneaky:.

а чому до того місцезнаходження так причепились? не пофіг де оголошення викладене? ну хіба що якщо треба терміново, то + день максимум до доставки може це дати. умовно Тернопіль-Львів чи Запоріжжя-Львів поїде трохи довше.
деякі продавани працюють по цій стратезії. вони купу оголошень кидають в різні міста, бо деякі покупашки ліниві і при пошуці товару фільтр не знімають. хз, може це і працює. ну хочуть, хай ставлять місто, яке їм по душі...

а також населенний пункт може бути спеціально невірно вказано. людина в місті якомусь живе, а ставить забите село спеціально, щоб самовивозіли мозок не виносили. кількох людей таких знаю, і сам все мрію поставити село. але думаю, що може вплинути на продажі...

Ти не відправиш з іншого міста, тому що там різна вартість доставки і відділення ти не обираєш, тобі доставка формує одразу накладну по твоєму місту. Можна відправити лише з будь якого відділення у своєму місті але з іншого міста відправити не можна

ні, ти не правий. в правилах вони що хоч можуть писати, а на практиці інакше. аби ти ту цитату на дав, я б про ці правила ніколи і не дізнався.
справді, при створенні ттнки підв'язується населенний пункт оголошення до місця відправки, але він нічого не дає. неодноразово робив відправки з інших міст, навіть з іншого кінця країни. якщо треба кудись поїхати та не хочеться слухати ниття про "кагда атправите". відділення відправки міняється автоматично при відпраці посилки, як на НП так і на УП, і на місті.
крім того, ціна не залежить від місця відправки, хіба що якщо буде тариф "локал", і то там якась десятка нещасна.

також, якщо тобі вже так це муляє, то у додатку НП можна відредагувати відділення відправки. що хочеш там можеш поставити. а у мене, наприклад, вже місяці 2 всі ттнки олх доставок автоматично створюються із сусіднього села, хоча локація в усіх оголошеннях стоїть правильна. щось олх начудило, та не бачу сенсу їм про це казати. ну і чудово все відправлюю, повернення йдуть на відділення відправки.

дропери(досвідчені, а не мамочки в декреті, що курси по продажам купили) ніколи і не питають звідки буде відправка. дають ттнку і все. чому не питають? бо не має значення населенний пункт відправки, він все одно після відправки зміниться на фактичний.
мені здається якщо ставити якесь забите село то переглядів ніфіга не буде, це якось не дуже продуктивно буде, краще поставити якесь велике місто і в описі написати що товар продається лише з доставкою і з рук в руки не продається при зустрічі, хоча відморожені все одно будуть писати

Ще такий експерімент паралельно запускали вони

Тестове обмеження функціоналу​

З метою підвищення рівня безпечності сервісу OLX.UA (надалі - Сервіс) та захисту інтересів Користувачів, OLX Group, у відповідності до Правил Сервісу проводить тестування у вигляді тимчасових обмежувальних заходів, які стосуються відображення функціоналу «Подзвонити/SMS», «Показати номер».
З 09 грудня 2024 року функціонал Сервісу «Подзвонити/SMS», «Показати номер» тимчасово та частково не буде доступний у мобільних додатках та десктоп-версії Сервісу.
Зазначена зміна працює в режимі тестування у деяких категоріях Сервісу та щодо частини оголошень, які обираються спеціальними комп’ютерними алгоритмами.

Останнє редагування:
Місто
Київ
Телефон
Nokia 6060
а також населенний пункт може бути спеціально невірно вказано. людина в місті якомусь живе, а ставить забите село спеціально, щоб самовивозіли мозок не виносили
А ще так дуже часто роблять шахраї, які виставляють лот за копійки і "працюють" по схемі часткової передоплати "на доставку" (olx доставка у них відсутня - немає банківської картки 😁), а щоб покупець не написав про самовивіз, ставлять забите село). Після того, як 2-5 довірливих громадян (лох не мамонт) зроблять передоплату, такий продавець зникає.

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5
Місто
Ніжин
А ще так дуже часто роблять шахраї, які виставляють лот за копійки і "працюють" по схемі часткової передоплати "на доставку"
ну так ніхто не заставляє предоплату скидати. можна просто пройти мимо такого продавця.
я кажу про тих людей, хто працює чесно, має десятки тисяч продажів, і олх доставка у них, звісно ж, увімкнена. а от населенний пункт невірно вказаний - і це зроблено спеціально.

Місто
Kyiv
Телефон
Samsung
Аааа...
Так вот в чем дело.
А я тыцаю сегодня на покупку, а там только "Картой онлайн".

Ну и зачем оно такое надо?
Допустим, я оплачу сразу. Не каждый продавец же сразу идет отправлять. Могут и по 2-3 дня до отделения почты добираться.
Потом он отправит товар, пока он дойдет ко мне, пока я его смогу забрать (не всегда же получается забрать в день поступления на почту).
Итого пройдет куча времени, когда покупатель будет и без товара и без денег.
А если товар не подошел? Как долго будут деньги на карту возвращаться? Сразу, как покупатель откажется, или "в течении скольких-то рабочих банковских дней"?

