Vega. Онлайн-підтримка

Місто
Київ
Через скільки місяців неоплати буде повне блокування послуг?

Місто
Київ
kukudu, в мене баланс -0.07.
В інструкції пише, що можна замовити паузу на 270 днів, але в кабінеті такого немає, як на тих знімках з pdf.
-оновлено-
Поставили паузу через підтримку, ще й мінус зробили.

Причина: оновлено
Останнє редагування:
Місто
Київ
Зверніть увагу! З 1.08.2023 відновлюється нарахування плати за послугу Пауза. Умови для Інтернет – 1 грн/доба, максимально – до 3 разів, та 180 днів сумарно на рік. Перевірте ваш баланс, щоб уникнути заборгованості.

Хтось дізнавався чи буде це примінятись до вже активних пауз?

Місто
Украина, В.донбасс, Катык(06255)
Телефон
Разные
А де можна почитати про тарифи?
В мене зараз Gigabit home за 240грн. Але в меню е ще Gigabit home special за 190 грн.
В чому різниця?
Чому на сайті немає таблиці тарифів?

Місто
Днепр
Телефон
Sams S24U / iPhone 15+
А де можна почитати про тарифи?
В мене зараз Gigabit home за 240грн. Але в меню е ще Gigabit home special за 190 грн.
В чому різниця?
Чому на сайті немає таблиці тарифів?
Скорее всего просто специальное предложение, попробуйте тут посмотреть https://vega.ua/files/Umovy_tarifnyh_planiv.pdf

Morino

Користувач
Місто
Львів
Попався такий пост

Вкладення

• 1000006165.jpg
    1000006165.jpg
    305.1 КБ · Перегляди: 66
Місто
Київ
Телефон
RN15pro+ КС ВР оптим
Попався такий пост

Можливо частково, деяких абонів в західній частині України давно попереводили. А взагалі до кінця 2026 мають і вегу прикрити, залишити тільки водафон, в мене особистому кабінеті фрінета нічого про це не написано, але в мене підключення на дачі в Київській області, думаю областьґ в останній момент переведуть.

Roman_UA

linux user
Місто
ČR
Телефон
S25U | OP6T
Morino, у мене в особистому кабінеті о3 нічого немає щодо якогось переходу.

Місто
Днепр
Телефон
Sams S24U / iPhone 15+
Разорвал договор с Vega (Gigabite Gpon). Все очень просто и легко, позвонил на горячую линию, приняли заявку, сразу же в ЛК появилась кнопка расторжения договора. Нажал, подтвердил, скачал бланк заявления, распечатал и подписал, там-же на сайте прикрепил скан и отправил. Делал это после обеда 31го числа, до вечера договор был разорван. Отправил ONU по указанному адресу НП за их счет, еще через день пропала услуга аренды ONU. Сайт предупреждает, что если не отослать ONU, начислят штраф 410 гривен.
Насчет возврата остатка на балансе не парился, они тоже не предлагали. В ЛК сейчас такое пишет:
Заява на розірвання договору № 38XXXXXX відпрацьована.
Дата розірвання договору 01.04.2026.
Сума остаточного розрахунку за 03.2026 дорівнює «Балансу» на початок 04.2026 в Особистому кабінеті.
Удержать не пытались, скидок не предлагали

Зверху