Smart TV приставки

Місто
Харків
Місто
Запоріжжя
Телефон
Poco F5
а чтобы от самого телека запитаться - это только "stick" сможет?
У мене живиться ugoos x2. При чому не від смарт теліка, зі звичайним портом usb.
Щодо не підтримки YouTube. Гадаю, що працюватиме з неофіційними клієнтами, яких досить багато.

Місто
Львів
от самого телека запитаться
Не знаю, треба пробувати, невідомо скільки який tvbox споживає і чи вистачить йому живлення з USB гнізда телевізора.

Окрім того, в багатьох телевізорах знімається напруга на USB роз'ємах при вимкненні і в такому випадку кожного разу при включенні треба чекати доки приставка завантажиться, що під андроїдом є дещо глупо, бо довго.

fnm

Місто
π-сіty
а чтобы от самого телека запитаться - это только "stick" сможет?
У мене живиться ugoos x2. від теліка, зі звичайним портом usb.
т.е. шнуром USB-microUSB ?
А я думал приставки все идут со стандартным питанием в разъем DC

Місто
Львів
приставки все идут со стандартным питанием в разъем DC
Так нічого ж не заважає купити або самому спаяти кабель USB - штекер DC і використовувати з ним будь який БЖ на 5В.

Місто
Львів
Зачекати лише одну хвилину так критично?
Мені так. А навіщо навіть ту хвилину чекати (хоча на мому застарілому боксі це хвилини дві), якщо телевізор вмикається майже відразу а ти приліг, увімкнув ТВ і збираєшся дивитися без очікувань?

Місто
Киев
Ну, якщо бокс дозволяє одним пультом керувати і телевізором, то вимикання-вмикання телевізора йде разом з вмиканням-вимиканням боксу. Але якщо бокс відносно свіжий, то не дратує.

Місто
Львів
Xiaomi TV Box S (3rd Gen) є нормальним вибором як заміна для починаючого підвисати Smart TV? Потрібно для перегляду фільмів через хдрезку та інші сервіси у Full HD та 4K

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Xiaomi TV Box S (3rd Gen) є нормальним вибором як заміна для починаючого підвисати Smart TV? Потрібно для перегляду фільмів через хдрезку та інші сервіси у Full HD та 4K
У мене ще бог зна яка генерація. одна з перших 2016 року і працює швидше за мій бюджетний тєлік з android tv 2024 року. Тому має бути усьо чудово, сяомі загалом не страджає кривими до неможливості прошивками, які часто ставлять на ноу-нейм китайців.

Місто
Запоріжжя
Телефон
Poco F5
вимикання-вмикання телевізора йде разом з вмиканням-вимиканням боксу
При правильному налаштуванні HDMI CEC - ні. Я собі налаштував, що при вимкненні ТВ приставка лишається працювати, а при вимкненні приставки ТВ також вимикається. При вмиканні обидва пристрої вмикають один іншого. Таким чином можна керувати тв і боксом як окремо, так і одночасно з одного пульта.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
При правильному налаштуванні HDMI CEC - ні. Я собі налаштував, що при вимкненні ТВ приставка лишається працювати, а при вимкненні приставки ТВ також вимикається. При вмиканні обидва пристрої вмикають один іншого. Таким чином можна керувати тв і боксом як окремо, так і одночасно з одного пульта.
В терії - так. На практиці у кожного виробника телевізора трошки відрізняється CEC, бо він чи то не повністю стандартизовний, чи ще щось і немає жодної гарантії, що саме з вашим телевізором СЕС конкретного бокса буде нормально працювати.
Але найбільша неприємність мати окремо приставку, це те що усе одно потрібен окремий пульт для телевізора як мінімум звук регулювати по на більшості телевізорів кроків звуку від 50 до 100, а на більшості приставок в районі 12, тому викрутити телевізор на один рівень і далі регулювати приставкою - не варік. Плюс якщо є ще Плойка - то для неї точно треба брати пульт від тєліка.
Ну але звісно якщо є телевізор який усім влаштовує по картинці але не смарт - приставка чудове рішення.

Зверху