Себастьян Перейро
торговець чорним деревом
Є, називається щось на кшталт консервація порта. Раніше вартість була 20грн/місЧи є у веги можливість призупинити послуги?
Є, називається щось на кшталт консервація порта. Раніше вартість була 20грн/місЧи є у веги можливість призупинити послуги?
Теж саме і у той же часПочинає розчаровувати цей провайдер. 1 та 14 квітня рівно о 00:15 (коли техпідтримка звісно не працює) зникає інтернет. Уперше на 30 хвилин, удруге - на годину. При чому лінія активна, онуха працює як зазвичай, тільки пакети йдуть лише в одну сторону.
В перший раз підтримка взагалі сказала, що не бачили розривів. У другий - повідомили, що десь було знеструмлення (???). Пообіцяли розібратись, склали заявку, але ніхто до мене не повертався. Подивимось за 2 тижні, чекаю...
И что? Это называется стояки, для прокладки кабеля между этажами, все операторы так делают. И вряд ли без спроса, наверняка с балансодержателем, ОСМД или коммунальным ЖЭКом или управляющей компанией это согласовано и подписан договор.Вообще без спроса ворвались в подъезд и пропилили насквозь бетон с 1 по 10 этаж, голые трубки
У вас все в порядке?Вообще-то думаю подключить, но могу просто сорвать все трубки их по всем этажам и выкинуть в мусор, никто никого не спрашивал в подъезде
Вообще-то думаю подключить, но могу просто сорвать все трубки их по всем этажам и выкинуть в мусор, никто никого не спрашивал в подъезде
Кабельные шахты, если они есть, это собственность дома, и доступ дает ОСМД. Однако использование высоковольтных сетей совместно с низковольтными сетями запрещено, они специально разведены в разные кабельные каналы. Ну т.е. можно, но силовые и низковольтные сети должны быть разделены, а так как в общей шахте это невозможно, то запрещено.кабель в шахтах чи суміжно - то там електрики могли надати доступ до своєї інфраструктури так само як провайдери платять за використання опор коли оптику тягнуть
І не забудьте, що в темряві очі більш швидко втомлюються, тому краще тримати їх закритими!