Smart TV приставки

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Місто
Одеса
А можна ж, не залишаючи ані копійки в кишенях тих піратських ділків, дивитися все абсолютно задурно
Неможливо. Там немає потрібних мені каналів. УПЛ ТБ, 33 канали Окко спорт, де повністю всі матчі Єврокубків, та багатьох інших молдавських, естонських, казахських каналів, де я дивлюся спорт та фільми. І де б я задарма дивився матчі Англійської Прем'єр-Ліги, наприклад?
Можна назву сервіса де це все безкоштовно?

Місто
Львів
kobik9, ось тут основне, на загал для розуміння ще останніх сторінок 5 тамтої теми прочитати.
IPTV клієнт можна використовувати любий, особисто я вважаю найкращим OTT навігатор в версії преміум.

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
хотілось помінімум до 1500₴
За 1500 гривень можна купити непогану приставку, особливо якщо стежити за знижками на Аліекспрес.
особисто я вважаю найкращим OTT навігатор в версії преміум

Останнє редагування:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
2 долари це помірна ціна за те що б. проблеми з каналами за тебе вирішували, бо наприклад у мене нема часу на виправлення каналів

Місто
Львів
Я користуюся на приставках купленим назавжди Навігаторои OTT
Мабуть, мені так і не зрозуміти ніколи, навіщо комусь купляти отой OTT, якщо в мережі доступні повністю функціональні його варезні версії?
На застарілому боксі з ATV 5.1.1 користуюся преміумом 1.6.6.9, на сучасних смартах з планшетами - 1.7.3.3.

Про оплачування сервісів піратських ділків, не кажучи вже про перегляд шовіністичної мокшанської помийки BBTenis (яку теж без проблем можна дивитися в неті нахаляву) взагалі не хочеться вкотре мусолити.
Ну можу ще зрозуміти тих, хто воліє гонорово оплачувати перегляд контенту легальних телепровайдерів, але купляти підписку у тих, хто самі спіратили (бо сам не знаєш де, чи не вмієш спіратити) - це, як на мене, просто себе не поважати.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
мокшанської помийки BBTenis
Якщо особисто Ви щось не дивитеся, не слухаєте, не читаєте - це не означає що так роблять всі. Привіт передайте всім хто зараз в Німеччині слухає Вагнера.

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
Мабуть, мені так і не зрозуміти ніколи, навіщо комусь купляти отой OTT, якщо в мережі доступні повністю функціональні його варезні версії?
На застарілому боксі з ATV 5.1.1 користуюся преміумом 1.6.6.9, на сучасних смартах з планшетами - 1.7.3.3.
Так зробіть резервну копію налаштувань на своєму ламаному навігаторі ОТТ і спробуйте використовувати цю резервну копію на ламаному навігаторі на іншому пристрої. Я один раз купив і забув про можливі проблеми з роботою програми та застосуванням збережених налаштувань.
Я не жадібний. Якби був хоч один офіційний сервіс, що вміщав потрібні мені канали, я оплатив би його послуги і користувався на
своїх телевізійних приставках.

Місто
Львів
Так зробіть резервну копію налаштувань на своєму ламаному навігаторі ОТТ і спробуйте використовувати цю резервну копію на ламаному навігаторі на іншому пристрої.
Робиться і відновлюється без найменших проблем, встановіть особисто ламані версії тих номерів, що вище написав і переконайтеся, перш ніж заявляти що це працює лише на куплених.

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
Робиться і відновлюється без найменших проблем, встановіть особисто ламані версії тих номерів, що вище написав і переконайтеся, перш ніж заявляти що це працює лише на куплених.
Я користуватимуся лише останньою версією ОТТ Навігатора на п'яти своїх пристроях. Програма автоматично оновлюється. З Навігатором ОТТ на приставках я не маю проблем. І мені не потрібні проблеми ламаних версій. Дякую за поради.

Краще, якщо бажаєте, порадьте Себастьяну Перейро, яку вибрати телевізійну приставку.

Місто
Львів
Порада була лише одна - завжди особисто перевіряйте факти, перед тим як написати що щось не працює.

Себастьяну Перейро бажаю не ламати собі голову і задовольнитися любою приставкою з RAM від 2 ГБ та андроїдом не нижче за 5.1.1.

Вживану таку, гадаю, можна якщо вже не нахаляву нажити, то точно за якісь смішні гроші придбати

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
Порада була лише одна - завжди особисто перевіряйте факти, перед тим як написати що щось не працює.
Я вже перевіряв сам особисто і читав відгуки на 4pda та в рідному Телеграм каналі програми про особливості роботи ламаних Навігаторів ОТТ. І зробив свій вибір.
Будь ласка, давайте писати про приставки більше, а не про програми для приставок. Тим більше, що кожен має свій набір програм.
та андроїдом не нижче за 5.1.1
А чому не на Android 14? Щоб було із запасом на кілька років уперед?