Очень неудобное нововведение, как по мне.

Місто
Київ
Телефон
Nokia 6060
Как долго будут деньги на карту возвращаться? Сразу, как покупатель откажется, или "в течении скольких-то рабочих банковских дней"?
Olx пише, що протягом 2,5 годин після відмови від посилки

volk_dorog

Місто
Одесса- мама
Телефон
Galaxy
Аааа...
Так вот в чем дело.
А я тыцаю сегодня на покупку, а там только "Картой онлайн".

Ну и зачем оно такое надо?
Допустим, я оплачу сразу. Не каждый продавец же сразу идет отправлять. Могут и по 2-3 дня до отделения почты добираться.
Потом он отправит товар, пока он дойдет ко мне, пока я его смогу забрать (не всегда же получается забрать в день поступления на почту).
Итого пройдет куча времени, когда покупатель будет и без товара и без денег.
А если товар не подошел? Как долго будут деньги на карту возвращаться? Сразу, как покупатель откажется, или "в течении скольких-то рабочих банковских дней"?

Очень неудобное нововведение, как по мне.
У меня и наложкой можно на олх купить

Вкладення

• Screenshot_20250101_221932_OLXua.jpg
    Screenshot_20250101_221932_OLXua.jpg
    94.8 КБ · Перегляди: 34
Місто
Kyiv
Телефон
Samsung
volk_dorog,

Так у Вас же вон сумма какая 🙂
Если я правильно поняла написанное выше, то убрали "оплату в отделении" в сделках до 1000 гривен.

volk_dorog

Місто
Одесса- мама
Телефон
Galaxy
volk_dorog,

Так у Вас же вон сумма какая 🙂
Если я правильно поняла написанное выше, то убрали "оплату в отделении" в сделках до 1000 гривен.
Кстати, экофлоу покупал на олх у человека, то сумма при оплате картой и сумма при оплате наложкой была одинаковой

Місто
Ніжин
А если товар не подошел?
тогда еще и деньги за доставку не вернутся. очередной дебилизм от олх. рагули оформляют пачками заказы наложкой и не приходят на почту, и ничего не теряют. а тот, кто заплатил и отказался по адекватной причине(скорее всего) - попадает на доставку.

вообще понятно почему это сделали - потому что слишком много мразоты клацает на кнопку "Купить" и не несет за это никакой ответственности, а кто-то эти путешествия посылок по стране должен оплачивать. только ж эти гниды(олх) комиссии все поднимают и поднимают, а тут еще и зажлобились спонсировать возвраты наложек. и теперь начнется шквал сообщений от свидетелей наложки. картой же оплатить они не будут, не могут, не умеют. всі гроші вкрадуть машенніки, тьфу. раньше они хотя бы олх доставку с оплатой на отделении оформлять могли(совсем отбитые и это отказывались делать)...

Місто
Kyiv
Телефон
Samsung
Gre4ka,

Могли бы привязать к рейтингу.
Ну что-то вроде "хороший покупатель".
И разрешать наложку людям с этой ачивкой (достижением).

Ну да...сейчас будет всплеск просьб о наложке.
И, как следствие, опять могут воспрять духом мошенники, которые именно с "частичной предоплатой" и делали шахер-махер.

Ну и вот что еще не понятно:
Разве "набрал-но не заберу", только до 1000 гривен активничали?
После 1000 они исчезают как класс, или же их количество становится минимальным?

Не понятно...🙄

Місто
Київ
Телефон
Nokia 6060
Могли бы привязать к рейтингу.
Ну что-то вроде "хороший покупатель"
Так как бы есть уже такое - индикатор успешности покупок https://help.olx.ua/olxuahelp/s/article/індикатор-успішності-покупок-в-olx-доставка-V16
Там есть интересный момент:
'Якщо «Успішність покупок» буде Низька (менш ніж 40% угод є успішними) — для покупця блокується можливість користуватися післяплатою".
Но это касается наложки в olx доставке.

Останнє редагування:
Місто
Kyiv
Телефон
Samsung
Полемик,

Покопалась в профиле. Нашла эту успешность.
Написано-"высокая" (40+ покупок и 1 отказ за последний год).

И у меня должна быть "писляплата"?
Но ее нет...
Или я не верно поняла?

Місто
Київ
Телефон
Nokia 6060

Вкладення

• IMG_20250102_115256.jpg
    IMG_20250102_115256.jpg
    148.1 КБ · Перегляди: 11
Останнє редагування:

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Не можу написати продавцю. Може бути заблокований прийом повідомлень?

Продавця не було майже рік. Тому й не дає, напевно.

Останнє редагування:
Зверху