Місто
Львів
Я вже перевіряв сам особисто
І коли то було? Бо я перевіряв особисто тиждень тому, клонуючи свої налаштування на планшет родича.
чому не на Android 14? Щоб було із запасом на кілька років уперед?
Він же написав що бюджет до 1500 грн, от я і подумав, що якщо вже йдеться про таку суму, то різниці в користуванні у рівнянні з любою халявною вживаною з RAM від 2 ГБ помітно майже не буде.

А про "запас" - це взагалі смішно. Тут невідомо що завтра станеться, про який вже запас може йтися?

Якби ж у мене були зайві гроші на купівлю нової приставки - то обрав би міні-ПК на x64, встановивши туди Linux чи CoreELEC.

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
І коли то було? Бо я перевіряв особисто тиждень тому, клонуючи свої налаштування на планшет родича.
Перед покупкою. Вже в березні буде два роки. Програма ОТТ Навігатор для мене улюблена, найкраща, щоденно використана і настільки прекрасна, що мені не шкода було витратити на неї гроші.

За 1500 гривень він може купити нову приставку. А я собі нічого вже не купував би. У мене – комплект. І більше не треба.

Місто
Львів
Перед покупкою. Вже в березні буде два роки
Ото ж бо й воно. Все тече, змінюється, якість варезу також.
За 1500 гривень він може купити нову приставку.
Це зрозуміло. Я лише стверджував що користувацькі якості нової приставки за такі гроші нічим видатним не вирізнятимуться від якостей вживаної 5-7 літньої, що обійдеться разів у 5-8 дешевше.

А зекономлене можна задонатити на ЗСУ.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Він же написав що бюджет до 1500 грн, от я і подумав, що якщо вже йдеться про таку суму, то різниці в користуванні у рівнянні з любою халявною вживаною з RAM від 2 ГБ помітно майже не буде.
Різниця буде.
1) Підтримка кодеків, більш старі приставки часто не підтримують AV1 та H.266
2) Версію Андроід мінімум треба мати 9+, бажано 10+ бо вже є проблеми з софтом який вимагає цих версій
3) Не кожна приставка має DRM сертифікацію, яка необхідна для роботи зокрема нетфлікса у HD якості, але тут залежтить не від новизни а від приставки
4) Далі іде питання наскільки приставка буде відчуватись плавною чи гальмівною і наскільки вона тягнутиме P2P. Тут вже важливий SoC, який у нових приставках буде імовірно потужніший, але знов таки залежтить від приставки деякі старі SoC як S912 будуть потіжнішими за більшість сучасних. Ну і мінімум треба мати 2Гб оперативи, ідеально 3+, бо сам Andoid неслабо жере її. Плюс на плавність ще впливає сама прошивка, деякі виробники просто беруть криву заготовку і з мінімальними змінами сують в приставку і воно гальмує не тому що залізо жахливе, а тому що софт жахливий.

Якби ж у мене були зайві гроші на купівлю нової приставки - то обрав би міні-ПК на x64, встановивши туди Linux чи CoreELEC.
Міні ПК для ТБ - сумнівна ідея.
1) Буде жерти в рази більше електрики
2) Матиме дуже мало готового софта саме для ТБ функціоналу, порівняно з Андроід де 100500 готових рішень. А дивитись з браузера на ТБ - це найменш зручний варіант який вимагає найбільше дій і зусиль.
3) Ваш CoreELEC якщо що ставиться тільки на ARM чіпи AMLogic і фактично ви обежуєте себе тільки KODI

На разі мій Андроід ТБ з 2Гб RAM та Mediatek m7632, який за папугами доволі потужний як при ТБ приставки тупить відчутніше ніж MiBox 3 де AMLogic S905X, який за папугами ніби як гірший, але чи то це пряміші руки у Xiaomi, чи до 9й андроід бігає шустріше за 11й, але от на боксі тупняків не помічав. Але впринципі Mi Box користуюсь тільки у поїздках, бо мати 1 пульт це сильно зручніше.
Ну а для torrserve оце на днях замовив собі б/в приставку на AMLogic S912, з 3Гб RAM - перешию на ARMbian, поставлю туди torrserve Ну і заодно pihole аби реклама різалась.

що обійдеться разів у 5-8 дешевше.
Де ви знайшлли б/в приставку за 300грн?

Зверху